جدیدترین سه بعدی فیلیپس مصرف برقش فقط 70 وات هست که با توجه به هزینه های برق الان مصرف برق یه دستگاه خیلی مهمه
جدیدترین سه بعدی فیلیپس مصرف برقش فقط 70 وات هست که با توجه به هزینه های برق الان مصرف برق یه دستگاه خیلی مهمه
این عیب بازتاب را من برای خیلی از پنل ها دیدم. سر و صداش هم باید دوستانی که خریدند نظر بدهند. به نظر من مصرف برقش زیاد هست ولی می صرفه (دیگه از یک کامپیوتر که بیشتر نیست مصرفش درست می گم؟)
اگه روزی 8 ساعت تی وی نگاه کنی
8x70 میشه = 560 وات
8x200 میشه = 1600 وات
ماه که 30 روزه 30x560= 16800 وات یا 16.8 کیلو وات
1600x30=48000 وات یا 48 کیلو وات
الان برق کیلو واتی 45 تومنه حالا بگو شما تصاعدی بزنی کیلو واتی 100 تومن بزنی
مصرف برق led میشه 1600 تومن در ماه
مصرف برق پلاسما میشه 4800 تومن در ماه
تفاوتشون میشه ماهی 3200 تومن
یعنی شما لنگ 3200 میمونی!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا توروخدا نزنید این حرفارو اگه لنگ ماهی 3-4 تومن پول هستید اصلا شمارو چی به تی وی دو میلیونی البته یه مثل قدیمیه که میگه جیب خالیو پوز عالی!!!
اکثر تی وی ها مشکل بازتاب دارن اونایی هم که ندارن هزار تا عیب دیگه دارن پس سعی کنید تی وی رو جایی بزارید که کمترین بازتاب از نقاط پر نور و داشته باشه
Last edited by unepus; 03-12-2011 at 00:05.
فناوری پلاسما نسبت به ال سی دی و ال ای دی مصرف برق بیشتری داری . از این هم که بگذریم همیشه کیفیت و هزینه دو پارامتر متضاد هم هستند . که این هزینه هم شامل هزینه های ثابت (هزینه تی وی ) و هم شامل هزینه های متغیر ( مبلغ برق) . مسلما افرادی که vt30 را تهیه می کنند بخاطر کیفیتش هست و زیر بار هزینه هاش ( چه زیاد چه کم ) هم می رن
به هر حال سیاست کلی شرکت ها به سمت کاهش هزینه مصرف هست.به قول دوستمون هم ، درسته مصرفش بالاتر از مدل های کم مصرفه اما همچین خیلی بالا هم نیست
Last edited by manaminjamkharam; 03-12-2011 at 00:04.
یک سوال این فیلم ها که پایین بالاشون سیاه هست را فقط توی صدساعت اول نباید دید یا هر وقت ببینیم ir رخ می ده؟
دوستانی که خرید کردند ورودیاش که با مدل های کشورای دیگه فرق نداره؟
من که st30 برا داداش خریدم پسرش از روز اول تو مود دینامیک باهاش پلی استیشن بازی میکرد اصلا هم مشکل جاموندگی تصویر نداره.فکر کنم تو مدلهای جدید اصلا این مشکل نیاشه.حالا خود دانید
کسی از VT30 بدون گارانتی خبری داره ؟
دوست عزيز من امكان ارسال پيام رو ندارم شرايط فروشت رو برام بفرست ممنون
دوست من
محل لیبل مثل همین تصویر بالاست. سمت راست وسط. شماهم منظورت از چپ همین عکس بالا ست؟
حال مگه چه فرقی داره؟ شما این عکسارو از کجا گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)