هیچ آزمونی ( ازجمله قلمچی) معیار نیست
سوالات هیچ آزمونی ( مخصوصا قلمچی!) استاندارد نیست ( تعریف سوال استاندارد: سوالاتی که تو کنکور میاد! در نتیجه بقیه آزمونها 100% استاندارد نیستن!!)
فکر کنم اولین باریه که میبینم یکی گفته سوالات کانون از کنکور بالاتره چون همه میگن ضعیفتره از جمله خودم ... حالا کاری به اون ندارم
من یکی رو میشانسم با میانگین تراز 7400 یعنی میانگین تراز بیست و چندآزمونش ار تابستون تا دم کنکور 7300-7400 بود
رتبش شد 6000!!
آزمونی که شما میری میدی غیر از شبیه سازی کنکور که غیر از سوالات شامل صبح از خواب بیدار شدن به موقع هست تا 4-5 ساعت پشت صندلی نشستن و عادت کردن بدن شما به همچین شرایطی ( که وقتی تو کنکور به سوالات اسید باز ته شیمی رسیدی هنگ نکنی) غیر از ایناها باعث میشه یه بار دیگه تو ذهنت مرور بشه که کنکوری هستی و حتی وقتی آزمون رو خراب کنی باز با خودت بگی از این شنبه یه استارت دیگه میزنم و یه جورایی برای 2-3 هفته آینده انرژیتو به دست بیاری
دنبال تراز بالا بودن مخصوصا تو قلمچی که تقلب به راحتی و بسیار زیاد انجام میشه بچگانه س
(مخاطب جمله آخر عام بود سوءتفاهم نشه
.gif)
)
1- اگه کلا از جبر خوشت اومده از گسسته هم خوشت میاد
اگه با هندسه فضایی ( فکر کنم آخر هندسه 2) حال کردی با تحلیلی هم حال میکنی
البته کلی گفتم
بحث سختتر بودن هم به نظر من مطرح نیست یعنی نمیشه گفت کدوم سخت تره
فکر کنم شما میخوای سخت تره رو تو تابستون بخونی تا در ضمن سال به مشکل برنخوری
اگه اینطوره ببین با کدوم یکی بیشتر مشکل داری ( از روی همون جبر و هندسه فضایی) و اونو تو تابستون بیشتر کار کن
2- نمیشه
اگه شما ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بزنی تو کارنامه برات حسابان رو 0% میزنه کامل ترازت رو خراب میکنه!