الان بیشتر کاربرها حتی روزها هم مشکل دارن. امروز صبح اصلا نمیتونستم وبگردی کنم. سرعت رو تست کردم با speedtest.net سرعت 70 کیلو بیت بود. ولی همون لحظه میتونستم با سرعت حدود 2 مگ با آی دی ام از یک سرور داخلی دانلود کنم. توی مقاطع مختلف زمانی با توجه به نوع استفاده کاربر سرعتها متفاوته. ولی اون چیزی که برای همه وجود داره اینه که سرعتها به شدت نوسانی شده. سرعت تک کانکشنها بشدت پایینه. هر چی هست یا مربوط یه این سیستم احمقانه مدیریت ترافیکه یا اینکه یک اختلاله . اگر اختلال باشه قاعدتا باید به مرور زمان رفع بشه. چون چند روز پیش کل اینترنت استان کرمان اختلال شدید داشت. ممکنه از همین دست اختلالات باشه. اگر هم از این سیستم مدیریت ترافیک باشه بالاخره باید رفعش کنن وگرنه تا چند ماه دیگه باید در آی اس پی رو گل بگیرن. بنابراین میخوام بگم این یک روال عادی نیست و به احتمال زیاد به مرور زمان درست میشه. البته اینکه اینجا ایران هست و قرار نیست همه چیز بهتر بشه و ممکنه خیلی چیزا بدتر بشه رو هم باید در نظر گرفت.
در مورد سوال دوم. فقط کافیه تیک بزنید و بصورت اینترنتی , سرویس 2 مگ رو خریداری کنید. نیاز به مدارک هست ولی هیچکس ازتون مدارک رو نمیخواد. اینو برای این گذاشتن که اون قانون سقف سرعت 128 رو خود کاربرها بتونن دور بزنن. تنها بدیش اینه که اگه سرعتت کم باشه و بخوای شکایت کنی احتمالا دستت از لحاظ قانونی بسته هستش