سلام میشه در مورد ترکرهای خصوصی بیشتر توضیح بدین و این که معمولا چند درصد از فایلهای تورنت ترکر خصوصی دارن چجوری میشه فهمید؟
سلام میشه در مورد ترکرهای خصوصی بیشتر توضیح بدین و این که معمولا چند درصد از فایلهای تورنت ترکر خصوصی دارن چجوری میشه فهمید؟
البته آقای Cleeev هر جور راحتی
ولی
میشه بگی تو کدوم ترکرهای خصوصی عضو بودی یا الانم هستی؟
ثبت نام که تقریباً زیاد داشتم ولی هر چی تا حالا زور زدم نتونستم به SCC و TorrentLeech و BlackCats-Games راه پیدا کنم... SCT ـیم که تعطیل شد...
یه زمانی توی bitmetv بودم که با اینکه خوبه ولی سر دونیت عوضی بازی درمیارن و اکانتو میبندن.....
الانم تو چند تا که زیاد جالب نیستن عضوم و demonoid ـم که بودیم و هستیم........ واقعاً داشتن ratio ـیه مناسب تو ایران با این کیفیت و سرعت کم اینترنت و محدودیت حجمی، سخته و وقتی نتونی در مدت کوتاهی به ratio ـیه مناسب برسی اکانتتو میبندن..... حالائم که vps داریم دعوتنامه گیر نمیاد.....
البته یه راه خوب واسه بهبود ratio اینه که فایلایی که میخوای دانلود کنی رو تا جایی که میتونی بگردی نمونه مشابهشونو تو ترکرای عمومی پیدا کنی (کاملاً مشابه) بعدش که دانلود کردی، ترکر خصوصیه رو بندازی تنگش و seed کنی...!!! راه احمقانه و خوبیه واسه بهبود ratio واسه ما بدبختا که تو این کشور گیر کردیم.....
-----------
دعوتنامه blackcats-games.net به شدت مورد نیازه...
Last edited by Cleeev; 16-06-2010 at 01:59.
سلام.
ترکر خصوصی هم مثل بقیه ترکرهای تورنت هست ولی یکسری امکانات و بالطبع محدودیتهای خودش رو داره نحوه ی دانلود ، سرچ ، ... مثل بقیه ی ترکرهاست ولی خب عضویت تو اونها free نیست منظور از free الزام به پرداخت پول برداشت نشه چون اکثر این ترکر ها در مواقع خاصی مثل سال نو ، سالگرد تاسیس ، هالووین و.. عضویت رو باز میکنن بیشتر علت این محدودیت جلوگیری از بارگذاری فایلهای فیک ، ساپورت بیشتر هستش برای استفاده از این ترکرها حتی بعد از عضویت باید ratio قابل قبولی داشته باشید یعنی امتیازتون از حد معینی کمتر نشه تو اکثر این سایتها می تونید فایل مورد نظرتون رو در صورت عدم وجود درخواست کنید و اینکه همه ی تورنتها در بیشتر و شاید هم همه ی مواقع سیدر خواهند داشت
بالاخره بعد از مدت ها تونستم با کم کردن تعداد کانکشن ها سرعتم رو درست کنم
این BCG که میخوای تو , تقریبا تو یک ماه اخیر به قول دوستی اگه ثبت نامش رو باز میکرد
بهترتر بود از بس که ایوایت دادن خود ادمینا تو سایتهای مختلف
اگه حواست جمع بود و واقعا دنبالش بودی میتونستی بگیری
ولی
فک نکن که جای محشریه و همه چی داره
من که بعضی وقتها گیم هایی رو که از BCG پیدا نمکینم از Demonoid با یه ذره دنگ و فنگ میزنم![]()
1 دعوت نامه ی Demonoid می تونید برام بفرستید ؟
ممنون ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام میخواستم بهترین راه افزایش سرعت رو برای اخرین ورژن u torrent لطف کنین بگین صفحه های قبلم نگاه کردم یه کمی تعدد روشها زیاد بود انگار اگه ممکن هست بگین بمن ممنون میشم و یه سوال میشه کاری کرد که فایل با نامی که ما میخوایم ذخیره بشه؟
سلام من وقتی دارم از تورنت دانلود میکنم وقتی پیر یه فایل به 200 میرسه فرقی نمیکنه چنتاشون برای من بیاد ینی مثلا
(200)1
یک دفعه لن قعط میشه
و توی یک ثانیه وصل میشه
التبه من نمیتونم ایقدر سریع عکس بگیرم این شبیه سازیه این اتفاق بود
چطور میتونم تعداد پییر هایی که برای یه فایل پیدا میشه کنترل کنم تا اینقد زیاد نشه
این مشکل میتونه مشکلی در سیستم عامل، uTorrent ، فایروالتون و حتی سیستم TCP/IP سیستم عاملتون باشه...
از برنامه های به روز استفاده کنید...
همچنین میتونید برنامه BitTorrent رو تست کنید که با ثبات تره...!
شما نمیتونید تعداد Peer/Seeder ـهایی که پیدا میشه رو محدود کنید ولی تعدادی که بهشون وصل میشید رو میتونید از Options > Preferences > Bandwidth تعیین کنید...
جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)