سلام
قصد خرید Huawei B525 4G LTE Cat6 رو دارم
از دوستان، کسایی که استفاده کردن لطف میکنن تجربشون رو بگن؟
چون قیمت کمی هم نداره و یک مقدار ریسک داره
سلام
قصد خرید Huawei B525 4G LTE Cat6 رو دارم
از دوستان، کسایی که استفاده کردن لطف میکنن تجربشون رو بگن؟
چون قیمت کمی هم نداره و یک مقدار ریسک داره
سلام
مدتیه مودم e3372 ایرانسل رو خریداری کردم و آنلاکش هم کردم
من دو تا کامپیوتر دارم هر دو تاش ویندوز 10 هستش یکی از کامپیوترها ویندوز 10 مال چندین ماه قبل هستش ورژنش
اما روی یکی دیگه اخرین نسخه نوامبر رو نصب کردم با تمام اپدیت ها ولی مودم رو که بهش وصل میکنم اولش به صورت درایو میاد روی autorun میزنم نصب میشه ولی اصلا نه به اینترنت وصل میشه نه میشه از طریق این 192.168.8.1 به پنل مدیریتی رفت نمیشناسه و توی لوکال هاست هم یک تیک زرد رنگ خورده خلاصه توی اون سیستم با ویندوز قدیمی مشکلی نداره
حتی موقع نصب هم اون فایل شورت کات از ایرانسل رو دسکتاپ روش میزنم ایپی 192.168.1.1 رو میزنه در صورتی توی سیستم با ویندوز قدیمی (که مشکلی نداره) همون ایپی خودشه و راحت هم وارد پنل میشه
چی.ار کنم دوستان ؟؟؟مشکل از چیه![]()
ویندوز ۱۰ ورژن جدید مشکل داره ، قرار بود اپدیت نوامبر رفع بشه که فعلا نشده
فعلا با این تنظیمات رفع میشه ، احتمالا اپدیت بعدی کاملا حل بشه
![]()
Last edited by windows-ps3; 21-11-2017 at 15:02.
مودم 8372 هواووی دارم و ی بسته بلند مدت گرفتم که حدود 14-15ساعت در روز روشنه می خواستم بدونم این استفاده مداوم باعث اسیب نمی شه؟ پشت کیس کامپیوتر وصل می کنم
درود به دوستان
اقا ما یه مودم e3372s هواوی گرفتم به اینترنت وصل نمیشه یه علامت تعجب روی ایکون کنار ساعت هست چراغ مودم هم روشنه و ثابت هست ولی وصل نمیشه ویندوز ۱۰ هستش مشکل از کجا هست
اغا دستت درد نکنه...من که نمیدونستم ویندوز مشکل داره
3 بار مجبور شدم تعویض کنم .تمام درایور های کامپیوتر هم اپدیت بودن..تا راهنمایی شما رو دیدم
دوستان اگه براتون مقدور هست فعلا اپدیت redstone3 رو نگیرید..
مودم من هم E8372 هست
در جواب اون دوست عزیز هم که سوال کردن چند ساعت روشن بزاریم
من نزدیک 1 ساله روزانه 10 تا 15 ساعت مدام وصله به کامپیوتر.تا الان که مشکلی نداشته
هیچ مشکلی نداره البته بهتره به صورت وای فا استفاده کنی تا در مواقعی که کاری نداری و اتصال قطعه بعد از ۱۵ دقیقه خودکار بره روی استندبای من خودم به گیرنده دیجیتال وصلش کردم خیلی کم داغ میکنه و سرعت اینترنتم هم بیشتر از زمانیه که از شارژر استفاده میکنم
1.دوستان اینجا کسی هست که ایرانسل سرعت 4g رو براش رو 256kbs محدود کنه؟
2.مودم e3372 دارم روی حالت 3g بعد از چند ثانیه قطع میشه . از کجا می تونم فریمور فعلی مودم رو پیدا کنم و بعد چند ورژن و آپدیت اومده برای فریمور؟
ممنون
آقا من اومدم فریمور رو برا e3372(قبلا آنلاکش کرده بودم) آپدیت کنم گفتم شاید مشکلم حل بشه اما هنگام نصب آپدیت ایستاد( اون قسمت که بالاش نوشته restore information ) بعد از چند دقیقه هم ارور داد و نصب بسته شد. حالا مودمم رو نمی شناسه به نت هم وصل نمیشه فقط وقتی وصل و قطعش میکنم صدا میده مثل یه usb . فریمور قبلیم همین بود که توی اینجا گذاشته بودید(22.300.09.00.00_M_AT_04) . اینو به Huawei_E3372s-153_Update_21.286.99.03.00 آپدیت می کردم که توی نصبش ایستاد. از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کردم
هیچ راهی نداره که خودم بتونم درستش کنم؟ گارانتی این مودم e3372 ایرانسل توی اهواز کجاست؟
گیرنده دیجیتال ندارم و پشت کیس می زنم داغ نمی کنه اما خب استندبای هم نمیشه راه دیگه ای نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)