تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 379 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کد های چیت رو تو نسخه پی سی چطور باید وارد کنیم

تا اونجایکه یادم هست با موبایلش باید وارد میشد ولی نمیدونم چطور باید وارد کرد

راستی اگر کسی کد اون هواپیمایه تک موتوره رو دارید بزارید مرسی

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان کد های چیت رو تو نسخه پی سی چطور باید وارد کنیم

تا اونجایکه یادم هست با موبایلش باید وارد میشد ولی نمیدونم چطور باید وارد کرد

راستی اگر کسی کد اون هواپیمایه تک موتوره رو دارید بزارید مرسی
    ~ رو بزن کد وارد کن

3. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobin20215's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اخه پی سی دی هم نوشته ک لینک صفحه دانلود بازی طبق قوانین حذف شده ک
    دوست عزیز نه تنها پی سی دی بلکه چند تا از سایت های معروف فقط لینک نسخه فشرده کورپک رو به دستور وزارت ارشاد حذف کردن(فقط نسخه کورپک)به کاملش کاری نداشتن! نمیفهمم چرا!!!!

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز نه تنها پی سی دی بلکه چند تا از سایت های معروف فقط لینک نسخه فشرده کورپک رو به دستور وزارت ارشاد حذف کردن(فقط نسخه کورپک)به کاملش کاری نداشتن! نمیفهمم چرا!!!!
    تفاوت نسخه های مختلف رو با نام گذاریشون میشه بگید ؟
    دقیقا کاملترین نسخه کدومه ؟
    میخوام دانلود کنم حجمش زیاده ولی نمیخوام مشکلی پیش بیاد یهو یه عالمه حجم بره روی هوا یا بقیه لینک ها خراب بشه و ... معتبر و مطمئن ترین سایت دانلود این بازی رو لینکشو میزارید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معتبر ترین و بدون مشکل تریـــــن reloaded هست

که هنوز ریلیز نشده. من خودم منتظر نسخه reloaded هستم.

بحث حجم اینا نیست. کلا خوشم نمیاد وسط بازی هنگی چیزی بکنه و هی متتظر آیدیت باشم

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

معتبر ترین و بدون مشکل تریـــــن reloaded هست

که هنوز ریلیز نشده. من خودم منتظر نسخه reloaded هستم.

بحث حجم اینا نیست. کلا خوشم نمیاد وسط بازی هنگی چیزی بکنه و هی متتظر آیدیت باشم
    ولی Reloaded تا این لحظه تاریخی برای انتشار نسخه اختصاصیش مشخص نکرده ...
    Last edited by EhsanCPU; 18-04-2015 at 23:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام یکی که این بازیو هم تو پی سی تجربه کرده هم تو پلی ۴ بیاد تفاوتهاشو بگه که ببینم آیا ارزش داره ۶۵ گیگ دانلود کنم و تو پی سی تجربش کنم یا نه؟یه دنیا ممنون

داره خودمونی میشه mobin20215's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

تفاوت نسخه های مختلف رو با نام گذاریشون میشه بگید ؟
    دقیقا کاملترین نسخه کدومه ؟
    میخوام دانلود کنم حجمش زیاده ولی نمیخوام مشکلی پیش بیاد یهو یه عالمه حجم بره روی هوا یا بقیه لینک ها خراب بشه و ... معتبر و مطمئن ترین سایت دانلود این بازی رو لینکشو میزارید ؟
    سایت نوا دانلود سایت خوبیه و اعلام کرده که اگه از وزارت ارشاد دستور حذف لینک بیاد تا چند روزی صبر میکنه تا همه دانلودشون کامل بشه اما من میگم از سایت پی سی دی دانلود کن اخه بین سایت هایی که من میشناسم فقط اونه که لینک ها رو حذف نکرده.(البته لینک های نسخه فشرده کور پک)
    به نظر من کاملشو دانلود کنی بهتره چون نسخه کور پک شاید(البته شک ندارم)که آنلاین و مولتی پلیرش حذف شده تا به حجم 37 گیگ رسیده و بعداز استخراج از حالت فشرده 58 گیگ میشه.
    اما همه سایتا کاملشو گذاشتن و ظاهرا وزارت ارشاد گیر نداده فقط به نسخه کور پک گیر داده!

10. این کاربر از mobin20215 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سایت نوا دانلود سایت خوبیه و اعلام کرده که اگه از وزارت ارشاد دستور حذف لینک بیاد تا چند روزی صبر میکنه تا همه دانلودشون کامل بشه اما من میگم از سایت پی سی دی دانلود کن اخه بین سایت هایی که من میشناسم فقط اونه که لینک ها رو حذف نکرده.(البته لینک های نسخه فشرده کور پک)
    به نظر من کاملشو دانلود کنی بهتره چون نسخه کور پک شاید(البته شک ندارم)که آنلاین و مولتی پلیرش حذف شده تا به حجم 37 گیگ رسیده و بعداز استخراج از حالت فشرده 58 گیگ میشه.
    اما همه سایتا کاملشو گذاشتن و ظاهرا وزارت ارشاد گیر نداده فقط به نسخه کور پک گیر داده!
    مشکل نسخه کرپک چیه که گیر دادن بهش ؟ تفاوتش با نسخه معمولی همون 64 گیگی چیه ؟

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام یکی که این بازیو هم تو پی سی تجربه کرده هم تو پلی ۴ بیاد تفاوتهاشو بگه که ببینم آیا ارزش داره ۶۵ گیگ دانلود کنم و تو پی سی تجربش کنم یا نه؟یه دنیا ممنون
    من تو PS4 بازی نکردم اما برتری های PC نسبت به PS4 از جمله:
    60fps بودن
    موس و کیبرد
    ریختن مدهای مختلف
    و این تصاویر مقایسه گرافیک بازی رو بذار کنار هم خودت قضاوت کن ببین ارزش داره یا نه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 4 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •