هر پادگانی برا خودش دفتر عقیدتی داره برو دفتر عقیدتی پادگانتون ازشون شرایط و امتحان رو بپرس ، خیالت از بابت امتحان راحت باشه ، خیلی اسونه ... البته اگه پارتی هم داری رو
کن ... البته عقیدتی بچه های رشته گرافیک ، کامپیوتر و حسابداری رو بهتر جذب میکنه
هر پادگانی برا خودش دفتر عقیدتی داره برو دفتر عقیدتی پادگانتون ازشون شرایط و امتحان رو بپرس ، خیالت از بابت امتحان راحت باشه ، خیلی اسونه ... البته اگه پارتی هم داری رو
کن ... البته عقیدتی بچه های رشته گرافیک ، کامپیوتر و حسابداری رو بهتر جذب میکنه
25 ام اعزام شدم به تیپ 121 تکاور تبریز...
احتمالا فردا قراره تقسیم بشیم
یه مشکلی الان هست
من رو سربازای عقیدتی برای رانندگی عقیدتی - سیاسی احتمالا انتخاب کند...کارش راحت و خوبه ولی مثل اینکه منی که بومی هستم رو اگه بفرستند عقیدتی - سیاسی به جای بومی غیر بومی می فرستند و مرخصی درون شهری و آخر هفته نمیدن
میخوام از کسایی که اطلاع دارن سوالی کنم؟؟
چقدر احتمال داره حرفشون درست باشه؟؟
چطوری میتونم عقیدتی - سیاسی نرم و انصراف بدم؟
لطفا کمکم کنید فردا صبح زود باید برم اونجا (الان برگه شهری دارم و اومدم خونه)![]()
داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...
نمیخوام بهت ضد حال بدم ولی منی که چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شری تموم کردم اینو باید بگم که تو آموزشی هیچ خبری از برگه شهری (مرخصی ساعتی) نیست...شاید اگه پارتی خوبی داشته باشی یکی دو روز بتونی بزنی بیرون..
میشه درباره سوال من درباره عقیدتی - سیاسی جواب بدی؟؟؟
دارم دیونه میشم نمیدونم خوبه یا بد؟؟!!
البته از نظر برگه شهری.. چون که گفتن برگه شهری نمیدن و از هر دو ماه یک بار میفرستن مرخصی!!!
سلام
در مرخصی اولیه در پادگان برای لباس و اینا وقتی پادگان خیلی دوره میشه روز قبل از موعود رفت؟سربازو راه میدن؟
دوستان کسی راجب پادگان خاتمی یزد اطلاعاتی نداره ؟ یا راجب کسانی که با برگه دوره تکمیلی می رن این پادگان ؟؟
مرخصی های سربازی جزو روزهای اصلی سربازی هست؟
اگر استفاده نکنیم از مدت سزبازی کم میشه؟
بله جزو روزهاى اصلى است اما اگر استفاده نكنيد از مدت خدمت كم نمى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
تا حدودى حرفشون درسته.
راننده شايد در عمل خيلى خوب باشه و از انجام كارهاى سخت كه ديگر سربازان انجام مى دهند معاف باشه اما هميشه بايد گوش به زنگ باشه تا ماموريت انجام بده ، گاهى نيمه شب ، با مرخصى ان هم نسبت به ديگران به سختى موافقت ميشه ، اما به هر حال شما سرباز صفر هستيد و فكر نكنم در صورتى هم كه راننده نباشيد بتوانيد هر روز از پادگان خارج شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Last edited by mani6606; 19-04-2015 at 07:23.
[QUOTE=Hans Christian;8602834]داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...
نمیخوام بهت ضد حال بدم ولی منی که چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شری تموم کردم اینو باید بگم که تو آموزشی هیچ خبری از برگه شهری (مرخصی ساعتی) نیست...شاید اگه پارتی خوبی داشته باشی یکی دو روز بتونی بزنی بیرون..
دوست عزیز من از مراغه هستم!! این برگه شهری واسه لیسانس ها هم شامل نمیشه؟؟ اگه میشه از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟؟
[QUOTE=lechking;8603127]عجب شیر هم سرباز صفر اموزشی می گیرد و این دوستمون تجربه خودش را نوشته.سرباز صفر ها حتی در یگان حتی خروچ روزانه از پادگان مانند گروهبان ها و افیرها را ندارند
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)