من خودم والا باهاش کار نکردم.اما خیلی ازش تعریف می کنن.
به خدمتت بگم:
نکسوس 10 اینچ 16 گیگش 1.650.000
آمازون کیندل فول اچ هست
1.500.000
ایسوس هم memo pad تبلت جدید و خوبیه اما هنوز فک نکنم تو بازار باشه باید صبر کنی.
من خودم والا باهاش کار نکردم.اما خیلی ازش تعریف می کنن.
به خدمتت بگم:
نکسوس 10 اینچ 16 گیگش 1.650.000
آمازون کیندل فول اچ هست
1.500.000
ایسوس هم memo pad تبلت جدید و خوبیه اما هنوز فک نکنم تو بازار باشه باید صبر کنی.
داشتن پورت usb ( نه micro usb) غیر از اینکه از همراه داشتن کابل تبدیل otg بی نیاز میشی ، مزیت دیگه ایی دارد؟
برای اینکه یک هارد پرتابل را به تبلت وصل کنیم بین usb و micro usb تفاوتی هست؟
آیا وزن 370 گرمی Asus Memo Pad ME172V با قیمت 540000 تومان برای بچه 13 ساله آزاردهنده ست؟
آیا لزومی دارد بیشتر پول بدم و Acer Iconia Tab B1-A71 با قیمت 670000 بگیرم؟
و ایضا باز هم بیشتر پول بدم و tab3 هفت اینچی سامسونگ با 800000 تومان چی؟
داشتن دوربین اصلی و gps و بلوتوث و gprs برام مهم نیست.
ممو پد اسمارت 10 اومده تو سایتا میشه آنلاین خرید!نکسوس 10 16 گیگ 1460 قیمت دارم!من تبلت نداشتم نمیدونم با 16 گیگ فضا از نظر فضای کافی برا بازی و فیلم و اینا آدم مشکل پیدا نمیکنه؟بخصوص که نکسوس قابلیت ارتقا نداره.فکرکنم بهتره بجای مموپد که حدود 1350 قیمتشه نکسوس بگیرم که 1460 هست درسته؟تنها مشکلش سیم کارت نخوردن و 16 گیگ بودنشه بنظرم.32 گیگش نیس هنوز .قیمتشم بالاس![]()
Last edited by kurtcobain; 09-08-2013 at 11:22.
آخه تو که قیمت چرا به من می گی؟تازه ارزونتر!!
memo pad هم که میگی سایته تازه اورده یه کم گرونتره،ارزونتر هم میشه.16 گیگ مشکل پیدا نمی کنی،نمی خای که مثله کامپیوتر فیلم ها روی هاردت باشن!تا یه فیلم می بینی پاکش می کنی.
پاسخ 1: خیر مزیت دیگری نداره!
پاسخ 2: برای اتصال هارد اکسترنال به تبلت باید مبدل مورد نیاز را داشته باشید.
پاسخ 3: خیر تصور نمیکنم آزاردهنده باشد، الآن در بهترین حالت تبلت های 7 اینچی 300 گرم هستند پس 70 گرم زیاد تفاوتی نمیکنه.
پاسخ 4: ایسوس مزیتش در رم 1 گیگابایتی هست (در ایسر 512 مگ هست) و ایسر برتری اش در پردازنده 2 هسته ای که به نظر من RAM پایین تر ایسر در اجرای برخی اپلیکیشن ها آزاردهنده خواهد بود پس همون ایسوس گزینه خوبی است و احتیاجی به صرف پول بیشتر نیست، اما اگر مشکل بودجه ندارید صد البته Tab 3 هفت اینچی سامسونگ بهتر است.
ممنون. تازه قیمتشو پیدا کردم.چون تصوری از حجم بازیای اندروییدی نداشتم درباره رم پرسیدم.فکرمیکردم نکسوس 10 اصلا نباشه.بنظرم بهترین انتخابه با این قیمت.رو اینترنت پیدا کردم وگرنه مغازه ای ندیدم داشته باشه
دوستان با حداکثر 500 هزار تومان، بهترین تبلتی که پیشنهاد میکنید چیه؟ ترجیحا سیم کارت خور هم نباشه ولی GPS داشته باشه.
وزن 370 گرم Asus Memo Pad ME172V با قیمت 540000 تومان
از کیفیتش خبر ندارم ولی بهرحال ایسوس هست با گارانتی آواژنگ ولی gps نداره
دوستان یه مشکل دارم منون می شم راهنمایی کنید
من می خوام یه تبلت بگیرم فایلهای flv رو پخش کنه اندرویدی بگیرم یا آیپد ممنون می شم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)