تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2972 از 3195 اولاول ... 19722472287229222962296829692970297129722973297429752976298230223072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,711 به 29,720 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

احتمالاً هنوز بازی های رایت شده رو Verbatim نیاورده که این حرفو می زنه.

---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------

دوست عزیز تمامی بازی های XGD3 و AP2.5 نیاز به LT3 دارند تا بتونید هم به لایو متصل بشید هم راحت و بدون خطا بازی کنید. اگه LT2 داشته باشید و فقط 4-5 ثانیه با لایو وصل شید مشکل title Update پیدا می کنید و میتونید بعضی از بازی هارو با روش مخصوصش که دردسر هم داره بازی کنید.

کلاً باید LT3 بریزید تا بی دردسر بازی کنید و بعدش باید بازی های XGD3 رو دوباره پچ کنید و رو DVD های Verbatim اصل مدل MKM001 و MKM003 رایت کنید(البته با رایتر Burner Max).
    ما که با همون ال تی 2 داریم همه بازی هارو اجرا میکنیم ! برا کسایی که لایو میرن دردسر داره ! تاره اکثر بازی های XGD3 o AP2.5 نیاز به TU ندارن و با پاک کردن کـــش اجرا میشن ! و بازی هم نباید تو هارد نصب باشه : دی

بعد هم دوباره باید بریم همه بازیهایی که بعد از GEOW3 اومده رو از اول بخریم :|| چه کاریه خو TU که راحت تره !

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان همچنان قیمت کنسول بالاست؟
    دیگه مثل اون قدیما که دوروبر 200 خورده ای بود نمیشه؟
    آره عزیزم بالاست
    خیر دیگه هیچوقت به قیمت سابق برنمیگردد

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

ما که با همون ال تی 2 داریم همه بازی هارو اجرا میکنیم ! برا کسایی که لایو میرن دردسر داره ! تاره اکثر بازی های XGD3 o AP2.5 نیاز به TU ندارن و با پاک کردن کـــش اجرا میشن ! و بازی هم نباید تو هارد نصب باشه : دی

بعد هم دوباره باید بریم همه بازیهایی که بعد از GEOW3 اومده رو از اول بخریم :|| چه کاریه خو TU که راحت تره !
    فعلا آره و بالاخره باید LT3 رو بریزی به زودی برای بازیهای آینده

3. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بچه ها من دست آخر تصمیمم رو واسه خرید کینکت قطعی کردم خلاصه هر چیزی اعم از راهنمایی و تشویق و منصرف کردن و ... هست بگید دیگه دی:
    آرکید هست کنسولم چیز اضافی که نباید بخرم؟ اونهایی که آرکید داشتن و بعد براش کینکت خریدن مشکلی که نداشتن؟ دیگه هر چیزی می دونید می تونه توی این خرید به دردم بخوره بگید... در مورد کینکت اطلاعاتم تقزیبا صفر هست
    به نظر من فعلا نگیر قیمت ها خیلی فضاییه . کینکت هم چیز خاصی نداره بعد از مدتی خیلی واست عادی میشه و اگه قصد خرید داری وایسا قیمتش یکم بیاد پائین پارسال 160 تومن بود الان 250 .
    +
    واسه ارکید هم مشکل نداره با اداپتور به برق و بعد به کنسول وصل میکنی

5. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر من فعلا نگیر قیمت ها خیلی فضاییه .
    کینکت هم چیز خاصی نداره بعد از مدتی خیلی واست عادی میشه و اگه قصد خرید داری وایسا قیمتش یکم بیاد پائین پارسال 160 تومن بود الان 250 .
    +
    واسه ارکید هم مشکل نداره با اداپتور به برق و بعد به کنسول وصل میکنی

رنگ آبی : کاملا موافقم
    رنگ قرمز: کاملا مخالفم

7. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران عزیز رو آخرین داشبورد میشه LT3 ریخت ؟

رفتم مغازه میگه این چون قبلا -- نشده و داشبورد جدید هست خیلی سخته هزینش بالاست !

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران عزیز رو آخرین داشبورد میشه LT3 ریخت ؟

رفتم مغازه میگه این چون قبلا -- نشده و داشبورد جدید هست خیلی سخته هزینش بالاست !
    دوستان لطفا یکی جواب بده .

این آقا 50-60 هزار تومان قیمت گذاشته برای LT3 این .
    میگه چون داشبورد رو آپدیت کردی همین 20 تومان هزینه داره .

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا یکی جواب بده .

این آقا 50-60 هزار تومان قیمت گذاشته برای LT3 این .
    میگه چون داشبورد رو آپدیت کردی همین 20 تومان هزینه داره .

برادر نحوه ریختن LT3 هیچ ربطی به داشبوردت نداره.کلا تو داشبورد چیزیو تغییر نمیدن که بخواد به داشبورد زبط داشته باشه. در واقع باید همیشه آخرین داشبورد رو داشته باشی تا اون LT به دردت بخوره.

معمولاً همیشه میان داشبورد رو Update می کنن به آخرین ورژن بعد LT میریزن/

حالا شاید منظورش از اینکه میگه چون قبلاً حک نکردی و اینا.. اینه که اون باید دوباره فایل Dummy.bin درایوت رو استخراج کنه که یکمی دردسر داره.

از من می شنوی خودت دست به کار شو یاد بگیر.
    Last edited by sony_W810i; 09-02-2012 at 14:38.

11. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فعلا آره و بالاخره باید LT3 رو بریزی به زودی برای بازیهای آینده
    تا وقتی که قفل امنیتی جدیدی نیاد (که اونموقع هم LT+ 3.0 جواب نمیده و ورژن جدیدی ریلیز خواهد شد) یا مایکی دشبورد جدید بده (اونم مثل قبلیه) ، همه بازی ها روی LT+ 2.0 و LT+ 3.0 به خوبی و خوشی اجرا میشن... تنها فرقی که 2.0 با 3.0 داره (علاوه بر استیبلیتی لایو) اینه که توی LT+ 2.0 بازی پچ شده و برنر مکس رو اگه بزاری رو دشبورد جدید بدون کش یا تایتل آپدیت ، اجرا نمیشه ، اما توی 3.0 اگه بازی پچ شده و برنرمکس رو بزاری رو دشبورد جدید راحت اجرا میکنه... اما با پاک کردن کش و تایتل آپدیت ، همه بازی هم روی LT+2.0 هم روی LT+ 3.0 اجرا میشن (که خوب طبیعتا ممکنه مشکل داشته باشن که من تا حالا مشکلی نداشتم)...

13. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستانی که میگن کینکت دستگاه جالبی نیست حتما هیجان بازی بوکس و تنیس رو تجربه نکردن!

15. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

یعنی شما وسط بازی دستگاه رو خاموش کردی هنگ کرد
    دستگاهت رو ببر پیش دکتر
    وقتی شما کنسول رو خاموش میکنی سیستم عاملش اول نگاه میکنه ببینه چیزی باز هست یا نه ، بعدش اگر چیزی باز باشه اول پروسس های مربوط به اون رو میبنده (به خاطر اینکه اگر اون پروسس دسترسی به هارد داشته باشه و در حال نوشتن باشه هاردتون اتل متل توتوله میشه) - برای این کار اول یک درخواست به اون پروسس میفرسته و پروسس هم درخواست رو در لیست انتظار قرار میده وقتی کارهاش رو بر حسب اولویتی که براش مشخص شده انجام داد پروسس به صورت خودکار بسته میشه و بعدش اگر دیگه هیچ پروسسی نباشه کنسول خاموش میشه .
    یعنی اگر شما وسط بازی باشد و یه دفعه دکمه پاور کنسول رو بزنید سیستم عامل کنسول یک درخواست برای بازی میفرسته اگر بازی کار خاصی نداشته باشه بسته میشه و بعد کنسول خاموش میشه و اگر هم کار خاصی داشته باشه مثل سیو کردن یا لود کردن اول اون کار رو انجام میده و بعد بسته میشه .
    اینکه دکمه پاور رو بزنی دستگاه مثل بز یه دفعه ای سر خر رو کج کنه و خاموش بشه الان یه ۱۰-۱۲ سالی هست که منسوخ شده ! شما حتی دیگه کامپیوتری که روش ویندوز ۹۸ با پاور ATX نصب هست رو هم نمیتونی این طوری خاموش کنی چه برسه به جدید تر ها (البته اگر ۳ ثانیه دکمه پاور رو نگه داری میشه که روی کنسول این مساله اعمال نشده) .
    دلیل این کار هم جلوگیری از آسیب رسیدن به تنها بخش آسیب پذیر در این زمینه یعنی بخش حافظه ی دایمی هستش که میتونه هارد باشه ، میتونه فلش دیسک باشه ، میتونه هر دیوایس حافظه ی دیگه ای باشه .
    خواهشا بفهمید چی میگم بعد جواب هم میدیم.
    قطعا منظور من این نبوده که صفحه گیر کنه یا همچین چیزی.
    بنده عرض کردم تو سوالشون اشاره به نحوه خاموش کردن نبود و من با پاور کاری نداشتم و در یه حالت کلی معنای کلمه خاموش شدن رو رسوندم
    ----------------------------------------
    بابا این فروشنده های خوش انصاف برای فروش بازی های که به روش burner max رایت میشن دو برابر پول میگیرن حالا اگه ما رایت معمولی بگیریم نخواهیم از xbox live استفاده کنیم اتفاقی میافته
    امنیت لازمه رو در اونصورت توی لایو ندارید.
    -----------------------------------
    بچه ها من دست آخر تصمیمم رو واسه خرید کینکت قطعی کردم خلاصه هر چیزی اعم از راهنمایی و تشویق و منصرف کردن و ... هست بگید دیگه دی:
    آرکید هست کنسولم چیز اضافی که نباید بخرم؟ اونهایی که آرکید داشتن و بعد براش کینکت خریدن مشکلی که نداشتن؟ دیگه هر چیزی می دونید می تونه توی این خرید به دردم بخوره بگید... در مورد کینکت اطلاعاتم تقزیبا صفر هست
    اگه مشکل مالی ای چیزی نیست یا دستت تنگ نیست بخر البته اگه یه هم سن تو خونه داشته باشی که پایه بازی باشه دیگه ایوله...
    بقیشم که دوستان راهنمایی کردن

---------------------------------------------
    Last edited by s.j-rez; 09-02-2012 at 19:06.

17. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •