تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2970 از 3195 اولاول ... 19702470287029202960296629672968296929702971297229732974298030203070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,691 به 29,700 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلا وسط بازی توصیه نمیشه خاموش کنی
    به علت همون فعال بودن درایو و شاید بعضا سیو بازی هنوز انجام نشده
    شما بیا تو داشبورد خاموش کن
    چیزی نمیشه حرفی که زدم رو چند صفحه پیش ساجدخان به من فرموده بود
    هیچ تفاوتی نداره... دکمه پاور رو وسط بازی هم یهو بزنین خود کنسول عین گاو برقو قطع نمیکنه که ، اگه سیوی در حال انجام باشه قطع میکنه و درایو هم ثابت میکنه و بعد خاموش میشه... یعنی هر فعالیتی در حال انجام باشه ، عین حالتی که توی داشبورده ، قطع میشه...

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

هیچ تفاوتی نداره... دکمه پاور رو وسط بازی هم یهو بزنین خود کنسول عین گاو برقو قطع نمیکنه که ، اگه سیوی در حال انجام باشه قطع میکنه و درایو هم ثابت میکنه و بعد خاموش میشه... یعنی هر فعالیتی در حال انجام باشه ، عین حالتی که توی داشبورده ، قطع میشه...
    شما خودت تست کردی؟من تست کردم و با هنگ شدن مواجه شدم.
    --------------------------------------------
    جدای از اینکه ممکنه فعالیت قطع بشه یا نه ایشون اشاره نکرد که چه جور خاموش میکنه(با برق کندن یا کلید)از اون جهت همون جواب رو گرفتن.
    خوب اول بریم منوی بازی بعدا خاموش بشه یکم بهتر نیست ؟

حالا خراب شد ساجد خان رو از کجا پیدا کنیم !
    توصیه میشه همیشه بزارید لودینگ و سیوینگ تموم بشه بعد برید داشبرد و خاموش کنید یا یکمی از اون مزخرف ترش اینکه که تو منو بازی یا جایی که سیوینگ و لودینگ نیست خارج بشه.
    من در قبال گفته هام هیچ مسیولیتی قبول نمیکنم
    ---------------------------------------------
    سلام بچه ها ...یه سوال ..
    من کلا اهل لایو نیستم و هیچوقتم نرفتم ...
    اما الان میخوام بازی pes 12 رو آپدیت کنمش از تو خود منو بازی ... یعنی همون پچ جدید رو بگیرم روش...
    میشه >؟؟؟؟؟
    بعد اگه بشه هم کابل شبکه رو وصل کنم بهش و اینترنت داشته باشه کافیه ؟؟؟؟
    اون آبدیتی که احتمالا توpcمنظورتون هست اینجا کار نمیده.برای آبدیت معمولی از لایو امکان پزیره.
    بله همین کافیه +ساخت اکانت

4. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام دوستان....

یکی از فامیل ها یدونه xbox360 arcade jasper سالم داره...به نظرتون چقدر میارزه بردارم؟

ممنون
    آقا یکی جواب ما رو بده...

ممنون

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا یکی جواب ما رو بده...

ممنون
    شما باید سوالتو اینجا بپیرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------------
    توی این شرایط بد بازار اگه تمیز باشه و بن نشده باشه و هیچ چیز تعویضی نداشته باشه 300 تا 350 تومن میارزه

7. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هنگ چه چیزی دقیقا؟؟؟ ;; )

9. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

--------------------------------------------
    جدای از اینکه ممکنه فعالیت قطع بشه یا نه ایشون اشاره نکرد که چه جور خاموش میکنه(با برق کندن یا کلید)از اون جهت همون جواب رو گرفتن.
    یعنی شما وسط بازی دستگاه رو خاموش کردی هنگ کرد
    دستگاهت رو ببر پیش دکتر
    وقتی شما کنسول رو خاموش میکنی سیستم عاملش اول نگاه میکنه ببینه چیزی باز هست یا نه ، بعدش اگر چیزی باز باشه اول پروسس های مربوط به اون رو میبنده (به خاطر اینکه اگر اون پروسس دسترسی به هارد داشته باشه و در حال نوشتن باشه هاردتون اتل متل توتوله میشه) - برای این کار اول یک درخواست به اون پروسس میفرسته و پروسس هم درخواست رو در لیست انتظار قرار میده وقتی کارهاش رو بر حسب اولویتی که براش مشخص شده انجام داد پروسس به صورت خودکار بسته میشه و بعدش اگر دیگه هیچ پروسسی نباشه کنسول خاموش میشه .
    یعنی اگر شما وسط بازی باشد و یه دفعه دکمه پاور کنسول رو بزنید سیستم عامل کنسول یک درخواست برای بازی میفرسته اگر بازی کار خاصی نداشته باشه بسته میشه و بعد کنسول خاموش میشه و اگر هم کار خاصی داشته باشه مثل سیو کردن یا لود کردن اول اون کار رو انجام میده و بعد بسته میشه .
    اینکه دکمه پاور رو بزنی دستگاه مثل بز یه دفعه ای سر خر رو کج کنه و خاموش بشه الان یه ۱۰-۱۲ سالی هست که منسوخ شده ! شما حتی دیگه کامپیوتری که روش ویندوز ۹۸ با پاور ATX نصب هست رو هم نمیتونی این طوری خاموش کنی چه برسه به جدید تر ها (البته اگر ۳ ثانیه دکمه پاور رو نگه داری میشه که روی کنسول این مساله اعمال نشده) .
    دلیل این کار هم جلوگیری از آسیب رسیدن به تنها بخش آسیب پذیر در این زمینه یعنی بخش حافظه ی دایمی هستش که میتونه هارد باشه ، میتونه فلش دیسک باشه ، میتونه هر دیوایس حافظه ی دیگه ای باشه .

11. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

پس نتیجه میگیریم تو منوی بازی خاموش کنیم(نه اینکه برگردیم به داشبورد و درایو دوباره بچرخه ...) که نه درایو عمرش کم بشه و نه کنسول آسیب میبینه ...

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بابا این فروشنده های خوش انصاف برای فروش بازی های که به روش burner max رایت میشن دو برابر پول میگیرن حالا اگه ما رایت معمولی بگیریم نخواهیم از xbox live استفاده کنیم اتفاقی میافته

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی وارد قسمت Xbox Live فیفا میشی یه قسمتی داره نوشته Redeem Code اون جا میتونی پوینت رو بزنی و خلاص!
    اگر LT3 داشته باشی و بازی با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشه اره میتونی من همین امروز داشتم بازی میکردم خفن حال میده
    نباس!!!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان کجام میتونم این پیچ گوشتی مخصوص دسته ایکس باکس رو بخرم مثل اچر الن میمونه منتهی در راسش یه سوراخ هست که بتونه راحت خار بین پیچ هارو در خودش جا بده هرکی داره یا ادرس خلاصه خریدارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •