گزارش روز: هت تریک طلایی مسی؛ رکوردشکنی های مسی در زوریخ
مسی با کسب سومین توپ طلایش با کرویف، فان باستن و پلاتینی برابری کرد.
سایت گل- لیونل مسی تنها 24 سال سن دارد ولی با همین سن و سال کم و جثه ریز نقشش توانسته تمام رکوردها را بشکند. ستاره ریزنقش و جوان بارسلونا دوشنبه شب توانست سومین توپ طلای متوالی اش را به دست بیاورد تا نامش را در میان بزرگانی که این جایزه معتبر را مال خود کرده اند ثبت کند.
او به جمع هت تریکی های توپ طلا پیوست. پیش از مسی، یوهان کرویف در سالهای 1971،1973 و 1974 این جایزه را مال خود کرده بود و مارکو فان باستن در سالهای 1988، 1989 و 1992 توپ طلا را به خانه برده بود.
میشل پلاتینی هم تنها برنده 3 توپ طلای متوالی در تاریخ دنیای فوتبال بود که در سالهای 1983 ، 1984 و 1985 این افتخار را کسب کرده بود و اکنون لیونل مسی توانست تا با کسب سومین توپ طلای متوالی اش نام خود را در کنار پلاتینی افسانه ای ثبت کند.
ستاره آرژآنتینی با کسب این موفقیت توانست تمامی بزرگانی را که در کارنامه ورزشی شان موفق به کسب دو توپ طلا شده بودند را پشت سربگذارد: اکنون اسطوره هایی مثل دی استفانو، کوین کیگان، رومنیگه ، بکن باوئر و رونالدو پشت سر اسطوره آرژآنتینی هستند ؛ الان تنها 4بازیکن در تاریخ دنیای فوتبال توانسته اند 3 توپ طلا را در کارنامه ورزشی شان به دست آورند و مسی یکی از آنهاست.
مسی بعد از آنکه در فصل 6-2005 عنوان بهترین بازیکن زیر21 سال اروپا را مال خود کرد، حرکتش به سمت اهداف بزرگتر را آغاز کرد.
او اکنون جوان ترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است که سه توپ طلا کسب کرده است. سه عضو دیگر باشگاه سه تایی های توپ طلا (کرویف، پلاتینی و فان باستن) اولین توپ طلایشان را در سن 24 سالگی کسب کرده بودند، سنی که مسی در آن صاحب سه توپ طلا هست
البته مسی نتوانست عنوان جوان ترین دانده توپ طلا را کسب کند؛ چرا که این عنوان دراختیار رونالدوست که با بیست ویک سال و سه ماه سن این عنوان را دراختیار دارد. بعد از او مایکل اوون بود که در سن 21 سال و 11ماهگی توپ طلا را کسب کرد و مسی با 22 سال و پنج ماه سومین دارنده جوان توپ طلاست.
روسل: انتخاب مسی و گواردیولا به عنوان بهترین ها، موفقیت لاماسیا است
رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از تیم پایه ای بارسلونا پرداخت
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که انتخاب لیونل مسی به عنوان برنده توپ طلای فیفا در سال 2011 و انتخاب پپ گواردیولا، به عنوان برترین مربی دنیا درسال 2011، اهمیت زیادی برای باشگاه کاتالان دارد؛ چرا که هر دوی این افراد در آکادمی فوتبال بارسلونا (لاماسیا) رشد و پرورش یافته اند
روسل در صحبتهایی که در شبکه تلویزیونی تی وی3 بازتاب یافت گفت:« از این موفقیت واقعا احساس غرور می کنم؛ برای گواردیولا و برای مسی. این یک جایزه بزرگ برای لاماسیا است. هر دوی این افراد در آکادمی فوتبال لاماسیا رشد و پرورش یافته اند و هردویشان جایزه شان را به اطرافیانشان هدیه کرده اند. پپ این جایزه را به دستیارش تیتو ویلانووا هدیه کرد و مسی هم این جایزه را به چابی ارناندس تقدیم کرد. این نشان دهنده این است که انسانیت در تیم ما موج می زد و این تکرارنشدنی است. ما واقعا به خودمان می بالیم.»
رئیس باشگاه کاتالان در ادامه صحبتهایش گفت:« واقعا دلنشین است که این تیم و این مربی، بدین ترتیب اوضاع را رو به جلو می برند. پروژه ای که ما به دنیا ارائه کرده ایم، با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا قابل مقایسه است. امیدوارم که سال آینده هم بتوانیم اینجا و دراین مراسم شرکت داشته باشیم.»
رای زلاتان به گواردیولا در رای گیری توپ طلا
این در حالی است که کاپیتان تیم ملی سوئد در تنها فصلی که برای آبی و اناری ها به میدان رفت، رابطه چندان خوبی با سرمربی آبی و اناری ها نداشت
سایت گل- به گزارش نشریه آ. اس، زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم میلان، در انتخاب بهترین مربی سال فیفا به پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، رای داد.
این در حالی است که کاپیتان تیم ملی سوئد در تنها فصلی که برای آبی و اناری ها به میدان رفت، رابطه چندان خوبی با سرمربی آبی و اناری ها نداشت و اخیرا در کتاب زندگی نامه اش به این مربی جوان به سختی تاخته بود.
اما زلاتان اجازه نداد این اختلافات در نظرش تاثیرگذار باشد و گواردیولا را به عنوان نظر اولش انتخاب کرد.
مورینیو و فرگوسن رقبای گواردیولا در انتخابات بهترین مربی سال بودند اما در نظر سرمربی کاتالانی توپ طلای مربی سال 2011 را به دست آورد؛ عنوانی که سال گذشته به مورینیو رسیده بود.
زلاتان همچنین در رای گیری بهترین بازیکن به مسی رای داد و انتخاب های بعدی اش، رونی و اینیستا بودند.
ژاوی، اینیستا و آگوئرو؛ انتخاب های مسی در را گیری توپ طلا
این ستاره 24 ساله شب گذشته برای سومین بار پیاپی برنده توپ طلا شد و با رکورد میشل پلاتینی برابری کرد.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا و مرد سال 2011 فوتبال دنیا، گزینه هایش در رای گیری توپ طلا را فاش کرد.
این ستاره 24 ساله شب گذشته برای سومین بار پیاپی برنده توپ طلا شد و با رکورد میشل پلاتینی برابری کرد.
او در پایان مراسم شب گذشته در گفتگو با نشریه اله در مورد گزینه هایش در رای گیری توپ طلا گفت:" ژاوی، اینیستا و آگوئرو. آنها بازیکن های فوق العاده ای هستند. "
مسی همچنین اظهار امیدواری کرد که این دستاورد باعث غرور مردم آرژانتین شود.
" من از این مسئله که باعث غرور مردم کشورم شدم، بسیار خوشحالم. این بسیار فوق العاده است. آنها نشان دادند که به من افتخار می کنند و من از آنها متشکرم. من احساس می کنم این جایزه ای است که از کشور و زادگاهم به دست آوردم.
اما مهمتر از همه عشق و علاقه مردم است. من در مدت کوتاهی که در آرژانتین و روساریو بودم، وقتی در خیابان قدم می زدم و با مردم روبرو می شدم، علاقه آنها را احساس می کردم."
مسی هنوز با تیم ملی آرژانتین به افتخاری دست پیدا نکرده و مسی اعلام کرد جام جهانی عنوانی است تا پایان دوران حرفه ای اش برای رسیدن به آن تلاش خواهد کرد.
" قهرمانی در جام جهانی تنها رویایی است که هنوز برای من به واقعیت تبدیل نشده است. واقعا فوق العاده خواهد بود. ما باید به تلاش مان ادمه بدهیم زیرا هنوز راهی طولانی در پیش داریم."