در مورد نیکبخت هر استقلالی حق داره بهش گلایه مند باشه اما بهترین کار اینه که به تصمیم قلعه نوعی احترام بذاریم
همه منتظر یه سوژه هستن تا تیم وارد حاشیه بشه ما نباید خودمونو مقابل تیم قرار بدیم و گول حاشیه سازها رو بخوریم
هنوز هیچی نشده خبرآنلاین یه بخش ویژه برای موضع گیری استقلالیها علیه نیکبخت راه انداخته!!!!!!!!موضعگیری کاربران خبرآنلاین در مورد بازگشت نیکبخت به استقلال
یعنی من شاخم داره در میاد از اینکار این خبرگذاری مسخرههیچ رقمه نمیتونم اینکار خبرآنلاین رو واسه خودم توجیه و هضم کنم
البته توی نظرات هم استقلالی های واقعی ، فهیم و آگاه کم نبودن که خییییییلی از این موضوع خوشحال شدم
نظرات چند نفر از استقلالیهایی که به این حرفا دامن نزدند :
1.خبرآنلاین زیاد عجله نکن روزی هم میاد که سایتت از هجوم طرفدارای نیکبخت از کار بیفته چقد عجله داری یکم صبر داشته باش
2.چرا دروغ میگی خبر ما خیلی هم خوش حالیم /اگه دوست داری برای استقلال حاشیه درست کنی دنبال یه چیز دیگه بگرد/هرکسی ممکنه تو زندگیش اشتباه کنه ولی باید بزاریم اشتباهشو جبران کنه
4().من فقط از هواداران عزیز استقلال یک چیز می خواهم: مواظب باشید تیم قهرمانمان را دچار حاشیه نکنید.
5.بابا اون به استقلال پناه آورده ببخشیدش استقلال خونه با معرفتهاست امیر هم خواسته اون احیا بشه بهش فرصت بدید دشمنامونو شاد نکنید چقدر چوب لای چرخ قلعه نوعی بکنیم اون کار خودشو بلده خدا هم خواسته بخشنده باشیم.
6.نیکبخت اشتباه کرده و حالا باید یه فرصت دیگه بهش داد. استقلال رو عشقه که همه رفتنی اند.
7.آدمی که افتاده زمین رو نمیزنن دستشو میگیرن بلند شه
و
.
.
.