تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 297 از 391 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

تا چند روز پیش سرعت و پ ان خیلی پایین بود نمیتونستم فیلمارو ببینم ولی الان درستش کردم و رفتم توی سایت gamefront و جنرالز رو سرچ کردم و هرچی پچ اونجا بود یک فیلم هم داشت من یکم از پچ ویتنام خوشم اومد ولی امکانات پچ ریبون رو که دیدم خوف کردم ، واقعا ریبون عااااااالیه ...
    فقط نمیدونم کنترا چه امکاناتی داره و ریبون بهتره یا کنترا...
    یکی از دوستان لطف کنه بگه که ما بریم واسه دانلود

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    من یک مشکلی با آپدیت کردن بازی دارم میخوام ورژن 1.08 (Generals-108-english.exe) رو نصب کنم که ارورو میده
    Missing or Invalid Registry / INI entry
    بعد یک صفحه مییاد که باید یک فیلیو بروز کنم هر فایلیو بروز میکنم نمیشه ارور میده
    ممنون میشم کسی کمکم کنه
    سلام
    پک ها با هم زیاد فرق ندارند فقط ایر ادات بازی رو از بین می بر ند اون مد ها هستند که در بازی تعقییر ات ایجاد می کنند و لی با این حساب :جدیدترین و آخرین آپدیت مال شر کت EA Game همون 1.04 هستش که به دو روش می تونید این کا رو بکنید 1.08 قدیمی تر از 1.04 هستش ..... بر ای این کار و را هنمایی طر یقه این کار بر ید به این ادرس زیر به صورت مصور تو ضیح داده شده :

آموزش آپدیت آخر بازی از وب سایت خود شر کت سازنده و همچنین روش دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

من کنترا بازی میکنم
    تیمها و نقشه هاش عالیه
    بقیه رو نصب نکردم و نمیدونم بینشون کدوم یکی بهتره

حالا از بین اینا کدوم یکی جذاب تره
    همشون خوبند و بر تر ین مد ها ....و لی من بهتر از همشون مد : A Global Crisis را می دونم ... البته هر کدوم نقاط قوت خوبی دارند همشون ارزش دانلود دارند ...

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

سلام دوستان
    من لینک دانلود بازی جنرال رو می خوانم که بعدش بتونم patch رو روش نصب کنم.
    ممنون

Command & Conquer Generals Zero Hour لطفا

نمی دونم چرا وسط بازی سرعت بازی کم میشه؟؟؟
    دانلود بازی جنرال زرو و جنرال یک کامل
    بر ید به این آدرس من یک فایل فوق العاده کم حجم بر اتون آپ کردم که می تونید هم بازی جنرال یک و هم بازی جنرال زرو رو را کامل نصب کنید فقط با :381 مگابایت

برید به این آدرس و تو ضیحات را دقیق بخونید :
    کد:

3. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Contra007 جالبه
    اما يه جورايي كسل كننده تره چون براي ساخت بيشتر چيزا مثلا تو USA استراتژي سنتر لازمه (يا ساختمون لازم تو تيماي ديگه)
    كه اونم3 تا پوينت ميخواد واسه اول بازي !!!
    بخاطر همين من زياد باهاش بازي نكردم ..اما از نظر تغييرات و يونيت ها كه تو بازي داره فوق العادس

Rise of the Reds

بخاطر تيم هاي سوريه و اسرائيل فوق العادس يه خدا
    گستردگي كه تو يونيتاي اسرائيل ديدم و مخصوصا گرافيك يونيت ها و مخصوصا سربازا تو هيچ تيم ديگه اي وجود نداره
    به حدي سربازا زيبا كار ميكنن كه فكر ميكنم خودم در حال شليك هستم ..نيروهاي زرهي رو كه ديگه نگو
    سوريه هم F_14 هاي ايران رو داره ..خيلي جالبه

تنها نقطه ضعفي كه من ديدم تو اين مد ..دفاع فوق العاده فوق العاده ضعيف اين دو تيمه . كلن يه توپ داره واسه دفاع كه با دوتا تانك ا پا درمياد . همون اول بازي اين دو تيم به درك واصل ميشن

اما بازم ميگم يونيت ها و سربازاي اسرائيل بهترين يونيت ها ي اين بازي هستن فقط دفاعه كه باعث ميشه از بازيشون زده شم

A Global Crisis

اينم بدك نبود ... اما من خوشم نيومد زياد ..مخصوصا از اون تيم سازمان ملل اه اه

C&C: ShockWave

مد قابل احتراميه انصافا ..روي همه چي كار كردن ..من از اين خوشم اومد تقريبا

اما من به همه شما توصيه ميكنم اون پك گرافيك و تكسچر رو حتما دان كنيد
    گرافيك بازي رو بالاتر مبيره

5. 2 کاربر از pilot2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

الاا اخرين ورژنش اسمش چيه ؟
    دوست من مد های زیادی در حال ساخته بازی جنرال بر ترین بازی هستش که بیشترین مد بر اش سا خته شده و تیم های زیادی هستند که دارند بازی رو کاملا متحول می کنند چه از نظر سا ختار چه از نظر گرا فیک .... من سعی می کنم بر تر ین و بهتر ین هاش رو به محض تولید بر اتون بز ار م من با مد کنترا هشت هم همکاری نزدیک دارم و به زودی این مد زیبا منتشر خو اهد شد من در قسمت جی ال ای های این بازی همکاری کرد م تیم منتشر کننده اکثر ا روس هستند .... خبر های جدید دیگه اینمکه یک تیم دیگه هم داره بازی رد آلرت 3 و جنرالها و تایبر یم ها رو با هم ادغام می کنه و کارشون بسیار زیباست که به محض اتمام کار و انتشار لیک های دانلود را بر اتون قر ار می دم ....

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

دقیقاً مُشکل منم هست . آقای منصوری شما نظری دارید ؟ !

کُنترا از همه شون بهتره . نصب آسونه ؛ فایل های Readme مطالعه بشه .
    مشکل کند شدن به خاطر کم بودن رم سیستم و ضعیف بودن سیپیو و کارت گرافیکه این بازی علا رقم قدیمی بودنش نیاز به سیستم تقر یبا بالای داره این تنها تجربه من هستش چون با کم کردن رزولشن و دیگر تعقیر ات در آپشن بازی این مشکل تا حد خیلی زیادی بر طرف میشه ....

7. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

Contra007 جالبه
    اما يه جورايي كسل كننده تره چون براي ساخت بيشتر چيزا مثلا تو USA استراتژي سنتر لازمه (يا ساختمون لازم تو تيماي ديگه)
    كه اونم3 تا پوينت ميخواد واسه اول بازي !!!
    بخاطر همين من زياد باهاش بازي نكردم ..اما از نظر تغييرات و يونيت ها كه تو بازي داره فوق العادس

Rise of the Reds

بخاطر تيم هاي سوريه و اسرائيل فوق العادس يه خدا
    گستردگي كه تو يونيتاي اسرائيل ديدم و مخصوصا گرافيك يونيت ها و مخصوصا سربازا تو هيچ تيم ديگه اي وجود نداره
    به حدي سربازا زيبا كار ميكنن كه فكر ميكنم خودم در حال شليك هستم ..نيروهاي زرهي رو كه ديگه نگو
    سوريه هم F_14 هاي ايران رو داره ..خيلي جالبه

تنها نقطه ضعفي كه من ديدم تو اين مد ..دفاع فوق العاده فوق العاده ضعيف اين دو تيمه . كلن يه توپ داره واسه دفاع كه با دوتا تانك ا پا درمياد . همون اول بازي اين دو تيم به درك واصل ميشن

اما بازم ميگم يونيت ها و سربازاي اسرائيل بهترين يونيت ها ي اين بازي هستن فقط دفاعه كه باعث ميشه از بازيشون زده شم

A Global Crisis

اينم بدك نبود ... اما من خوشم نيومد زياد ..مخصوصا از اون تيم سازمان ملل اه اه

C&C: ShockWave

مد قابل احتراميه انصافا ..روي همه چي كار كردن ..من از اين خوشم اومد تقريبا

اما من به همه شما توصيه ميكنم اون پك گرافيك و تكسچر رو حتما دان كنيد
    گرافيك بازي رو بالاتر مبيره

سلا م دوست من ولی فکر کنم در مورد مد :]Rise of the Reds اشتباه کردید در این مد تنها تیم روسیه و امر یکا هست و دو تیم داره اون تعریفی که شما فر مو دید در موید مد:MidEast Crisis

البته تیم سوریه و اسر ائیل با همین یونیت ها و تعاریفی که شما فر مودید در مد :A Global Crisis هم هست ....

9. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

Alpha Alliance معرفی مد زیبای :
    این مد دارای امکانات زیادی است و 15 ژنرال داره که 4 ژنرالش جددند و بسیار امکاناتش جذابه :
    USA:
    -Airforce General - Loads of fixes here most notibly the defences didnt detect stealth uh oh
    -USA Naval General
    -Commander in Chief
    -Assault General
    -Cybernetic General NEW
    -USA Special Forces -NEW Hmm need advice if this is overpowered or not

China: MASSIVE BUG FIXED - you used to get 1 defector per properganda centre which could equal to a unfair advantage, this has now been fixed.
    -Tank & Naval General
    -Commander in Chief - See for yourself =)
    -Artillery General - Fixed major bug with this one
    -Napalm General - added ICBM
    -China Hijacker General (Boss - Balanced)

GLA:
    -Stealth General - fixed slowdowns
    -United Arabs - fixed more gla power bugs and loads more
    -GLA Civilians NEW - Superweapon - Civilains Revolt
    -Toxic General - Fixed major slowdown and imbalances added a MUCH better superweapon =)

Size134.74mb

لینک دانلود :
    کد:

11. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shadow320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه میخواهم بفهمم هکر چین چطور راه میرود -- می کند من نفهمیدم نمی دونم با خود کامپیوتر بازی می کنی انجام میدهد باتشکر از همه دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون كه اصلاح كردين
    انقدر مد دانلود كردم ..اطلاعتشون قاطي پاتي شدن تو ذهنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام ..... فکر کنم این سوال رو قبلن هم پرسیدم ... می خواستم از کسانی که این بازی رو انجام دادن بپرسم که این مد هایی که برای بازی general اومده استاندارده ؟ مثلا تو بازی generals zero hour همه تیم ها از نظر قدرت در یک سطح هستند ... قدرت و برد تانک ها و موشک ها و کلا همه چیز بازی حساب شده طراحی شده .....

من یادمه یه پچ یا مد دیدم که توش تیم بن لادن بود و usa assult داشت ... یه کاتیوشا داشت که می شد باهاش از بیس خودمون تا نصف بیس حریف رو موشک باران کرد ... یعنی برد این موشک ها استاندارد نبود ...

حالا این پچ ها و مد هایی که اومده هم اینجوریه یا نه ؟

راستی یه پچ من دیدم که توش سرعت تونل زدن gla کم شده بود ... اون اسمش رو کسی میدونه چبه ؟

در آغاز فعالیت shadow320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام چرا اینجا کسی جواب من را نمی دهد هکر چین چهطور راه میرود -- میکند با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •