اینها همش سیاسته....یه روز حرف پاتو می زنه یه روز سیلوا امروز رونی فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط و فقط برای فراموشی ناکامی ها
اینها همش سیاسته....یه روز حرف پاتو می زنه یه روز سیلوا امروز رونی فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط و فقط برای فراموشی ناکامی ها
تایید میشه در حد لا لیگا!!!
مدیران رئال هم انگار قصد دارند روش مدیران تیم های ملی مون رو پیش بگیرن.![]()
عزیز جان مدیران رئال نمیان این حرفارو بزنن...
اینا کارای خبر گذاری هست... چون رئال کلاً تیم پرحاشیه ای هست زرت و زرت براش حاشیه درس میکنن!
البته اقای همکار باید متوجه شده باشن که این سایتی که ازش خبر میزارن اعتبارش در حد لیگ ازادگانه!
البته سایت گل هم نوشته بود که کاپلو و پاتو مدنظر مدیران رئال هستند اما در مورد رونی گویا فقط برادران football3 با خبر هستند .
سایت گل هم بدتر...
چند ماه پیش بود نوشته بود ئال میخواد کاکا رو با دیگو از یونتوس معاوضه کنه! این شد خبر گذاری؟
اما در مورد کاپلو که هیچ وقت علاقشو به رئال مخفی نکده... حتی یه بارم گفته بود که ارزو دارم تو برنابئو مبیگریمو تموم کنم!
تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها![]()
من نمی دونم تو این کله خورخه والدانو چی هست...دیــــــــوانه برو یه دفاع خوب بگیر..
به نظر می رسد که ستاره اسپانیایی و مربی فرانسوی آرسنال به شدت از پیتر هیل وود، رئیس باشگاه توپچی ها عصبانی هستند.
سایت گل - این طور به نظر می رسد که آرسن ونگر و سسک فابرگاس از صحبتهای هیل وود، رئیس باشگاه آرسنال عصبانی شده اند. هیل وود اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که سسک فابرگاس به بارسلونا نخواهد رفت، چرا سسک آنقدر خوب نیست که بتواند در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی داشته باشد.
روزنامه سان در گزارشی اعلام کرده که فابرگاس و ونگر از شیوه رفتار هیل وود برای پایان دادن به جنجالهای مبنی بر انتقال احتمالی سسک به بارسا به شدت ناراحت هستند. هیل وود برای پایان دادن به این ماجرا گفت: «اگر نظر مرا می خواهید، من مطمئن نیستم که سسک حتی بتواند به ترکیب اصلی تیم بارسلونا راه یابد. آیا آنها به سسک نیاز دارند؟ مطمئن نیستم.»
به نظر می رسد که این صحبتها به شدت موجب ناراحتی و آزردگی سسک فابرگاس را فراهم آورده است و انتظار می رودکه نشست آتی بین این بازیکن و هیل وود، بسیار سرد باشد.
ونگر نیز روز جمعه در صحبتهایی اعلام کرده بود که هیچ راهی برای جدایی فابرگاس از رختکن امیریتس و پیوستن به بارسا وجود ندارد؛ چرا که رقابتهای لالیگا، اصلا حس رقابتی که در لیگ برتر وجود دارد را ندارد و در لیگ اسپانیا همیشه رقابت فقط و فقط میان رئال و بارساست و بس.
2010/4/16کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا که خلاف این برای رئال صدق میکنه!
سلام.
این نظر سنجی رو توی یک ماه آخر برگزاری لیگ برتر انگلیس زدم که زمانیه که تکلیف خیلی از تیم ها توی جدول لیگ کم و بیش معلومه؛ طبق معمول هر فصل سه سهمیه اول از مدتها پیش قطعی شد و حالا سهمیه چهارم ورود به لیگ قهرمانان فصل بعد باقی مونده.
هممون میدونیم امکان منطقی برای اینکه اورتون به اون رتبه برسه وجود نداره (گرچه تا پایان هفته 34 امکان ریاضیش وجود داره)
پس می مونه 4 تیم استون ویلا، تاتنهام، لیورپول و منچستر سیتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)