تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2971 از 4105 اولاول ... 1971247128712921296129672968296929702971297229732974297529813021307134713971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,701 به 29,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام رفیق
    خیلی ممنون بایت اطلاعاتی که دادی.
    فقط یه سوال
    آزمون عقیدتی کجا برگذار میشه؟ امتحانش شامل چه سوالاتی هستش؟چند نمونه مثال می زنی؟
    من اردیبهشت دارم می رم 01، مدرک هم فوق لیسانس فناوری اطلاعات
    چیکار کنم که بیفتم عقیدتی؟
    خیلی لطف می کنی اگه راهنمایی کنی؟
    هر پادگانی برا خودش دفتر عقیدتی داره برو دفتر عقیدتی پادگانتون ازشون شرایط و امتحان رو بپرس ، خیالت از بابت امتحان راحت باشه ، خیلی اسونه ... البته اگه پارتی هم داری رو
    کن ... البته عقیدتی بچه های رشته گرافیک ، کامپیوتر و حسابداری رو بهتر جذب میکنه

2. 2 کاربر از Mehdi_Teh021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

25 ام اعزام شدم به تیپ 121 تکاور تبریز...
    احتمالا فردا قراره تقسیم بشیم
    یه مشکلی الان هست
    من رو سربازای عقیدتی برای رانندگی عقیدتی - سیاسی احتمالا انتخاب کند...کارش راحت و خوبه ولی مثل اینکه منی که بومی هستم رو اگه بفرستند عقیدتی - سیاسی به جای بومی غیر بومی می فرستند و مرخصی درون شهری و آخر هفته نمیدن
    میخوام از کسایی که اطلاع دارن سوالی کنم؟؟
    چقدر احتمال داره حرفشون درست باشه؟؟
    چطوری میتونم عقیدتی - سیاسی نرم و انصراف بدم؟
    لطفا کمکم کنید فردا صبح زود باید برم اونجا (الان برگه شهری دارم و اومدم خونه)

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ببخشید من یکم 0 کیلومترم و خیلی خوشهال!!
    این ١٤ تا ٦:٣٠ پس شامل اموزشی هم میشه؟؟
    بابا سربازی خیلی باحاله!!
    داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...
    نمیخوام بهت ضد حال بدم ولی منی که چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شری تموم کردم اینو باید بگم که تو آموزشی هیچ خبری از برگه شهری (مرخصی ساعتی) نیست...شاید اگه پارتی خوبی داشته باشی یکی دو روز بتونی بزنی بیرون..

عزیزم نمیدونم تا حالا چهارراه قصر اومدی یا نه ولی با این پستت نمیدونی تو چهار راه قصر چه خبره
    اونجا کلی پادگان مختلف + ستاد مشترک هستش که محیط کاملا نظامی دارن که مثلا روز ارتش تمرین رژه میکنن و احترام نظامی هم واجبه
    اما تو عقیدتی اصلا محیط نظامی نیست و فقط واسه درجه سرتیپ به بالا احترام گذاشته میشه و اصلا 9یزی به اسم رژه نداریم
    تفاوت 2 : صبحگاه پادگان ها و ستاد مشترک توی میدان و فضای باز هستش دهن ادم سرویس میشه اما تو سازمان عقیدتی صیحگاه تو سالن هست و رو صندلی لم میدی
    تفاوت 3 : هیچ کجای ایران مثل سازمان عقیدتی تشویقی نمیده
    تفاوت 4 : ستاد مشترک 2000 تا سرباز داره اما سازمان عقیدتی 100 دونه سرباز هستیم
    اینها نمونه کوچکی از تفاوت های عقیدتی با سایر پادگانهای چهارراه قصر و ستاد مشترکه البته به حرفهای من استناد نکن خودت بیا سر چهار راه قصر از دژبان ها بپرس بهترین جا واسه خدمت کجاس ،،، فک کنم متوجه شده باشی
    منم از شانس خوبم بدون هیچ پارتی با امتحان افتادم اونجا و از خدمتم لذت میبرم
    دوستانی که تازه اعزامن برن دفتر عقیدتی پادگانشون واسه پذیرش ، البته سازمان عقیدتی کل ارتش تو قصر که هر دوره 10 تا سرباز میگیره اونم باید پارتیتون کلف باشه ولی شاید عقیدتی های سایر جاها بیوفتید و خدمتتون هتل بشه
    میشه درباره سوال من درباره عقیدتی - سیاسی جواب بدی؟؟؟
    دارم دیونه میشم نمیدونم خوبه یا بد؟؟!!
    البته از نظر برگه شهری.. چون که گفتن برگه شهری نمیدن و از هر دو ماه یک بار میفرستن مرخصی!!!

5. این کاربر از Hans Christian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    در مرخصی اولیه در پادگان برای لباس و اینا وقتی پادگان خیلی دوره میشه روز قبل از موعود رفت؟سربازو راه میدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان کسی راجب پادگان خاتمی یزد اطلاعاتی نداره ؟ یا راجب کسانی که با برگه دوره تکمیلی می رن این پادگان ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مرخصی های سربازی جزو روزهای اصلی سربازی هست؟
    اگر استفاده نکنیم از مدت سزبازی کم میشه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرخصی های سربازی جزو روزهای اصلی سربازی هست؟
    اگر استفاده نکنیم از مدت سزبازی کم میشه؟
    بله جزو روزهاى اصلى است اما اگر استفاده نكنيد از مدت خدمت كم نمى شود

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

25 ام اعزام شدم به تیپ 121 تکاور تبریز...
    احتمالا فردا قراره تقسیم بشیم
    یه مشکلی الان هست
    من رو سربازای عقیدتی برای رانندگی عقیدتی - سیاسی احتمالا انتخاب کند...کارش راحت و خوبه ولی مثل اینکه منی که بومی هستم رو اگه بفرستند عقیدتی - سیاسی به جای بومی غیر بومی می فرستند و مرخصی درون شهری و آخر هفته نمیدن
    میخوام از کسایی که اطلاع دارن سوالی کنم؟؟
    چقدر احتمال داره حرفشون درست باشه؟؟
    چطوری میتونم عقیدتی - سیاسی نرم و انصراف بدم؟
    لطفا کمکم کنید فردا صبح زود باید برم اونجا (الان برگه شهری دارم و اومدم خونه)
    میشه درباره سوال من درباره عقیدتی - سیاسی جواب بدی؟؟؟
    دارم دیونه میشم نمیدونم خوبه یا بد؟؟!!
    البته از نظر برگه شهری.. چون که گفتن برگه شهری نمیدن و از هر دو ماه یک بار میفرستن مرخصی!!!
    تا حدودى حرفشون درسته.
    راننده شايد در عمل خيلى خوب باشه و از انجام كارهاى سخت كه ديگر سربازان انجام مى دهند معاف باشه اما هميشه بايد گوش به زنگ باشه تا ماموريت انجام بده ، گاهى نيمه شب ، با مرخصى ان هم نسبت به ديگران به سختى موافقت ميشه ، اما به هر حال شما سرباز صفر هستيد و فكر نكنم در صورتى هم كه راننده نباشيد بتوانيد هر روز از پادگان خارج شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 19-04-2015 at 07:23.

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=Hans Christian;8602834]داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...
    نمیخوام بهت ضد حال بدم ولی منی که چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شری تموم کردم اینو باید بگم که تو آموزشی هیچ خبری از برگه شهری (مرخصی ساعتی) نیست...شاید اگه پارتی خوبی داشته باشی یکی دو روز بتونی بزنی بیرون..

دوست عزیز من از مراغه هستم!! این برگه شهری واسه لیسانس ها هم شامل نمیشه؟؟ اگه میشه از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=lechking;8603127]
    داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...
    دوست عزیز من از مراغه هستم!! این برگه شهری واسه لیسانس ها هم شامل نمیشه؟؟ اگه میشه از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟؟
    عجب شیر هم سرباز صفر اموزشی می گیرد و این دوستمون تجربه خودش را نوشته.سرباز صفر ها حتی در یگان حتی خروچ روزانه از پادگان مانند گروهبان ها و افیرها را ندارند

15. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •