تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 435 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا مطمئن نیستم چون دقت نکردم.Spinel چی هستش و به چه دردی میخوره؟چون حتی توی لیست آیتم ها نمیاردش.
    چندتا نارنجک دارم.نمیخوام فعلا استفادشون بکنم.مفیدترین جایی که نارنجک به درد میخوره کجاست؟برای غولا نگهش دارم؟
    الان بعد از اونجایی هستم که یه سرنگ بهش تزریق کردن.بعدش که تونستم خودمو نجات بدم با یه یارو روبرو شدم که وسایلی میفروخت ولی من نمیدونم کدوم یک از چیزاش بیشتر به درد میخوره.الان25400 تا پول دارم.یه چیزی داشت 24هزارتا میرزیدش.ولی گفتم اول از شما بپرسم ببینم چیاش به درد بخوره که بخرم.نقشه گنج بگیرم؟یا تفنگ و ....؟
    راستی اون یارو که اول زدش بیهوشش کرد کی بود و اون کسی که سرنگو دستور داد بهش تزریق کنن کی بود؟اون کسی هم که تو کمد زندانی شده بود رو لطف کنید بگید کی بود.
    PS:بابت سوالای زیاد شرمندم
    Last edited by بردیا; 10-02-2008 at 14:19.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

به نظر من اول تا میتونی کیفتو (جای نگهداری آیتم) رو بزرگتر کن. بعد اسنایپر رو بگیر و تا میتون ی قوی کن و جای خشابش رو زیاد کن. بهترین اسلحه هستش.

یک ترفند: یه سری اسلحه ها هستن که فشنگاشون کمه. مثل همین مگنوم یا اسنایپر، تو قبل از اینکه خشاب خالی بشه مثلا سک فشنگ فقط توی خشاب باقی مونده بشاه، خشاب اسلحه رو آپگرید کنی.اینجوری فشنگات مفتی پر میشه.این موقعی به درد میخوره که مثلا اسنایپرت 20 تا جای فشنگ داره.وقتی که خشابش داشت تموم میشد دیگه ازش استفاده نکن تا اینکه ظرفیت خشاب رو اضافه. اینجوری 22 تا فشنگ مفت بهت میده.من با این کار خیلی توی استفاده از فشنگها صرفه جوی میکردم و به قول خودم همیشه با اقتدار جلو میرفتم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جایی گیر کردم.بعد از قبرستون که میخواد وارد یه خونه بشه و نمیتونه,باهاش تماس میگیرن و بعدش میرم پشت خونه,اونجا یه حالت شکل مانند هستش که باید درستش کرد.فقط 3یا 4بار هم میتونه هر دور بچرخه.خواستم ازش عکس بگیرم عکس آپلود نمیشد ارور میداد.کسی میفهمه کجا رو میگم؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اگه منظورت کنار کلیسا و قبرستون باشه باید بری توی اون قبرستون و سه سنگه قبر هستند که از بقیه بزرگترند و یه شکلهایی هم روشونه . باید اون شکلها رو به خاطر بسپاری و بعد بری کنار اون وسیله پشت کلیسا که شکلها روشه یعنی همونی که باید بپرخونیش . روی اون دقیقا اون سه تا شکل روی سنگ قبرها روشه که باید اون چیز عقربه مانند رو روی اونها قرار بدی.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دقیقا نفهمیدم کجا رو میگی
    ولی اگه اونجایی باشه که من فکر میکنم این میشه
    Mvz

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

یه جایی گیر کردم.بعد از قبرستون که میخواد وارد یه خونه بشه و نمیتونه,باهاش تماس میگیرن و بعدش میرم پشت خونه,اونجا یه حالت شکل مانند هستش که باید درستش کرد.فقط 3یا 4بار هم میتونه هر دور بچرخه.خواستم ازش عکس بگیرم عکس آپلود نمیشد ارور میداد.کسی میفهمه کجا رو میگم؟
    عزیزم شما میتونی اینجا آپلود کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلی نداره .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.دقیقا همون Mvz بودش.
    الان اونجایی هستم که از توی یه راه با قایق برمیگردی و سیو میکنی.زیرزمینی هستش.
    ببینم این یارو قددرازه پشمالوهه کی هستش؟میخواست بکشه اینو که یه یارو دختره لباس قرمزه با تیر زدش.اینا کی هستن؟راستی اون سرنگی که بهش تزریق کردن چی بود؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون.دقیقا همون Mvz بودش.
    الان اونجایی هستم که از توی یه راه با قایق برمیگردی و سیو میکنی.زیرزمینی هستش.
    ببینم این یارو قددرازه پشمالوهه کی هستش؟میخواست بکشه اینو که یه یارو دختره لباس قرمزه با تیر زدش.اینا کی هستن؟راستی اون سرنگی که بهش تزریق کردن چی بود؟
    حافظم یاری نمیکنه که بخوام دقیق بگم
    ولی فکر کنم اسم اون یارو مندزه (بیتروز مندز) و یکی از غولهای بازی هستش
    لباس قرمزه ایدا هستش که تو اویل 2 با لیان بود
    ویروس بود (فکر کنم اسم ویروس هم سمپل باشه) همون ویروسی که روستایی ها رو به اون شکل در اورده.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابت راهنمایی ممنون.تونستم به زحمت از شر اولین غول بازی بگذرم.قلقش دستم نبود.ولی فکر کنم که باید به پاهش شلیک میکردم تا خم بشه و بعدش با چاقو میزدمش.
    راستی اسلحه هایی که میخوام بخرم به صورت عمودی هستن اگر بخوام توی کیف بزارم در حالی که اونجوری توی کیفم جا نمیشه مثل رایفل.چیکارش کنم؟

داره خودمونی میشه rayanehkhabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام. بچه ها من از سال 98 تا حالا همه نسخه های رزیدنت اویل را بازی کردم هر کس مشکلی داشت بپرسه.
    در ضمن اسم ویروس هم سمپل نیست. سمپل یعنی نمونه. اسمش فکر کنم لاس پلاگت باشه.
    راه حل گذراندن بازی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •