تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 301 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301 آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در مورد نیکبخت هر استقلالی حق داره بهش گلایه مند باشه اما بهترین کار اینه که به تصمیم قلعه نوعی احترام بذاریم
    همه منتظر یه سوژه هستن تا تیم وارد حاشیه بشه ما نباید خودمونو مقابل تیم قرار بدیم و گول حاشیه سازها رو بخوریم
    هنوز هیچی نشده خبرآنلاین یه بخش ویژه برای موضع گیری استقلالیها علیه نیکبخت راه انداخته!!!!!!!! موضع‌گیری کاربران خبرآنلاین در مورد بازگشت نیکبخت به استقلال
    یعنی من شاخم داره در میاد از اینکار این خبرگذاری مسخره هیچ رقمه نمیتونم اینکار خبرآنلاین رو واسه خودم توجیه و هضم کنم
    البته توی نظرات هم استقلالی های واقعی ، فهیم و آگاه کم نبودن که خییییییلی از این موضوع خوشحال شدم

نظرات چند نفر از استقلالیهایی که به این حرفا دامن نزدند :

1.خبرآنلاین زیاد عجله نکن روزی هم میاد که سایتت از هجوم طرفدارای نیکبخت از کار بیفته چقد عجله داری یکم صبر داشته باش

2.چرا دروغ میگی خبر ما خیلی هم خوش حالیم /اگه دوست داری برای استقلال حاشیه درست کنی دنبال یه چیز دیگه بگرد/هرکسی ممکنه تو زندگیش اشتباه کنه ولی باید بزاریم اشتباهشو جبران کنه

4().من فقط از هواداران عزیز استقلال یک چیز می خواهم: مواظب باشید تیم قهرمانمان را دچار حاشیه نکنید.

5.بابا اون به استقلال پناه آورده ببخشیدش استقلال خونه با معرفتهاست امیر هم خواسته اون احیا بشه بهش فرصت بدید دشمنامونو شاد نکنید چقدر چوب لای چرخ قلعه نوعی بکنیم اون کار خودشو بلده خدا هم خواسته بخشنده باشیم.

6.نیکبخت اشتباه کرده و حالا باید یه فرصت دیگه بهش داد. استقلال رو عشقه که همه رفتنی اند.

7.آدمی که افتاده زمین رو نمیزنن دستشو میگیرن بلند شه

و
    .
    .
    .
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-07-2013 at 19:20. دليل: حاشیه-در هر تاپیک در مورد همان تیم صحبت میشود

2. 11 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیکبخت و رحمتی کمپ استقلال را پر از تماشاگر کردند/ اتهام به بازیکن جدید!

تمرین امروز (سه‌شنبه) تیم فوتبال استقلال در حالی از ساعت 18:30 در کمپ باشگاه برگزار شد که این تمرین تحت تاثیر حضور علیرضا نیکخبت واحدی و مهدی رحمتی قرار داشت، به طوری که 1500 نفر در تمرین آبی‌پوشان حضور داشتند.
    * برخلاف روزهای گذشته تعداد زیادی از هواداران استقلال خود را به کمپ باشگاه رسانده بودند تا شاهد حضور علیرضا نیکبخت‌واحدی و مهدی رحمتی در جمع آبی‌پوشان باشند. نیکبخت حدود یک ساعت و نیم به آغاز تمرین با ماشین پورشه وارد کمپ شد تا برخوردی با هواداران استقلال نداشته باشد.
    با توجه به اینکه روز گذشته تعدادی از هواداران استقلال از پیوستن این بازیکن به جمع آبی‌پوشان ابراز نارضایتی کرده و حتی تصمیم داشتند او را کتک بزنند امروز همه لیدرهای استقلال و حتی برخی از دوستان امیر قلعه‌نویی به کمپ آمده بودند تا مانع هرگونه درگیری شوند.
    * هنگامی که نیکبخت واحدی از رختکن کمپ استقلال به چمن آمد تمامی عکاسان به سمت وی هجوم بردند تا از این بازیکن عکس بگیرند.
    * نیکبخت پیش از آغاز تمرین به سمت امیر قلعه‌نویی رفت و شانه سرمربی استقلال را بوسید تا بابت حضورش در استقلال از او تشکر کند.
    * لیدرهای استقلال از هواداران می‌خواستند بازیکنان را یک به یک تشویق کنند اما هنگامی که نوبت به تشویق نیکبخت واحدی رسید اختلاف شدیدی در سکوهای کمپ به وجود آمد. عده‌ای مخالف و عده‌ای دیگر هم موافق تشویق نیکبخت واحدی بودند که همین مسئله موجب درگیری آنها شد.
    * این پایان ماجرا نبود و زمانی که قلعه‌نویی متوجه درگیری روی سکوها شد از فرهاد مجیدی خواست، دست نیکبخت را بگیرد و به سمت هواداران ببرد. در این لحظه نیکبخت با صدای بلند در میان تماشاگران گفت: خوشحالم باز هم در کنار همبازیان خود قرار دارم و به تیم سابق خود برگشته‌ام. خوشحالم که یک بار دیگر در استقلال حضور دارم که در این لحظه یکی از هواداران با صدای بلند گفت: دروغ نگو. در این لحظه همه هواداران استقلال حضور نیکبخت را در استقلال تبریک گفتند و از وی درخواست گلزنی در دربی را داشتند.
    * خوش و بش فرهاد مجیدی با علیرضا نیکبخت واحدی و مهدی رحمتی در نوع خود جالب بود.
    * امیر قلعه‌نویی هنگامی که از سوی هواداران تشویق می‌شد از آنها خواست پسر نوری را تشویق کنند که همراه پدرش در محل تمرین آبی پوشان حضور داشت. هواداران همچنین از فرزند نوری خواستند که پدرش را به سمت آنها بیاورد. دست تکان دادن پسر نوری برای هواداران باعث خنده امیر قلعه‌نویی شده بود و از عکاسان خواست تا این صحنه را شکار کنند. قلعه نویی حتی برای دقایق با فرزند نوری بازی کرد.
    * هواداران استقلال با تشویق پژمان نوری، حضور او در تیم استقلال را خیرمقدم گفتند. آنها همچنین حضور قاضی در استقلال را تبریک گفتند و از وی خواستند در دربی به پرسپولیس گل بزند.
    * مهدی رحمتی که ظهر امروز قراردادش را با استقلال تمدید کرده بود با لباس شخصی روی دوش هواداران استقلال وارد کمپ مرحوم ناصر حجازی شد و از سوی آنها مورد تشویق قرار گرفت.
    * در حالی که 15 دقیقه از آغاز تمرین گذشته بود فرهاد مجیدی خود را به جمع دیگر بازیکنان رساند که در این لحظه سکوهای کمپ به شدت کاپیتان محبوب خود را تشویق کردند. تشویق‌های هواداران به اندازه‌ای بود که به مجیدی اجازه نمی‌داد با بازیکنان تمرین کند.
    * هاشم بیک‌زاده نیز بارها از سوی هواداران تشویق شد.
    * مهدی رحمتی به سمت امیر قلعه‌نویی رفت و دقایقی با وی خصوصی صحبت کرد.
    * مرتضی هاشم‌زاده، بازیکن سابق استقلال به همراه منصور پورحیدری، دکتر نوروزی، مهدی فنونی‌زاده، شاهرخ بیانی و سیروس دین‌محمدی از نزدیک نظاره‌گر تمرین امروز آبی‌پوشان بودند.
    * هواداران استقلال جواد نکونام و فتح‌الله‌زاده را نیز تشویق کردند که در این هنگام عکاسان به گمان اینکه کاپیتان تیم ملی کشورمان در تمرین حاضر شده است از زمین بیرون رفتند اما خبری از نکونام و فتح‌الله‌زاده نبود.
    * تمرین امروز آبی‌پوشان شامل دویدن دور زمین، بازی آقاوسط و فوتبال در 2گروه می‌شد.
    * در بخشی از بازی فوتبال فرهاد مجیدی یک پنالتی برای تیمش گرفت که برهانی برای زدن پنالتی پشت توپ رفت. در این لحظه تماشاگران از نیکبخت خواستند ضربه پنالتی را بزند اما او از انجام این کار خودداری کرد.
    * در تمرین امروز هاشم بیک‌زاده اختصاصی تمرین کرد اما مهدی محمدنظری به دلیل مصدومیت کنار زمین حضور داشت و تمرین نکرد.

www.tasnimnews.com

4. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان استقلالی ببخشند این جور مسائل اینجا پیگیری میشه
    اما دوست عزیز ما پرسپولیسی ها برای چی باید خوشحال باشیم؟؟!!!چون بر گشته که به حقش برسه؟اتفاقاً تو دوارن اوجش به حقش رسید و اتفاقاً خیلی ها رو هم اذیت کرد.شما تو همین تاپیک یکی دو صفحه اخیر رو پیگیری کنید ببینید طرفداران استقلال چیا گفتن؟
    اصلاً گیریم واقعاً الآن اومده به حقش برسه کمی روراست باشیم(دوستان استقلالی از این روراستی من ناراحت نشن اما واقعیته) خوب بازی کردن یک بازیکن از تیم رقیب برای من یکی که خوشایند نیست!!
    واقعا از دوستان استقلالی پوزش می خوام که این مسائل اینجا مطرح میشه
    دوست عزیز شاید با خودت بگی که من طرفدار پرسپولیس نیستم ولی واقعیت اینه که من از بازی خوب تیم های حریف نه تنها اصلا ناراحت نمیشم بلکه لذت هم میبرم تا به حال کم شده از بردن تیم هایی مثل استقلال یا سپاهان که رقیب پرسپولیس هستن ناراحت شده باشم مگر در شرایطی که اون برد به ضرر پرسپولیس بوده باشه.

مسئله این بازیکن هم به همین صورت ه
    شاید هم خیلی ها از این اتفاق ناراحت شده باشن

خیلی وقت ها تو همین فروم یا جاهای دیگه سر همین طرفداری بحث ها و دعوا های بسیاری اتفاق افتاده البته دعوا با کری خوندن کاملا فرق داره یه جورایی کری خوندن نمک مسابقات هستش
    مثلا همین چند شب پیش با اینکه طرفدار اسپانیا هستم اصلا از باختش ناراحت نشدم و از بازی خوب برزیل هم لذت بردم ولی خیلی ها رو دیدم که سر همین برد و باخت دوستی ها رو بهم زدن و غیره

باز هم ببخشید واسه پست بی ربط
    اگه خواستی تو پروفایل ادامه میدیم

6. 3 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجیدی نیکبخت را به سمت هواداران برد/ نیکبخت: خوشحالم که برگشتم

فرهاد مجیدی که امروز در تمرین آبی پوشان حاضر شده است بعد از خوشامد گویی به علیرضا واحدی نیکبخت دست او را گرفت و به سمت هواداران برد.
    نیکبخت هم بعد از تعظیم مقابل هواداران استقلال به آنها گفت: خوشحالم که دوباره کنار بازیکنان بزرگی بازی می کنم. از بازگشت به استقلال خیلی خوشحال هستم و امیدوارم من را بپذیرید که در همین حین یکی از هواداران با فریاد به وی گفت دروغ نگو.
    در این لحظه فرهاد مجیدی برای هوادران دست تکان داد و از آنها خواست به نیکبخت توهین نکنند.

پ ن : بایدم خوشحال باشی آقای نیکبخت چون به جایی برگشتی که جات نبود و عمرا فکرشو میکردی کسی دیگه تو استقلال حسابت کنه

ABIETEH

Last edited by Nasser_ZRE; 02-07-2013 at 20:38.

8. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض شايد پرسپوليسي شدم شايد هم استقلالي‌

مهاجم ملی پوش ذوب آهن گفت: «هم از استقلال پيشنهاد دارم هم از پرسپوليس.»

جام ورزشی؛ محسن مسلمان يکي از مهاجمان مورد علاقه کارلوس کي‌روش است که در طول چند ماه اخير هيچگاه از ياد نرفته و کادر فني معمولا او را به اردوي ملي پوشان دعوت کرده او حالا بلاتکليف است و تيم آينده‌اش را هنوز انتخاب نکرده.

* حالا که يکي دو هفته از پيروزي در مقابل کره جنوبي و صعود به جام‌جهاني مي‌گذرد در خصوص چند بازي اخير و بخصوص ديدار اولسان چه فکر مي‌کني؟
    - بازي با کره جنوبي يک بازي کاملا احساسي بود و آنها براي دفاع از حيثيت فوتبالشان به آب و آتش مي‌زدند تا پيروز ميدان باشند. اما خوشبختانه ما بهتر از حريف ظاهر شديم و از لحاظ روحي رواني سرتر از کره‌اي‌ها بوديم. شما ديديد با وجود حملات بي‌محاباي ميزبان اين ما بوديم که گل زديم و اين گل را حفظ کرديم تا پيروز ميدان باشيم تنها بخاطر همين شرايط روحي و رواني برترمان بود وگرنه تيمي با قدرت کره جنوبي براي دقايق زيادي سوار بازي بود اگر ما دچار استرس مي‌شديم آنها از اشتباهات بازيکنان ما سود مي‌بردند و پيروز ميدان مي‌شدند اشتباهي که هيچگاه رخ نداد و داغ آن به دل کره‌اي‌ها ماند!

* فکر مي‌کني حضور کي‌روش براي موفقيت در جام‌جهاني واجب است؟
    - بله قطعا حضور وي مي‌تواند در آمادگي تيم‌ملي نقش مهمي را ايفا کند و او مي‌تواند کاري کند که در رديف تيم‌هاي مدعي صعود از گروه خودمان باشيم.

* اما شايد اين مسئله باعث شود کي‌روش پيشنهاد آنچناني براي تمديد قراردادش داشته باشد؟
    - فکر نکنم کي‌روش اهل سوءاستفاده باشد ولي قطعا اگر چنين شرايطي به وجود بيايد مسئولان فدراسيون تصميم به جا و منطقي خواهند گرفت.

* يعني سراغ گزينه‌هاي ديگر مي‌روند؟
    - بله احتمال دارد.

* به نظرت اين بار مربي خارجي جواب مي دهد يا ايراني؟
    - به اعتقاد من اگر کي‌روش بماند با توجه به شناختي که از فوتبال ملي ايران دارد يک گزينه ايده‌آل خواهد بود و در صورت نبودن وي شايد يک مربي ايراني بهتر جواب دهد. چون لااقل فرصتي را که براي شناخت مربي خارجي لازم است خرج آمادگي هر چه بيشتر تيم‌ملي خواهد شد.

* تصميم قاطع براي عدم دعوت از بازيکنان مورد غضب کي‌روش به نفع فوتبال ماست؟
    - قطعا اگر تصميمي از سوي کي‌‌روش اتخاذ شود در نهايت به نفع فوتبال ما خواهد بود چون نتايج تيم‌ملي ثابت کرد وي کارش را بلد است و مي‌تواند يک مربي حرفه‌اي در جام‌جهاني 2014 برزيل باشد.

* هنوز تيم آينده‌ات را انتخاب نکرده‌اي؟
    - نه منتظرم تکليف سرمربي ذوب‌آهن مشخص شود تا مذاکراتم را براي عقد قرارداد مجدد انجام دهم.

* و اگر توافق نشد؟
    - سراغ گزينه‌هاي ديگر مي‌روم.

* مثلا؟
    - از هر دو تيم سرخابي پيشنهاد دارم ضمن اينکه يکي دو تيم ديگر هم خواهان حضورم هستند.

* پرسپوليسي هستي يا استقلالي؟
    - فعلا در اين مورد حرفي نمي‌زنم.

* چطور؟
    - خدا را چه ديديد شايد پرسپوليسي شدم شايد هم استقلالي‌.

* واقعا تيمي مثل ذوب‌آهن با آن همه قدمت بايد به لطف پلي‌‌آف در ليگ برتر بماند؟
    - فصل گذشته مديران ذوب‌آهن ناپرهيزي کردند و با اين تصور که با پول اندک هم مي‌توان در ليگ آقايي کرد جلوي عقدقرارداد‌هاي با رقم بالا را گرفتند که در نهايت اين شد.

* يعني حضور در پلي‌آف؟
    - بله ولي خوشبختانه اين مسئله درس عبرتي براي مديران ذوب‌آهن بود و حالا به خودشان آمده‌اند و تصميم دارند دوباره به روال سابق برگردند.

* حرف ديگري براي گفتن داري؟
    - نه فقط دوباره دوست دارم به اين نکته اشاره کنم که ذوب‌آهن خانه من است و در صورت توافق خيلي تمايل دارم در اينجا ماندگار شوم ولي اگر نشد هم خيلي افسرده نمي‌شوم چون معتقدم خدا بهترين راه را جلوي پايم گذاشته و در آينده چنين خواهد کرد.

+

قلعه‌نویی مصدوم شد

سرمربی تیم فوتبال استقلال که پس از پایان تمرین آبی‌پوشان فوتبال بازی کرد در صحنه‌ای دچار مصدومیت شد.
    پس از پایان تمرین امروز استقلال هواداران فرهاد مجیدی را تشویق کردند و به او لقب قاتل پرسپولیسی را دادند. زمانی که مجیدی کمپ استقلال را ترک کرد نیمی از هواداران نیز با او رفتند.

* تعدادی از هواداران به آرش برهانی کادو دادند.

* پس از پایان تمرین پیشکسوتان استقلال نظیر امیر قلعه‌نویی، ستار همدانی، سیروس دین‌محمدی، مهدی فنونی‌زاده، شاهرخ بیانی، ایمان عالمی، ایوب اصغرخانی و تعداد دیگری از پیشکسوتان به صورت 6 به 6 در زمین کوچک با یکدیگر فوتبال بازی کردند.

همچنین در این بین امیرعلی دانایی بازیگر سریال کلاه پهلوی در تیم امیر قلعه‌نویی حضور داشت.

در بخشی از بازی روی امیر قلعه‌نویی خطایی صورت گرفت و او از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد. پس از آن کادر پزشکی استقلال بالای سر او رفتند و مداویی روی پای او انجام دادند. اما پس از آن هم قلعه‌نویی لنگان لنگان به بازی ادامه داد.

خبرگزاری فارس

10. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجبوریم این قضیه رو هضم کنیم واسه خودمون... بازیکن هرچقدرم تو ذهنمون منفور باشه، وقتی پیراهن استقلال تنشه موفقیتش موفقیت ماست! موفقیت تیممونه... مطمئنا امیر آدمی نیست که اگه ناآماده باشه بهش بازی بده... اگر آماده شد که خب به تیم کمک میکنه(هرچقدر کم) اگرم نه که نیمکت نشین میشه... من بیشتر از اینکه از این انتقال صرف ناراحت باشم، از این ناراحتم که بازم نظر عموم هوادارا به هیچی حساب نشد!
    بهرحال خیلی نمیشه احساساتی با این قضیه برخورد کرد... کاریه که انجام شده... در واقع اشتباهیه که صورت گرفته و اینکه ما بخوایم آتیشش رو شعله ور تر کنیم هیچ دردی رو دوا نمیکنه... ریش و قیچی رو سپرده بودیم دست امیر، بازم باید اعتماد کنیم بهش... یادتون نره قبلا جواب اعتمادمون رو بد نداده... نیکبخت واسم شخصیت منفوریه و منفور هم میمونه، ولی بد و بیراه به یه بازیکن خودی توی استادیوم(در حالی که پیراهن مقدس تیم تنشه) یعنی پائین اوردن قداست پیراهن تیم خودمون... همیشه پیراهن استقلال ارجحیت داره به اسم و شخصیت بازیکن...

12. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض صادقي:فردا قراردادم را با استقلال امضا مي‌کنم

مدافع باشگاه استقلال ضمن تاييد توافق کاملش با باشگاه استقلال مي‌گويد در اين تيم ماندني شده است.

اميرحسين صادقي دقايقي پيش دفتر علي فتح‌الله‌زاده را ترک کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اينکه در اين جلسه چه اتفاقاتي افتاد، بيان کرد: با آقاي فتح‌الله‌زاده همه صحبت‌هايمان را کرديم و به توافق کاملي رسيديم و سال بعد در خدمت استقلال خواهم بود.

به گزارش ايسنا ، او در ادامه افزود: فردا براي امضاي قراردادم به دفتر آقاي فتح‌الله‌زاده مي‌آيم و قرارداد را امضا خواهم کرد.

مدافع استقلال در پايان و در پاسخ به اين سوال که چه ساعتي قراردادش را تمديد خواهد کرد بيان کرد: هر وقت حاج آقا تشريف داشته باشند، مي‌آيم. اگر صبح باشند، من همان 10 يا 11 صبح امضا مي‌کنم.

14. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض فتح‌الله‌زاده: از مجیدی خجالت کشیدم و به او چک دادم

مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد که موضوع جباری را به قلعه‌نویی نسپرده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علی فتح‌الله‌زاده پس از پایان جلسه با فرهاد مجیدی گفت: او طلبی از سال گذشته داشت و برای همین منظور آمده بود. مجیدی انصافا زمانی که شرایط مرا دید اعتراض نکرد و این در حالی است که نصف پول او مانده است.

وی ادامه داد: مجیدی گفت با این شرایط چه کار کنیم که من گفتم شرایط باشگاه به این شکل است و تو بازیکن سابق من بودی. یک جدول برای زمان بندی تعیین می کنم که بتوانم پول هایت را بدهم. علاوه بر این،‌ یک چک نیز به او دادم.

فتح‌الله‌زاده خاطرنشان کرد: واقعا با 2 میلیارد می شود تیم بست؟ البته من یک «نیمچه» اعتباری نزد بازیکنان دارم که حرفم برای آنها سند است اما امیدوارم آن یک میلیارد دیگری که وزرات ورزش قرار است بدهد، زودتر به ما برسد چون با یک میلیارد اولی با چند بازیکن قرارداد بستم و به برخی دیگر تا زمانی که یک میلیارد دیگر برسد چک دادم.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه آیا مجیدی درباره مسائل باشگاه استقلال با او صحبت کرد اظهار داشت: او خیلی وارد این مسائل نمی‌شود چون دوست ندارد وارد حاشیه شود اما من دوست داشتم با توجه به اینکه دیگر خیلی جوان نیستم، او کمک کند و حرف هایش را بزند.

وی در خصوص اینکه علی امیری گفته فتح الله زاده مسئله جباری را به قلعه نویی سپرده است، گفت: من این مسئله را به کسی نسپردم. همان طور که قبلا گفتم برای جباری احترام قائلم و دیگر نمی خواهم صحبت های تکراری انجام دهم اما باشگاه چارچوبی دارد. جباری اجازه ندارد در مورد باشگاه صحبت کند. جباری باید رفتارش را اصلاح کند وگرنه مشخص است نمی‌خواهد در استقلال بماند و هر کجا که دوست دارد می‌تواند برود.

فتح‌الله‌زاده تاکید کرد: اگر همانند سال گذشته به من توهین می کرد مثل پسرم از او می گذشتم اما جباری در مورد باشگاه حرف زده و باید بداند باشگاه حرمت دارد. در باشگاه استقلال از آبدارچی تا مدیرعامل، حرمت دارند. این باشگاه برای مردم است و اصول را زیر پا نمی گذاریم. حق باشگاه و مدیریت نبود که جباری این چنین درباره آن حرف بزند.

وی در مورد اینکه جباری با او کاری نداشته و تنها وضعیت استقلال را مسخره دانسته گفت: وضعیت باشگاه مسخره نیست. شما دیدید برخی از تیم های دنیا به دلیل بدهکاری کارشان به دادگاه کشیده شد اما بازیکن نمی تواند درباره باشگاه صحبت کند. قلعه نویی درست گفته که از جباری کمتر پول گرفته است.

فتح‌الله‌زاده بار دیگر با اشاره به حضور مجیدی در دفتر خود تصریح کرد: درست است که فرهاد به دفتر من آمد اما واقعا از او خجالت کشیدم و به او گفتم تو بزرگتری و شرایط را تحمل کن. همتایان من در اطراف خود گاوصندوق دارند و روی گاوصندوق هم نشسته‌اند و بازیکن به آنها می گوید یک میلیارد می خواهم و آنها به همان بازیکن 1.5 میلیارد می دهند.

مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سوال که رحمتی و نکونام چه زمانی در تمرینات حاضر می شوند عنوان کرد: آنها از روز سه شنبه (امروز) در تمرینات حاضر می شوند و اگر ویزای بازیکنان برسد روز جمعه به اوکراین سفر خواهیم کرد.

وی در خصوص حضور بازیکنان خارجی در این تیم گفت: قلعه نویی دو بازیکن خارجی را تایید کرده که به عوامل اجرایی باشگاه گفته ام کارهای ثبت قرارداد آنها را زودتر انجام دهند.

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه اگر بخواهد به هر کدام از این بازیکنان 200 هزار دلار بدهد به پول ایران یک میلیارد تومان می شود گفت: ما با 200 هزار دلار بازیکن می خریم که چیزی حدود 600 - 700 میلیون می شود، انصافا این پول در مقابل یک میلیارد و 200 میلیون که برخی بازیکنان می خواهند پولی نیست. کیفیت این بازیکنان هم بالاتر است.

وی در مورد کانکا آکله بازیکن ساحل عاجی گفت: هنوز درباره او که در تمرینات ما شرکت کرده تصمیم نگرفته ایم و امروز تصمیم نهایی را اعلام می‌کنیم.

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به ياد کسي که هيچ وقت دستهاش رو واسه ما طرفدارا و استقلال مشت نکرد

.ناصر خان حجازي

18. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز ما در عرش هستیم و علی نیکی در فرش.وقتی او از استقلال رفت عاقبت بخیر نشد اما ما خوشی های زیادی تجربه کردیم.
    نه با رفتن او استقلال و استقلالی کوچک شد و نه امروز با بازگشت او خدشه ای به عظمت استقلال و هوادارانش وارد خواهد شد.

بیایید ناصری عمل کنیم.بیایید گذشت پرویز و منصور خان و اقتدار امیر خان را توآمان با هم داشته باشیم.

به نیکبخت کمک کنیم.او پشیمان است و زخم خورده از گذشته ی سیاهش.کوبیدن و خار کردن نیکبخت هیچ کاری ندارد.ساده ی ساده است.اما بخشیدن و به اوج رساندن او کاری است که فقط از مکتب تاج بر می آید و بس.
    به ياد کسي که هيچ وقت دستهاش رو واسه ما طرفدارا و استقلال مشت نکرد

.ناصر خان حجازي

ناصر من چیکارت کنم آخه !

یه جا میگی بیاییم گذشته ها رو در مورد نیکبخت و حرفایی که زده فراموش کنیم بعد میایی به حرکت چند سال پیش قلعه نویی گیر میدی دوباره !
    مدارای با قلعه نویی خیلی راحت تره نسبت به نیکبخت ! این قلعه نویی چنان اذیتش کردیم که اون اواخر بدجوری ناراحت شد !

20. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •