ممنون
خدا رو شکر که یکی پیدا شد جواب سوالامو داد ...
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ممنون
خدا رو شکر که یکی پیدا شد جواب سوالامو داد ...
![]()
به Oracle_Eldorado و mohammadgame
ای بابا چرا منو می زنید ؟من از طرف خودم و رفیقم اگه بی احترامی کردیم معذرت می خوام.شما که تو کلامتون بیشتر کل آوردین.
رفیق من اصلا توی بازی از چیت استفاده نمی کنه داور رو برای همین گفته بی آرین .
ان شا ا... خدا توفیق زیارت امام هشتم به همه بده. اون موقع قبل از برگشت به شهرتون یه سری هم به رفیق ما بزنید .
تا اون چند باری که من بازیش رو دیدم اصلا تو تک به تک نمی خوره چون همیشه فکرخونی می کنه آروم راه می ره و اصلا هد شات کردنو قبول نداره چون می گه اگه ماوس تو دستت کم بیاره
اون موقع مرگت حتمی ست.کلا روش های جالبی برای مبارزه داره که باید دید و چشید.خیلی ها رو دیدم که به گیم نت اومدند و زندگی شون هم کانتر بوده ولی با یکی دو دست بازی کردن به سبک بازی رفیق من ایمان آوردن .حقیقت را باید قبول کرد.من قبول دارم که شما از من وارد ترین و
قبول دارم که قبول کردنی که توش ندیدن باشه خیلی سخته پس باید دید وبعد از اون باور کرد.
به امید دیدار
می خوام آنلاین بازی کنم ولی اینجا دیگه گیر می کنه !
سلامیادم رفت !
ممنون میشم کمکم کنید !
دوست عزیز ما کی هستیم که شما رو بزنیم ؟!به Oracle_Eldorado و mohammadgame
ای بابا چرا منو می زنید ؟من از طرف خودم و رفیقم اگه بی احترامی کردیم معذرت می خوام.شما که تو کلامتون بیشتر کل آوردین.
رفیق من اصلا توی بازی از چیت استفاده نمی کنه داور رو برای همین گفته بی آرین .
ان شا ا... خدا توفیق زیارت امام هشتم به همه بده. اون موقع قبل از برگشت به شهرتون یه سری هم به رفیق ما بزنید .
تا اون چند باری که من بازیش رو دیدم اصلا تو تک به تک نمی خوره چون همیشه فکرخونی می کنه آروم راه می ره و اصلا هد شات کردنو قبول نداره چون می گه اگه ماوس تو دستت کم بیاره
اون موقع مرگت حتمی ست.کلا روش های جالبی برای مبارزه داره که باید دید و چشید.خیلی ها رو دیدم که به گیم نت اومدند و زندگی شون هم کانتر بوده ولی با یکی دو دست بازی کردن به سبک بازی رفیق من ایمان آوردن .حقیقت را باید قبول کرد.من قبول دارم که شما از من وارد ترین و
قبول دارم که قبول کردنی که توش ندیدن باشه خیلی سخته پس باید دید وبعد از اون باور کرد.
به امید دیدار
ما یه اخطار دوستانه دادیم که مدیران اخطار جدی به شما ندهند ! وگرنه میتونستیم از طریق مدیران متوصل بشیم .
حالا ممکنه واقعا حرفه ای باشه ولی مطمئن باش از اون حرفه ای تر هم هست که از توی 20 دست یه دست ببره !
امیدوارم یه روزی بتونم بیام اونجا و باهاتون بازی کنم . البته من خودم زیاد بازیم خوب نیست . با تیمم خوب بازی میکنم .
حامد عزیز حتما بعد از این صفحه اینو مینویسه : Retrying To Connect Serverمی خوام آنلاین بازی کنم ولی اینجا دیگه گیر می کنه !
سلام یادم رفت !
ممنون میشم کمکم کنید !
بعد تا 4 شماره میره و ارور میده .
این نشون میده که سرور خراب هست و مشکل داره . یا شما نمیتونید به سرور وصل بشید .
آخه موضوع اینجاست : یه هیچ سرور ای نمیره !( اینم بگم که دیروز رو سیستم نصب کردم و هیچ کاره دیگه ای نکردم ! احتمالآ خودش پچ کننده داره و کرده ! )
خوب دوست من شما ورژن پچت رو عوض کن .آخه موضوع اینجاست : یه هیچ سرور ای نمیره ! ( اینم بگم که دیروز رو سیستم نصب کردم و هیچ کاره دیگه ای نکردم ! احتمالآ خودش پچ کننده داره و کرده ! )
به نظر من بهترین ورژن 27 هست .
شما 4.2.2.4 را پینگ کنید واگر زمان پینگ بالا بود و یا پکت ها ناقص میشدند بدانید لینک یا ISP یا تنضیمات
شبکه تان نادرست است:
Start>run>cmd enter
ping 4.2.2.4
پینگ کردم و به طور کامل پکت ها اومدند !
میشه لینک دانلود بزارین ؟
ممنون![]()
ایول ایول ! همه چی حل شد ولی نمی دونم چطوری Latency رو بالا ببرم ! هر دفعه میرم تو بازی کیک میشم و میگه پینگ رو ببر بالا !
ADSL 64 هم دارم !![]()
شما از مشکل خوشت می آید؟ همه آرزوی پینگ یا لیت (Latency) پایینتر دارند شما بالاتر
لیتنسی کمتر باعث کمتر شدن لگ و بازی روان تر است شما آی پی کدام سرور را استفاده میکنید ?
هرچند سرعت 128 مناسب است ولی من خودم با 64 بازی میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)