[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سایت هم فیلتره اگه شد براتون آپلود میکنم!!!!البته کریو هم هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سایت هم فیلتره اگه شد براتون آپلود میکنم!!!!البته کریو هم هست...
سلام دوست عزیز از Toonel.net میتونی نسجه ی جاواواش رو استفاده کنی و همینطور جاوای JAP و یا از VPN استفاده کن من روی فدورا همه شون رو بدون مشکل اجرا کردم در کل راه های رسیدن به خدا زیاده و همه ی گزینه ها روی میزه از هرگدام که دوست داشتید میتونید استفاده کنید ♥/.
موفق باشید.
لینک ها باز نمیشه فقط یه کانکتینگ میزنه و لود نمیشه
کریو چجوری هست؟
اگر چیزی باشه که تو اپ استور خود اوبونتو هم باشه که خیلی بهتر
ممنون
نصبشون چجوریه یا اگر نصبی نیست از کجا دانلود کنم و چطور استفاده کنم
راه های رسیدن به خدا زیاده ولی خوب موانع رسیدن به خدا هم خیلی قوی هستن مشالا من یه یه سایت اجنبی شیطانی رو داشتم یه مدت کوتاه استفاده میکردم برای دانلود براش و دانلود مجله های فتوشاپ امریکایی و انگلیسی و .... برای فوتوشاپ در عرض ۲ هفته پس از اولین استفادم فلترشد سایت یه خواننده اجنبی کافر هم بود اون فیلتر بود اما فقط صفحه اصلیش اما الان رشد کردن دیگه تموم صفحه هاش فیلتر شده
Last edited by 1376MAXIMUM; 21-11-2014 at 13:42.
تو سافتور سنتر نیست.کریو رو آپلود کردم براتون.از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.بعد از نصب یه پنجره باز میشه و از شما تنظیمات رو میخواد که شما آدرس رور و یوزر و پسوورد رو مثل ویندوز میزنید.اگه بعدا نیاز به تغییرشون داشتید توی ترمینال بنویسید:
در ضمن لینک رو امتحان کردم و مشکلی نبود.ولی فیلتره.حتما شما لان فیلتر شکن ندارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون هایی که جاوا هستن که برنامه جاوا رو روی لینوکس نصب کن و اجراشون کن و یا اگه مثل خودم از فدورا استفاده میکنید نسخه ی rpm برنامه را در صورت موجود بودن دانلود و یا نصب کنید مثل Tor که در مخازن هم هست /.
من لینکی که شما گذاشته بودی رو هم رفتم ارور میداد تور رو گرفتم از لینک ولی یه فایل با پسوند .tar.xz هست که اکسترکت هم نمیشه
تور باید اکسترکت شه مشکلی نداره.حجم فایل دانلود شده چقده؟؟؟من کریو رو روی پرشین گیگ میذارم شاید دانلود شه...
حدود 40 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم نباید مشکل داشته باشه.۶۴ میخوای یا ۳۲ بیت؟؟؟برات آپلود کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)