تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 457 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینترنت سکوریتی کومودو رو برای یکی از فامیل هامون نصب کرده بودم، از کارکرد آنتی ویروس راضین و کلا از این نظر مشکلی ندارن اما مثل اینکه خیلی به برنامه ها موقع نصب شدن گیر میده و فلش هم که وصل میکنن چند دقیقه ای کل سیستم قاطی میکنه
    این مشکل واسه کومودو عادیه با توجه به ضعف نسبی سیستم فامیلمون یا من تنظیمات رو بد گذاشتم موقع نصب؟
    چون خودم فایروال کومودو رو لپ تاپم نصبه اما چنین مشکلاتی ندارم!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

احتمالا HIPS رو فعال کردید برا همین موقع نصب گیر میده بهشون بگید موقتی موقع نصب برنامه اون رو غیر فعال کنن (اگه به برنامه اطمینان کامل دارن) یا اینکه توی همون اولین پیغام بگن یه فایل اینستالر هست و دیگه خیلی کم برای اون فایل پیغام میده
    در مورد قاطی کردن سیستم موقع وصل کردن فلش تا حالا همچین موری رو نداشتم

3. 4 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

علی اقا تو لیست ترجمه ها با توجه به اینکه زبان فارسی راست به چپ خیلی جالب نشده نوشتید فارسی نگاه کردم بعضی زبان ها هم به زبان خودشون نوشتن و هم به صورت انگلیسی (تو لیست چند مورد بود) شما اگه مشکلی ایجاد نمیکنه یکی از دو حالت زیر رو بزار

(فارسی)Persian
    (فارسی)Farsi
    ضمنا اگه فرصت دارید یکم درباره ویرسکوپ و وب فیلتر توضیح بدید (اینکه کارشون چی هست زیر مجموعه کدوم قسمتن و از کجا میشه به تنظیماتشون دسترسی داشته باشیم)
    با تشکر
    در مورد اسم زبان در برنامه روش فکر میکنم... و یک نگاهی هم میندازم ببینم چطور میشه.

در مورد ویروسکوپ و وب فیلتر بیشتر صحبت میکنیم. فعلا زود هست.

5. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من هر وقت سیستم را فول اسکن میکنم خیلی زمان میبره تا تموم بشه مگر معمولا چقدر بایستی طول بکشه؟ دیگه اینکه موقع اسکن کردن سیستم کانکت باشه یا دیس کانکت فرق میکنه؟ مرسی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من هر وقت سیستم را فول اسکن میکنم خیلی زمان میبره تا تموم بشه مگر معمولا چقدر بایستی طول بکشه؟ دیگه اینکه موقع اسکن کردن سیستم کانکت باشه یا دیس کانکت فرق میکنه؟ مرسی
    تمامی آنتی ویروس ها همین گونه هستند .

این مورد بستگی به ترتیب به تعداد فایل های موجود بر روی سیستم ، سرعت هارد ( SSD یا HDD بودن ) ، تنظیمات آنتی ویروس ( به عنوان مثال آیا فایل های فشرده رو اسکن کنه و اگر اسکن کرد ، تا چند لایه ) ، مشخصات سخت افزاری و در آخر به طراحی خود آنتی ویروس بستگی داره .

در هنگام اتصال به اینترنت نیز با توجه به تکنولوژی کلود ، 2 مزیت نصیبتون می شه :

1- عدم احتیاج به آپدیت مکرر دیتا بیس آنتی ویروس ، در صورتی که آنتی ویروس به تکنولوژی کلود مجهز باشه و آنتی ویروس حتی اصلا آپدیت نباشه ، باز هم آخرین مخرب ها شناسایی می شوند ( در صورت اتصال به اینترنت )

2 - بسیاری از مخرب های ناشناخته با توجه به رفتارشون در سایر سیستم های متصل به کلود حتی در صورتی که شناسایی نشده باشند شناسایی می شوند

8. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان.من COMODO Internet Security رو نصب کردم.فایروال رو حالت custom ruleset گذاشتم.
    ولی باز تمام برنامه ها راحت به اینترنت دسترسی دارن و کومودو هیچ سوالی نمیپرسه.
    اصلا جایی داره که لیست برنامه هایی که به نت متصل میشن مشخص باشه؟

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

با سلام به دوستان.من COMODO Internet Security رو نصب کردم.فایروال رو حالت custom ruleset گذاشتم.
    ولی باز تمام برنامه ها راحت به اینترنت دسترسی دارن و کومودو هیچ سوالی نمیپرسه.
    اصلا جایی داره که لیست برنامه هایی که به نت متصل میشن مشخص باشه؟
    سلام
    مطابق شکل به تنظمات رفته و روی گزینه دوم یعنی Proactive Security کلیک راست کنید و اکتیو کنید.سپس سیستم رو ریستارت کنید:

بعد از این کار وقتی فایروال رومد custom ruleset باشه اخطار میده .و تو تنظمات قسمت فایروال قسمت Application Rules می تونید لیست برنامه ها و قوانین که تعریف میکنید رو ببنید
      محتوای مخفی: تنظیمات پیشرفته فایروال 

11. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

آیا ممکنه نصب این انتی ویروس کمودو روی سرعت کار و عملکرد ویندوز تاثیر بذاره ؟ چون از وقتی این را دانلود و نصب کردم شاهد کندی و سنگین کار کردن و خیلی از اوقات هنگ کردن های طولانی و یا بدون باز گشت سیستم هستم. که خیلی اعصاب خورد کنه. دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنیدو با تشکر

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

آیا ممکنه نصب این انتی ویروس کمودو روی سرعت کار و عملکرد ویندوز تاثیر بذاره ؟ چون از وقتی این را دانلود و نصب کردم شاهد کندی و سنگین کار کردن و خیلی از اوقات هنگ کردن های طولانی و یا بدون باز گشت سیستم هستم. که خیلی اعصاب خورد کنه. دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنیدو با تشکر
    سلام
    مسلما بدون تاثیر نیست.هیچ آنتی ویروسی بی تاثیر نیست.به استثنا نود32 ! که خیلی کم تاثیر می زاره و مناسب سیستم های ضعیف هست .
    شما قسمت Auto sandbox رو غیر فعال کنید و طبق پست قبلی که توضیح دادم تنظمیات رو روی Proactive Security بزارین.و HIPS رو روی safe mode بزارین.اینطوری شاید بهتر شه .با این تنظیمات هر برنامه ای که گواهی دیجیتالی معتبری نداشته باشه کمودو به شما هشدار میده و شما یا اجازه میدین یا بلاک میکنین.
      محتوای مخفی: برای غیر فعال کردن سندباکس اوتوماتیک 

Advanced Settings > Security Settings > Defense + > Behavior Blocker
    اینجا تیک اول رو بردارین ( auto sandbox )

Last edited by mohammad_203; 20-02-2014 at 23:08.

14. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان نسخه RC برا ورژن 7 ریلیز شد اگه 7 بتا نصب باشه خودش پیغام ابدیت میده
    اینم اطلاعات نسخه جدید:
    Version 7.0.312140.4101 RC
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک دانلود هم اگه اشتباه نکنم این هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید

16. 5 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •