تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 421 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزيز من به خواستگاري دختر خانومي رفتم که فقط به خاطر يک شرط توافق انجام نشد
    ما در شهرستان زندگي ميکنم و کارمند هم هستم ولي ايشون چون قصد دارند از شهرستان برود (به مرکز استان) راضي به ازدواج نميشن. من هم نميتونم انتقالي بگيرم

به نظرتون چکار کنم؟ پيشنهادي داريد؟
    وقتی ایشان بین شما و رقتن به مرکز استان، رفتن به مرکز استان را انتخاب میکنه! چه پیشنهادی میشه کرد؟!

دنبال یک شخص دیگه بگردید که با هم مسیر و هم هدف باشید

اصلاً هم برای این ازدواج ایشان را اجبار نکنید چون هزینه این اجبار را بعداً در زندگی‌ مشترک‌تان کاملاً پرداخت خواهید کرد! (از جنگ اعصاب گرفته تا احتمال خیانت!)

2. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست من شما به نظر خیلی جوون میای که چیز خیلی خوبیه! من هم دوره ای مثل شما رو گذروندم،تو تئوری خیلی چیزا به نظر منطقی میان ولی زندگی درسهای دیگه ای به آدم میده که تو هیچ کتابی ننوشتند.
    شاید برات جالب باشه بعد از جنبش های فمنیستی الان جنبش های مردانه ای هم راه افتاده توضیحش مثنوی هفتاد من کاغذ میشه فقط اگه خواستی یه دید بیشتر رو موضوع داشته باشی این سایت رو بهت پیشنهاد میکنم. (انگلیسی ساده ای هست چون مخاطبش جهانیه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *بحث بیشتر از این هم فقط تاپیک را به بیراهه میبره، ولی اگه سوال یا نظری داشتی از طریق پیام خصوصی خوشحال میشم بشنوم.
    Last edited by Captain_America; 20-03-2015 at 14:14.

4. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خانم ها رو و نیازهاشون و خواسته هاشون رو از خودشون هم بهتر میفهم اگه تو یه چیزی تو زندگی به خودم نمره بالا بدم همین مورده.
    با توجه به شرایطی که ایشون پرسیدند این خانم اگه با ایشون ازدواج کنن به عبارت عامیانه سوارشون میشن (نمیدونم اگه عبارت مناسبی نیست پوزش میخوام زبان اول من فارسی نیست) آخرش میشن از این مردهایی که پاکت خرید دستشونه دارن دنبال زنشون تو بازار میدوند. ببخشید که صریح و رک میگم.
    زن و مرد قبل از اینکه جذب عقل و استدلال و منطق یک دیگه بشن جذب مردانگی و زنانگی یکدیگه میشن این اصل لایتغیر طبیعته. یه سری کارها اصولا مردانه هست یه سری زنانه حالا هر جا که جای نقش های جنسیتی عوض بشه آخرش یه جایی مشکل خودش رو نشون میده.
    البته خیلی مردها به این مشکل نمیگن کلمات جایگزینی مثل تفاهم و همفکری و ... هست برای سرپوش گذاشتن روی کاستی های مردانگی شون.
    البته من در مورد پرسش دوستمون با دلیل دیگری همنظر شما هستم!

+

ولی در مورد صحبت شما
    اگر صرفا چون پیش از ازدواجه این صحبت رو مطرح کردید قابل تامله
    ولی اگر در کلیه مراحل زندگی مشترک بحث مردونگی که فرمودید مطرح باشه میتونم بگم از تجدد به سمت تحجر بازگشت داشتنه!
    یجورایی میتونم نظریات شما رو با کاربر مشهور انجمن انسانی جناب مهندس مسعود معادل بدونم
    که اگر این باشه زن صرفا به زنانگی هاش میپردازه و به بچه داری و شوهرداری و پخت و پز میپردازه مرد هم مردانگی میکنه در زندگی! اگر هم یکجایی زن حرف حقی زد نباید مرد گوش بده چون بهش خواهند گفت زن ذلیل و دیگه مرد نیست...

+

بله بهتره همچین صحبت هایی انجمن انسانی مطرح بشه
    اینجا صرفا به سوالات از دیدگاه اشخاص پاسخ داده میشه

6. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

وقتی یه بچه میاد با شما بازی کنه ولی شما اون موقع نمیتونید،بچه هم خیلی اصرار کنه آخر میرسه به جایی ک اون بچه میگه مگه منو دوست نداری که باهام بازی نمیکنی؟!
    تو این حالت به اون بچه باید چه جوابی داد که شخصیتش حفظ بشه و به روحیه اش لطمه نخوره؟!

8. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

وقتی یه بچه میاد با شما بازی کنه ولی شما اون موقع نمیتونید،بچه هم خیلی اصرار کنه آخر میرسه به جایی ک اون بچه میگه مگه منو دوست نداری که باهام بازی نمیکنی؟!
    تو این حالت به اون بچه باید چه جوابی داد که شخصیتش حفظ بشه و به روحیه اش لطمه نخوره؟!

چرا عزیزم خیلی دوستت دارم ولی الان عمو ( خاله ) کار داره. برو خودت بازی کن کارم که تموم شد, زودی میام باشه گلم!!

+

نمیدونم دقیقا منظور شما چیه که شخصیتش حفظ بشه ولی در صحبت کردن با کودک استفاده از عبارات محبت آمیز خیلی جالب تر هست و باید طوری متفاوت با اونا برخورد کنیم.

حتی گاه دیدم بعضی خانوم ها و یا حتی آقایون صداشون هم برای بچه نازک و بچگونه میکنن ولی من اونطور هم نمیپسندم اما عبارات مورد استفاده حتما باید اینچنینی که عرض کردم باشه.
    Last edited by Demon King; 21-03-2015 at 08:43.

10. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

یک سوال دقیقا مشابه به این سوال دارم .

وقتی میریم خونه یکی بچشون از تو اتاق صدات میکنه . و نمیخوای بری باید چی کار کنی ؟ پدر و مادرش هم تایید میکنن ه بچشون شما رو صدا میکنه .

بچه که کودک حساب میشه و سن و سال خیلی خیلی کمی داره 8 یا 9 ساله .

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک سوال دقیقا مشابه به این سوال دارم .

وقتی میریم خونه یکی بچشون از تو اتاق صدات میکنه . و نمیخوای بری باید چی کار کنی ؟ پدر و مادرش هم تایید میکنن ه بچشون شما رو صدا میکنه .

بچه که کودک حساب میشه و سن و سال خیلی خیلی کمی داره 8 یا 9 ساله .
    شما هم اون بچه رو صدا کنین.
    مثلا بگین: ...جان بیا اینجا ببینمت.
    یا اینجور حرف ها که بچه رو بکشونیدش پیش خودتون.

13. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اخه میاد پیش مادرش گریه میکنه میگه فلانی نمیاد پیشم ...

یا به بهانه کامپیوتر صدات میکنه .... متنفرم از این حرکات نمیدونم چی کار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بستگی به سن بچه داره بین 1 تا 3 سالگی باید باهاش بازی کنی. بین 3 تا 5 سالگی بهش بگو کا ردارم نیم ساعت دیگه باهات بازی میکنم .اگر واقعا به فکرش هستی نزار سریع به خواستش برسه.بچه بین 3 تا 5 سالگی باید صبر کردن رو یاد بگیره.

وگرنه واسه دکتر شدن نمیشینه درس بخونه لذت امروز رو به فردا ترجیح میده.

بستگی به سنش داره.اگر زیر 3 ساله باهاش بازی کن گناه داره و به روحیش لطمه میخوره حتما مطمئن باشید.

و توصیه میکنم سیدیها یا کلیپهای دکتر فرهنگ هولاکویی رو حتما گوش بدید د رمورد کودکان.ایشون دارای 4 مدرک تخصصی دکترای روانشناسی و جامعه شناسی و...هستند.
    Last edited by javad34; 21-03-2015 at 11:12.

16. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    یکی هست که فامیلمونه. شغلش نجاری هست.
    چپ و راست منو "منچس" یا " مهنچس" صدا میکنه.مثلا میخواد بگه مهندس.
    حدود 30-35 سالشه.
    گرفتار شدیم، تو جمع و خلوت میگه.
    راه حلی ندارین؟؟؟
    چند بار هن بهش گفتم که اقا نگو،زشته. یه بار هم با داد و بیداد گفتم.ولی تو گوشش نرفت.

sent from my XPERIA smartphone

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •