تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 302 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه همین خرید جیمز میتونه دلیلی واسه فروش دیماریا باشه !!!
    اخه جیمز که از دیماریا بهتر نیست...... نمیدونم هر چی صلاحه

2. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من بازی جیمز رودریگز رو به جز جام جهانی جای دیگه ندیده بودم
    خیلی خوبه واقعا خوشم اومد ازش فقط الان چندتا مشکل وجود داره برای اومدنش :

1- موناکو واسه فروش جیمز اگه اشتباه نکنم حدود 70 میلیون میخواد
    2 - اگه بیاد و دیماریا بمونه، هم خودش و هم ایسکو حیف میشن که هردو واقعا خوبن
    البته احتمالا برای خرید کاوانی و جیمز رودریگز از موناکو دیماریا رو به عنوان بخشی از قرار داد بدن
    و از طرفی خود دیماریا مثله اینکه مایله از تیم جدا شه
    3 - رودریگز به خوبی و پختگی دیماریا نیست ولی خب خیلی جوونه و جا داره بهتر شه
    Last edited by Abdolreza2012; 05-07-2014 at 04:38.

4. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خب من که تصمیم نمیگیرم که شما دعوا داری !!!

در مورد دیماریا هم
    مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !!)(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))
    جدیدا هم زیادی مسی مسی میکنه !!!!
    با این اوصاف اگه بره باید به جایگزینش فکر کرد

و در این حالت ایسکو به عنوان بازیکن ذخیره رو نیمکت میمونه !!

به طور حتم دیماریا میخواد بره که پرز داره تصمیم به خرید میگیره
    چون 70 میلیون هیچکس نمیده بازیکن بخره بزاره رو نیمکت !!!

رودريگز: دوست دارم در انگليس بازي کنم

در حالي که رسانه‌هاي اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي جذب ستاره جوان کلمبيا خبر مي‌دهند اما او دوست دارد فوتبال را در ليگ برتر انگليس تجربه کند.

رودريگز ستاره تيم ملي کلمبيا گفت: در گذشته بارها و بارها اعلام کرده بودم دوست دارم در لاليگا به فوتبالم ادامه دهم. دليل اصلي‌ام اين بود که فوتبال اسپانيا بسيار تکنيکي است و بازيکنان بيشتر با توپ کار مي‌کنند اما حالا کاملا تغيير عقيده دادم و دوست دارم در فوتبال فيزيکي انگليس توپ بزنم.

وي افزود: در حال حاضر بازيکن موناکو هستم و به قراردادم با اين تيم احترام مي‌گذارم. مدتي مي‌خواهم استراحت کنم و پس از آن به تمرينات موناکو بازخواهم گشت تا براي شروع فصل جديد آماده شوم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by albertxx; 05-07-2014 at 13:13.

6. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد دیماریا هم
    مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !!)(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))

رودريگز: دوست دارم در انگليس بازي کنم

در حالي که رسانه‌هاي اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي جذب ستاره جوان کلمبيا خبر مي‌دهند اما او دوست دارد فوتبال را در ليگ برتر انگليس تجربه کند.

رودريگز ستاره تيم ملي کلمبيا گفت: در گذشته بارها و بارها اعلام کرده بودم دوست دارم در لاليگا به فوتبالم ادامه دهم. دليل اصلي‌ام اين بود که فوتبال اسپانيا بسيار تکنيکي است و بازيکنان بيشتر با توپ کار مي‌کنند اما حالا کاملا تغيير عقيده دادم و دوست دارم در فوتبال فيزيکي انگليس توپ بزنم.

وي افزود: در حال حاضر بازيکن موناکو هستم و به قراردادم با اين تيم احترام مي‌گذارم. مدتي مي‌خواهم استراحت کنم و پس از آن به تمرينات موناکو بازخواهم گشت تا براي شروع فصل جديد آماده شوم.

اینم هی داره بازار گرمی می کنه برای خودش!

8. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد دیماریا هم
    مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !!
    )(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))

نه دادا دعوا چیه.........
    به نظر من دیماریا حق داره.........وقتی حمایت و احترام از طرف مدیریت باشگاه نمیبینه وقتی حس نمیکنه که موندنش واقعا برای باشگاه مهمه چه انتظاری داری ازش که جهتشو عوض نکنه؟
    حالا من دقیق نمیدونم اما فکر کنم اگه دیماریا بره کسی که جاشو تو بالای کناری بگیره همون بیل هست. اما کنار مودریچ ، احتمالا کروس جاشو میگیره. به نظرم اومدن جیمز به طور مستقیم روی جایگاه ایسکو تاثیر میذاره.
    راستی این مالک موناکو که گقته این فصل نه فالکائو نه جیمزو نمیدیم؟ نکنه اینام مثه تاتنهام میخوان قیمتو ببرن بالا؟
    فکر کن فالکائو رو بخریم بعد خسه بیاد نیمکت نشینش کنه

10. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من فکر می کردم گرفتن فالکاءو با این قیمتها و با توجه به سنش از دستور کار خارج شده باشه!! نمی دونم والا!

12. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من فکر می کردم گرفتن فالکاءو با این قیمتها و با توجه به سنش از دستور کار خارج شده باشه!! نمی دونم والا!
    درسته ولی فعلا راه دیگه ای نیست
    یعنی هرکسی رو بخریم به جای بنزما ارزش داره

بنزما این فصل تو رئال افتضاح بود
    دلیلشم این بود هیچ رقیبی رو نیمکت نداشت
    آرش برهانی رو داشتیم از این بهتر کار میکرد !!!

ضمنا
    مهاجم های در دسترس همشون تو همین رده سنی هستن (( فالکائو - کاوانی - آگروئو - سوارز ))
    همه 26 تا 28 سال دارن و مهاجم جوون و رو فرم در دسترسی نیست

حداقل یه 3 تا 5 سالی فکر کنم بتونه واسمون خوب کار کنه
    حداقلش میدونم از بنزما بهتره !! (( بنزما این فصل خیلی از چشم افتاد -- افتضاح بود به معنای واقعی کلمه ))

..0.0.0.0.0..

اسطوره فوتبال رئال مادريد سکته قلبي کرد

آلفردو دي‌استفانو، اسطوره فوتبال تيم‌ رئال مادريد يک روز پس از سالروز تولدش دچار سکته قلبي شد و در بخش مراقبت‌هاي ويژه تحت درمان قرارگرفت.

آلفردو دي‌استفانو روز گذشته جشن تولد 88 سالگي‌اش را در کنار اعضاي خانواده جشن گرفت. اما طبق گزارش روزنامه ال‌موندو به خاطر حمله قلبي به بيمارستان گريگورو مارانون شهر مادريد انتقال يافت و در بخش مراقبت‌هاي ويژه آن بستري شد.

اتفاق فوق در حالي روي داد که اين چهره افسانه‌اي آرژانتيني – اسپانيايي در گذشته‌هاي نزديک دور و نزديک از ناحيه قلب دچار عارضه شده بود. به همين دليل او در ماه‌هاي گذشته در محافل عمومي ظاهر نشد و در منزل خويش به استراحت پرداخت.

دي استفانو در سال‌هاي 1956 تا 1960 پنج بار پياپي همراه با رئال فاتح جام باشگاه‌هاي اروپا شد.

Last edited by albertxx; 05-07-2014 at 23:22.

14. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

5 سال از آمدن کریس رونالدو به رئال مادرید گذشت

یکشنبه 15 تیر ساعت 15:48
    ساعت 21.20 به وقت محلی بود که رونالدو در جایگاه مخصوصی که برای او تعبیه شده بود؛ حاضر شد و برای هواداران مشتاق رئال شروع به صحبت کرد
    آی اسپورت - امروز 6 جولای 2014 پنجمین سالروز معرفی کریس رونالدو به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید است.
    روزی که رونالدو برای اولین بار وارد زمین چمن سانتیاگو برنابئو شد تا به عنوان گران ترین بازیکن جهان به 85000 هوادار رئال معرفی شود.در حالیکه اوزه بیوی فقید و دی استفانو او را همراهی می کردند.
    ساعت 21.20 به وقت محلی بود که رونالدو در جایگاه مخصوصی که برای او تعبیه شده بود؛ حاضر شد و برای هواداران مشتاق رئال سخنرانی کرد.
    او در انتهای صحبت های خود با گفتن یک، دو، سه، زنده باد مادرید؛ ورزشگاه را به مرز انفجار رساند. سانتیاگو برنابئو نیز یکصدا نام او را فریاد می زد و می گفت بله بله بله کریستیانو اینجا پیش ماست .
    5 سال از آن روز می گذرد و حالا کریستیانو به عنوان بهترین بازیکن جهان به سمبل این باشگاه مبدل شده است.
    زدن 252 گل در 246 بازی و کسب جام های رنگارنگ که آخرینش قهرمانی اروپا بود او را به یک اسطوره در تاریخ باشگاه بدل کرده است.
    کریستیانو در سال 2009 بخاطر حضور رائول پیراهن شماره 9 را به تن کرد اما سال بعد و با رفتن رائول او پیراهن محبوب شماره 7 خود را تصاحب کرد.
    همه منتظر شروع فصل جدید و دیدن هنرنمایی دوباره کریس در ترکیب کهکشانی ها هستند

16. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

میگم الان که فکر میکنم خریدن فالکائو به نظرتون خوبه؟ اولاً که 28 سالشه و فوق فوقش اگه از همین الان در مرز آمادگی کامل باشه 3 سال دیگه به درد رئال میخوره. حالا اینکه مصدومیت خیلی شدیدی هم داشته و معلوم نیست بتونه به اوج برگرده.من الان فکر میکنم که خریدن زلاتتن 32 ساله ب 25- 30 ملیون خیلی بیشتر صرف داره. بازی زلاتاتن با بقیه فرق داره و سبک بازیش طوریه که اونقدر ارژی صرف نمیکنه و بیشتر از مغزش استفاده میکنه و برای 2 سال دیگه هنوز خوبه.
    در مورد هافبک ها و اینا فکر کنم با وجود مودریچ، آلونسو، خدیرا،ایسکو، کروس، دیماریا و احتمالاً اگه بشه جیمز رودریگز وضع خیلی خوب میشه. البته اسم ها رو که میبینی زیادی به نظر میرسه ولی آلونسو دیگه کم کم داره بازیش تموم میشه و متاسفانه یه حرف هایی در مورد جدایی خدیرا شنیدم که فکر کنم کار اشتباهی باشه.
    اگر سوارز اونطور گاز نمیگرفت عقیدۀ شخصیم این بود که باید هر طور شده بگیرنش ولی با اون وضع فکر نکنم کسی از هوادارها راضی باشه بیاد تو تیم و از اونور انگار داره میره بارسلون. الان در این لحظه نظر من اینه یا باید زلاتان رو با یه شرایط مطلوب بگیرن یا برن اون ماریو گومز (28-29 ساله) رو از فیورنتینا بگیرن یا شایدم مانزوکیچ 12ملیونی. قیمتشون خیلی خیلی کمتره ولی قد بلند تر هستن و هم میتونن تنوع تکتیکی به تیم بدن و هم انگیزه بشه برای بنزما و هم احتمالاً خودشون هم انتظار ندارن که همیشه فیکس باشن. یعنی خط حملمون میشه کریس، بیل، بنزما، خسه و گومز/مانزوکیچ. خیلی خوب میشه و میتونیم با باقیماندۀ تفاوت قیمت فالکائو و گومز بریم برای رودریگز! من شخصاً اینو ترجیح میدم.

کسایی هم که باید از تیم برن یا قرض داده بشن هم فکر کنم موراتا و کاسمیرو و ایرامندی رو قرض بدیم چای دیگه بازی کنن تجربه بدست بیارن. از بین این سه تا کسی که بودنش بیشتر نفع داره کاسمیرو هست.
    و یه نظر دارم که شاید بعضی ها خوششون نیاد (یه بار هم گفتم) دیگه الان باید په په رو بفروشن. دیگه 31 سالشه. شاید تیمهایی مثل آرسنال یا یوونتوس یا میلان و اینتر بخرنش. سنش داره بالا میره و دیگه قطعاً تعداد خطا ها و محرومیتش بیشتر میشه. به جاش باید حتماً از این فرصت استفاده کنن و متس هوملز 25 ساله رو بگیرن که قشنگ تا 5 سال میتونه بازی کنه و واران رو هم داریم. هوملز پارسال تو اون همه بازی فقط 5 تا کارت زرد و یدونه کارت قرمز گرفته.من از په په بدم نمیاد و این دو سال اخیر عالی کار کرده ولی باشگاه باید آینده نگر باشه. وقتی اوزیل قابل فروش هست، په په هم قابل فروش هست.

پ.ن: آقا تو ویکیپدیا Current team هوملز رو زده منچستر یونایتد مگه رفته منچستر؟؟
    Last edited by powerslave; 07-07-2014 at 17:28.

18. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فوری: آلفردو دی استفانو درگذشت

دوشنبه 16 تیر ساعت 20:19
    به رئال در سال 1953، برای باشگاه کلمبیایی میوناریوس بازی کرد. او بین سال های 1953 تا 1964 برای رئال بازی کرد و پرافتخارترین دوران باشگاه مادریدی را رقم زد
    آی اسپورت- آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید، در سن 88 سالگی درگذشت.
    دی استفانو روز شنبه در هنگام خروج از یک رستوران در نزدیکی سانتیاگو برنابئو دچار حمله قلبی شد و در چند روز اخیر در بخش مراقبت های ویژه بستری بود. اما امروز صبح شرایطش رو به وخامت گذشت و در نهایت دقایقی پیش درگذشت.
    این ستاره آرژانتینی دوران حرفه ای اش را در ریورپلات آغاز کرد و پیش از پیوستن به رئال در سال 1953، برای باشگاه کلمبیایی میوناریوس بازی کرد.
    او بین سال های 1953 تا 1964 برای رئال بازی کرد و پرافتخارترین دوران باشگاه مادریدی را رقم زد. او در 396 بازی برای رئال، 306 گل به ثمر رساند و در حال حاضر، پشت سر رائول (323 گل)، دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه است.
    در بیانیه ای که باشگاه رئال مادرید منتشر کرده، آمده است:" آلفردو دی استفانو، رئیس افتخاری باشگاه رئال امروز در بیمارستان گریگوریو مارانون مادرید درگذشت.

فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال و اعضای هیئت مدیره باشگاه، همدردی عمیق شان را با خانواده، فرزندان و دوستان او اعلام می کند. این باشگاه همچنین در غم همه کسانی که به خاطر درگذشت یکی از بهترین بازیکنان همه تاریخ احساس ناراحتی می کنند، شریک است."
    قرار است فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، ساعاتی دیگر در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا کند.

Last edited by Abdolreza2012; 07-07-2014 at 20:01.

20. 12 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •