تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 297 از 461 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

نرفتن به آزمون هم یه اشتباهه دیگه!
    اتفاقا از نظر من آزمون های کانون اصلا معیار خوبی نیستن!
    سوالاش که بگذرد . . .اصلا استاندارد نیستن و از هر 50 سوالش شاید شاید نهایتش 3 تا سوالش واسه کنکور بیان.سوالاش از سطح کنکور هم بالاترن!
    ضمنا کسی رو میشناسم که ترازش اکثرا 4500 بوده ولی سراسری قبول شده در حالیکه یه نفر دیگه که اکثرا ترازش 6500 بوده سراسری قبول نشده

2. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا از نظر من آزمون های کانون اصلا معیار خوبی نیستن!
    سوالاش که بگذرد . . .اصلا استاندارد نیستن و از هر 50 سوالش شاید شاید نهایتش 3 تا سوالش واسه کنکور بیان.سوالاش از سطح کنکور هم بالاترن!
    ضمنا کسی رو میشناسم که ترازش اکثرا 4500 بوده ولی سراسری قبول شده در حالیکه یه نفر دیگه که اکثرا ترازش 6500 بوده سراسری قبول نشده
    هیچ آزمونی ( ازجمله قلمچی) معیار نیست
    سوالات هیچ آزمونی ( مخصوصا قلمچی!) استاندارد نیست ( تعریف سوال استاندارد: سوالاتی که تو کنکور میاد! در نتیجه بقیه آزمونها 100% استاندارد نیستن!!)
    فکر کنم اولین باریه که میبینم یکی گفته سوالات کانون از کنکور بالاتره چون همه میگن ضعیفتره از جمله خودم ... حالا کاری به اون ندارم

من یکی رو میشانسم با میانگین تراز 7400 یعنی میانگین تراز بیست و چندآزمونش ار تابستون تا دم کنکور 7300-7400 بود رتبش شد 6000!!
    آزمونی که شما میری میدی غیر از شبیه سازی کنکور که غیر از سوالات شامل صبح از خواب بیدار شدن به موقع هست تا 4-5 ساعت پشت صندلی نشستن و عادت کردن بدن شما به همچین شرایطی ( که وقتی تو کنکور به سوالات اسید باز ته شیمی رسیدی هنگ نکنی) غیر از ایناها باعث میشه یه بار دیگه تو ذهنت مرور بشه که کنکوری هستی و حتی وقتی آزمون رو خراب کنی باز با خودت بگی از این شنبه یه استارت دیگه میزنم و یه جورایی برای 2-3 هفته آینده انرژیتو به دست بیاری

دنبال تراز بالا بودن مخصوصا تو قلمچی که تقلب به راحتی و بسیار زیاد انجام میشه بچگانه س
    (مخاطب جمله آخر عام بود سوءتفاهم نشه)
    بچه ها 2 تا سوال مهم !!

بین درس های هندسه ی تحلیلی و گسسته ، کدوم آسون تر هست ؟ میخوام تابستون یکی از اینهارو کلاس برم و نصفش رو بخونم ( میخوام سخت تره رو برم کلاس! )

و سوال دوم :
    توی برنامه کانون برای تابستون پیش ، مثلا قسمت ریاضیاتش ، 2 نوع برنامه داره ، یکیش که اجباری هست و نوشته همه باید پاسخ بدهند، یکی دیگه هم اختیاری هست که میگه یکی از این 2 تارو انتخاب کن! توی ریاضیات، قسمت حسابان اجباری هست و برای اختیاری ریاضی 2 و دیف هستش ، اما من میخوام تو تابستون فقط دیف و ریاضی 2 رو بخونم چون حسابان رو امسال خوب خوندم، نمیشه اون قسمت اجباری رو نزنیم در عوضش هر 2 قسمت اختیاری رو بزنیم ؟
    لطفا یکی توضیح بده

مرسی ...
    1- اگه کلا از جبر خوشت اومده از گسسته هم خوشت میاد
    اگه با هندسه فضایی ( فکر کنم آخر هندسه 2) حال کردی با تحلیلی هم حال میکنی

البته کلی گفتم
    بحث سختتر بودن هم به نظر من مطرح نیست یعنی نمیشه گفت کدوم سخت تره
    فکر کنم شما میخوای سخت تره رو تو تابستون بخونی تا در ضمن سال به مشکل برنخوری
    اگه اینطوره ببین با کدوم یکی بیشتر مشکل داری ( از روی همون جبر و هندسه فضایی) و اونو تو تابستون بیشتر کار کن

2- نمیشه
    اگه شما ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بزنی تو کارنامه برات حسابان رو 0% میزنه کامل ترازت رو خراب میکنه!

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

هیچ آزمونی ( ازجمله قلمچی) معیار نیست
    سوالات هیچ آزمونی ( مخصوصا قلمچی!) استاندارد نیست ( تعریف سوال استاندارد: سوالاتی که تو کنکور میاد! در نتیجه بقیه آزمونها 100% استاندارد نیستن!!)
    فکر کنم اولین باریه که میبینم یکی گفته سوالات کانون از کنکور بالاتره چون همه میگن ضعیفتره از جمله خودم ... حالا کاری به اون ندارم

من یکی رو میشانسم با میانگین تراز 7400 یعنی میانگین تراز بیست و چندآزمونش ار تابستون تا دم کنکور 7300-7400 بود رتبش شد 6000!!
    آزمونی که شما میری میدی غیر از شبیه سازی کنکور که غیر از سوالات شامل صبح از خواب بیدار شدن به موقع هست تا 4-5 ساعت پشت صندلی نشستن و عادت کردن بدن شما به همچین شرایطی ( که وقتی تو کنکور به سوالات اسید باز ته شیمی رسیدی هنگ نکنی) غیر از ایناها باعث میشه یه بار دیگه تو ذهنت مرور بشه که کنکوری هستی و حتی وقتی آزمون رو خراب کنی باز با خودت بگی از این شنبه یه استارت دیگه میزنم و یه جورایی برای 2-3 هفته آینده انرژیتو به دست بیاری

دنبال تراز بالا بودن مخصوصا تو قلمچی که تقلب به راحتی و بسیار زیاد انجام میشه بچگانه س
    (مخاطب جمله آخر عام بود سوءتفاهم نشه)

1- اگه کلا از جبر خوشت اومده از گسسته هم خوشت میاد
    اگه با هندسه فضایی ( فکر کنم آخر هندسه 2) حال کردی با تحلیلی هم حال میکنی

البته کلی گفتم
    بحث سختتر بودن هم به نظر من مطرح نیست یعنی نمیشه گفت کدوم سخت تره
    فکر کنم شما میخوای سخت تره رو تو تابستون بخونی تا در ضمن سال به مشکل برنخوری
    اگه اینطوره ببین با کدوم یکی بیشتر مشکل داری ( از روی همون جبر و هندسه فضایی) و اونو تو تابستون بیشتر کار کن

2- نمیشه
    اگه شما ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بزنی تو کارنامه برات حسابان رو 0% میزنه کامل ترازت رو خراب میکنه!
    مرسى برادر
    خب چه برنامه ى بدى داره كانون، من اگه تو هرشاخه اى بخوام درس پيش رو بخونم، سال دوم رو نميتونم بخونم، شما راه حلى ندارين؟

6. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برنامه مدرسه بهترین برنامه درسی برای هر دانش آموزه
    البته اگه از تابستون شروع میکنید

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

من همینجوری رو هوا نگفتم که سطحش از کنکور هم بالاتره.حتما چیزایی دیدم که میگم
    میشناسم کسانی رو که مدام دارن تست(چه تالیفی و چه سراسری) کار میکنن ولی توی آزمونهای کانون از زدن 2 تا تست هم عاجزن و ترازشون هم همیشه 4500-5000ـه در حالیکه اگه همون کتاب رو بیاری جلوی دستشون حفظی تستهایی که مربوط به کنکورهای سراسری میشه رو برات حل میکنن
    +
    اگر سبک کاریشون جوری بود که مثلا واسه هر درس تستای کنکورهای سالهای قبل رو جمع میکردن و جلوی دست من و شما میزاشتن خیلی بهتر بود تا اینکه بیان و از یک معلم تقاضا کنن که براشون سوال طرح کنه(نظر شخصی)

9. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها کسی قیمت دانشگاه آزاد قشم پزشکی رو میدونه ؟ سراسری نه ها آزاد قشم
    تو سایتا زده ترمی پنج و خورده ای حالا من نمیدونم کل شهریه ترم یا نه این ثابته بعد اضافه هم میشه !
    هزینه ی خوابگاه گرونه تو داشنگاه آزاد قشم ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها کسی قیمت دانشگاه آزاد قشم پزشکی رو میدونه ؟ سراسری نه ها آزاد قشم
    تو سایتا زده ترمی پنج و خورده ای حالا من نمیدونم کل شهریه ترم یا نه این ثابته بعد اضافه هم میشه !
    هزینه ی خوابگاه گرونه تو داشنگاه آزاد قشم ؟

اگر منظورتون بین الملل ازاد هست.
    ترم اول یک 10 ملیون هزینه دارید
    و یک چیزی حدود6 ملیون هم هزینه یک ترمتون هست.البته این نرخ مربوط به دانشگاه سراسری هست.
    خوابگاه بعید میدونم داشته باشن ....

12. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه سراسری نه . دانشگاه آزاد هم یک شعبه تو قشم داره که تراز 6200 6300 میخواد . فکرم اونه چون بنظرم ارزون تره .
    پنج شش تا شهریه رو میشه روش فکر کرد . ده تا دیگه خیلی زیاده برام .

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من همینجوری رو هوا نگفتم که سطحش از کنکور هم بالاتره.حتما چیزایی دیدم که میگم
    میشناسم کسانی رو که مدام دارن تست(چه تالیفی و چه سراسری) کار میکنن ولی توی آزمونهای کانون از زدن 2 تا تست هم عاجزن و ترازشون هم همیشه 4500-5000ـه در حالیکه اگه همون کتاب رو بیاری جلوی دستشون حفظی تستهایی که مربوط به کنکورهای سراسری میشه رو برات حل میکنن
    +
    اگر سبک کاریشون جوری بود که مثلا واسه هر درس تستای کنکورهای سالهای قبل رو جمع میکردن و جلوی دست من و شما میزاشتن خیلی بهتر بود تا اینکه بیان و از یک معلم تقاضا کنن که براشون سوال طرح کنه(نظر شخصی)
    دوست عزیز سوالای گزینه 2 رو ببین اونوقت متوجه میشی سخت یعنی چی !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

نه سراسری نه . دانشگاه آزاد هم یک شعبه تو قشم داره که تراز 6200 6300 میخواد . فکرم اونه چون بنظرم ارزون تره .
    پنج شش تا شهریه رو میشه روش فکر کرد . ده تا دیگه خیلی زیاده برام .
    پارسال تراز اخرین فرد قبول شده اش 7017 بوده
    فکر کنم خوابگاه پسرانه نداره!

شرایط ثبت نامه پزشکی دانشگاه بین المللی (آزاد) قشم
    1 - دانشجويان تابع شرايط و ضوابط آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي مي باشند.
    2 - درخواست انتقال به ساير واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي ممنوع بوده و دانشجو تا پايان دوره
    تحصيل تحت هيچ شرايطي امكان انتقال به ساير واحدهاي دانشگاهي را نخواهد داشت لذا انتقال تحت
    هيچ شرايطي اعم از فرزندان هيأت علمي، ازدواج دانشجويان دختر، ايثارگران و ... امكان پذير نخواهد
    بود.
    3 - كليه كلاس ها به صورت حضوري برگزار شده و زبان تدريس انگليسي فارسي خواهد بود.
    4 - شهريه رشته پزشكي دكتري حرفه اي مركز بي نالمللي شامل شهريه ثابت و متغير براي سال اول
    (شامل دو نيمسال تحصيلي) حدود 140 ميليون ريال خواهد بود كه اين مبلغ متناسب با شهريه
    دور ههاي داخل در هر سال افزايش خواهد يافت.

( 0763)
    5224470 و 5227136
    Last edited by urchin7; 27-03-2012 at 19:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •