تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 328 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

صفحه fb اوزیل:
    Dear José Mourinho

In professional soccer it's normal that you stay together only for a certain period of time. Then you move on
    Three years ago you brought me to Real. During the past three years you taught me a lot, trusted in me and you gave me the confidence I needed
    Therefore I want to thank you very much and I wish you all the best for your further career

Thank you very much

Mesut

2. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فردا همین بازیکنان زیراب این بنده خدا رو میزنن از رئال میندازنش بیرون به از همون 2 سال پیش با وجود ضعفش فیکس بازی کرد ، درسته در حد اندازه های بقیه نبود و از لحاظ اخلاق و تعصب خیلی خوب بود.
    مطمئن باشید کسی که متعصب باشه به تیم کسی کاری باهاش نداره
    امکانش هست این فصل آربلوآ بره چون از لحاظ فنی در حد رئال نبوده + تعصب و اخلاقی خیلی خوب بوده
    اگه رفت نگین بخاطر این حرفش زیرابشو زدن

4. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

کاسیاس هم در پیامی از مورینیو و زحماتی که برای تیم کشیده تشکر کرده...
    Casillas:Mourinho tomó las decisiones que creía adecuadas para el club y hay que respetarlas. Yo no tengo nada en contra de él,no me ha maltratado. No tengo ningún problema con él, le deseo toda la suerte del mundo en el Chelsea

مورینیو هر آنچه را که فکر میکرد برای تیم خوب است انجام داد من به او احترام میگذارم و هیچ حمله ی به او نمیکنم.مورینیو مرا آزار نداد من مشکلی با او ندارم تمام خوش شانسی های دنیا را برای چلسی میخواهم.

6. 10 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب دوستان مثل اینکه هاینکس اعلام کرده فصل بعد میخواد استراحت کنه
    پس فقط میمونه همون آنچلوتی

دوستان گزینه دیگری هم هست ؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ما نفهمیدیم اخر هانکس چی شد اخر
    یکی میگه میاد یکی میگه گفته میخوام استراحت کنم : دی
    Last edited by B L A S T E R; 04-06-2013 at 15:07.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هاینکس امروز اعلام کرد که قرار نیست این فصل به رئال بیاد و حداقل این فصل رو استراحت میکنه..
    "بعضی از باشگاه ها برای جذب من علاقه نشون دادن. بعضی هاشون باشگاه های بسیار متولی بودن که هیچگونه مشکل مالی نداشتن و بعضی از باشگاه های معمولی تر. و البته یک تیم خیلی بزرگ که در حال حاضر در سطح بایرن قرار نداره. اما میخوام از تعطیلات استفاده کنم و فصل بعد در هیچ تیمی مربیگری نمیکنم".

نمیدونم با وجود محرومیت جانشین کارلتو تویه psg، آیا مسئولین این تیم حاضر میشن کارلتو رو بیخیال بشن؟!
    امیدوارم باز از این گزینه های الکی و کوچیک نیاریم تویه تیم!
    یواش یواش دارم نگران میشم...!

10. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میدونم با وجود محرومیت جانشین کارلتو تویه psg، آیا مسئولین این تیم حاضر میشن کارلتو رو بیخیال بشن؟!
    آره منم همینطور!
    چرا اون مربی هه محروم شده؟ اون هم اینهمه؟(اسمش همش یادم میره )

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

گاس هیدینگ کجاس ؟ خبری ازش نیس : دی
    خیلی دوس دارم مربی رئال بشه

13. این کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نمیدونم با وجود محرومیت جانشین کارلتو تویه psg، آیا مسئولین این تیم حاضر میشن کارلتو رو بیخیال بشن؟!
    توی خبرها بود که PSG به عنوان گزینه جایگزین بلانک سرمربی سابق فرانسه و باشگاه بوردو رو مد نظر دارند، البته باشگاه رم ایتالیا هم به دنبال جذب بلانک هست.
    مورد دیگه اینکه گفته میشه کارلتو برای آزاد شدن از قراردادش که فقط 1 سال از مدتش باقی مونده، نیاز به مبلغی در حدود 4 میلیون یورو داره که زیاد قابل توجه نیست و اگه کارلتو گزینه اصلی پرز باشه مطمئنا این مبلغ نمی تونه مانعی برای انتقال باشه و تاخیر در انتقال بیشتر برای توافق طرفین برای جدایی (مثل شرایط ژوزه و رئال) برای پرداخت نکردن همون مبلغ هست، چون کارلتو قبلا طی مصاحبه ای گفته بود که تمایل به ادامه کار در PSG نداره. (احتمالا به خاطر اختلافاتی با مالک باشگاه)

15. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل – تاتنهام ممکن است با پیشنهادی حیرت‌انگیز برای فروش گرث بیل مواجه شود. رئال مادرید حاضر است 100 میلیون یورو برای خرید او به این باشگاه بپردازد.

تقریبا محال است که تاتنهام با این پیشنهاد مخالفت کند. فلورنتینو پرس بیل را به عنوان هدف اصلی خود در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته است.

او حتی شاید جانشین کریستیانو رونالدو شود که ممکن است به لیگ برتر برگردد. رونالدو شاید پس از چهار سال به اولدترافورد بازگردد.

البته پرس اخیرا گفته امیدوار است رونالدو در رئال مادرید دوران بازی‌اش را به پایان برساند. پرس سه‌شنبه رسما چهار سال دیگر ریاست باشگاه را به عهده خواهد داشت.

رئال مادرید همچنین ممکن است مبلغ 47 میلیون یورو، هزینه لازم برای فسخ قرارداد لوییس سوارس را هم بپردازد و او را بخرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل – فلورنتینو پرس، رییس باشگاه رئال مادرید امیدوار است که کریستیانو رونالدو تا پایان دوران بازی در این تیم بماند.
    ملی‌پوش 28ساله پرتغالی در پاییز 2012 گفت که ناراحت است و از آن هنگام خبرهایی مبنی بر بازگشت او به منچستریونایتد و رفتن به پاری سن-ژرمن به گوش می‌رسد.

پرس بر این باور است که آینده او در مادرید است: «به نظرم کریستیانو دوران حرفه‌ای‌اش را در رئال مادرید به پایان خواهد برد. می‌توانم به تمامی مادریدیستا بگویم که به زودی با کریستیانو لادسیما را هم فتح خواهیم کرد.

نمی‌دانم مادریدیستا نگران قرارداد او هستند یا نه، چون هنوز دو سال از قراردادش مانده است.»

او درباره گونسالو ایگواین هم گفته: «هیچ کس به من نگفته که او دارد می‌رود. باشگاه هرگز او را برای فروش نگذاشته است. ما همیشه به او گفته‌ایم که نمی‌خواهیم بفروشیمش. او گفته می‌خواهد برود اما پیشنهادی جدی هنوز نرسیده. اگر می‌خواهد برود باید مبلغ درج‌شده در قراردادش را بپردازند.

همین اخیرا با یوونتوس صحبت کردم ولی حرفی از ایگواین زده نشد. نمی‌توان با بازیکن باشگاهی دیگر بدون اجازه آن باشگاه مذاکره کرد. یوونتوس دوست ماست و فکر می‌کنم هر چه سریع‌تر اوضاع مشخص شود.»

قرارداد ایگواین 25ساله تا ژوئن 2016 است.

17. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •