تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 1805 اولاول ... 1972472872932942952962972982993003013073473977971297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

خیر بعید می دونم چنین امکان وجود داشته باشه

می شه بیشتر توضیح بدین که چجوری ؟
    نیازی به توضیح نداره دیگه
    مهم اینکه شما واسه اینکه بتونی از دوتا اینترنت روی یک سیستم استفاده کنی باید 2 تا local area connection داشته باشی.( در واقع همون دو تا کارت شبکه )
    حالا اگه مادربودت دارای دوتا پورت شبکه باشه ( نبود میتونی از یه کارت الحاقی دیگه استفاده کنی ) میتونی از دو تا کانکشن اینترنت در آن واحد استفاده کنی.
    نکنه :
    اگه بخوای از 2 تا کانکشن که مال مخابرات استفاده کنی کارت با یک مودم هم راه میافته. فقط کافیه دو تا کانکشن داشته باشی و راحت به هر دوتاش اتصال برقرار کنی.
    اما
    اگر میخوای یکیش مخابرات باشه و یکی دیگه اش یه شرکت دیگه ( مثلا آسیاتک ) باید یه مودم و یه خط تلفن دیگه هم داشته باشی . که اینجوری میشه یه خط تلفن با یک مودم واسه مخابرات و یک مودم و خط تلفن دیگه هم واسه اون یکی دیگه.
    خودم تا حالا امتحان نکردم ولی این چیزی است که واقعا از نظر تئوری قابل اجراست.

2. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام همه
    دوستان طرح بعثت شبانه احمق وقتی دانلود میکنم هم سرعتش پایینه هم 5 دقیقه یک بار قطع میشه مشکل سیستمی یا زنگ بزن پشتیبانی؟
    شما حجمت کم شده واسه همین سر مثلا هر 500 مگ اینترنتت قطع میشه.
    برو یکی دو گیگ دیگه شارژ کن تا اینجوری نشه.
    Last edited by OMiD.1080p; 12-06-2013 at 12:46.

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما حجمت کم شده واسه همین سر مثلا هر 500 مگ اینترنتت فقط میشه.
    برو یکی دو گیگ دیگه شارژ کن تا اینجوری نشه.
    نه ربطی نداره من الان سه چهار گیگ دارم ولی الان که ساعت دو نصف شب است صفحه وب را به زور باز میکنه و دان که هیچی نگو
    اینم عکس دانلود منیجر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aryna; 12-06-2013 at 01:05.

6. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

نه ربطی نداره من الان سه چهار گیگ دارم ولی الان که ساعت دو نصف شب است صفحه وب را به زور باز میکنه و دان که هیچی نگو
    اینم عکس دانلود منیجر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره راست میگی . الان گذاشتم رو دانلود واسه تست.
    نسبت به دیشب که زیر 120 اصلا نمی اومد الان باز از 35 بالاتر نمیره !
    دیشب با همین بعثت 2900 مگ دانلود کرده بودم.
    این مخابرات گور به گور شده یه شب حال میده باز 3 شب از دماغت درمیاره.

8. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این مخابرات گور به گور شده یه شب حال میده باز 3 شب از دماغت درمیاره.
    بالاخره اینجا ایران است!
    اونم از نوع مشدیش

10. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نیازی به توضیح نداره دیگه
    مهم اینکه شما واسه اینکه بتونی از دوتا اینترنت روی یک سیستم استفاده کنی باید 2 تا local area connection داشته باشی.( در واقع همون دو تا کارت شبکه )
    حالا اگه مادربودت دارای دوتا پورت شبکه باشه ( نبود میتونی از یه کارت الحاقی دیگه استفاده کنی ) میتونی از دو تا کانکشن اینترنت در آن واحد استفاده کنی.
    نکنه :
    اگه بخوای از 2 تا کانکشن که مال مخابرات استفاده کنی کارت با یک مودم هم راه میافته. فقط کافیه دو تا کانکشن داشته باشی و راحت به هر دوتاش اتصال برقرار کنی.
    اما
    اگر میخوای یکیش مخابرات باشه و یکی دیگه اش یه شرکت دیگه ( مثلا آسیاتک ) باید یه مودم و یه خط تلفن دیگه هم داشته باشی . که اینجوری میشه یه خط تلفن با یک مودم واسه مخابرات و یک مودم و خط تلفن دیگه هم واسه اون یکی دیگه.
    خودم تا حالا امتحان نکردم ولی این چیزی است که واقعا از نظر تئوری قابل اجراست.
    دوست عزیز به این سادگی ها هم که میگی نیست
    بله با تو اکانت می شه روی حالت بریج با دو سیستم مجزا کانکت شد(با یک خط و یک مودم) ولی روی یک سیستم این امکان وجود نداره
    از نظر تئوری شاید گفتنش راحت باشه ولی هر سیستم در آن واحد می تونه یک درگاه Gateway داشته باشه حالا شما با دو کانکشن می خوای کانکت بشی یعنی دو آی پی مجزا و یعنی دو درگاه به اینترنت می تونی در ان واحد از دو در بری؟
    اگر اتاقت 2 تا در داشته باشه میتونی از هر دو در در یک ثانیه عبور کنی ؟
    نمیشه نصف فایل یا Page از یک جا بیاد ، نصفش از جا دیگه ! و در واقع توقع سرعت دوبرابر رو نمی تونی داشته باشی.

در مورد دو کارت شبکه من روی لپ تاپ که یه لن داره و یه وایرلس امتحان کردن و وقتی با یک کانکشن کانکت می شی با دومی دیگه نمی تونی کانکت بشی و ارور می ده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه مودمی رو دیده بودم که 7 تا جای تلفن داشت و یه لن. توی توضیحاتش هم نوشته بود که برای استفاده همزمان و افزایش سرعت همه ی خطوط رو به یه سیستم انتقال میده. توی روزنامه خونده بودم. برای من هم تصورش( از لحاظ ای پی های متعدد) سخت بود. ولی فکر کنم ممکن باشه!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوست عزیز به این سادگی ها هم که میگی نیست
    بله با تو اکانت می شه روی حالت بریج با دو سیستم مجزا کانکت شد(با یک خط و یک مودم) ولی روی یک سیستم این امکان وجود نداره
    از نظر تئوری شاید گفتنش راحت باشه ولی هر سیستم در آن واحد می تونه یک درگاه Gateway داشته باشه حالا شما با دو کانکشن می خوای کانکت بشی یعنی دو آی پی مجزا و یعنی دو درگاه به اینترنت می تونی در ان واحد از دو در بری؟
    اگر اتاقت 2 تا در داشته باشه میتونی از هر دو در در یک ثانیه عبور کنی ؟
    نمیشه نصف فایل یا Page از یک جا بیاد ، نصفش از جا دیگه ! و در واقع توقع سرعت دوبرابر رو نمی تونی داشته باشی.

در مورد دو کارت شبکه من روی لپ تاپ که یه لن داره و یه وایرلس امتحان کردن و وقتی با یک کانکشن کانکت می شی با دومی دیگه نمی تونی کانکت بشی و ارور می ده.
    اینجوری هم که میگی نیست. شما یه سرچ تو گوگل بکن تا مقداری شیرفهم بشی.

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

اینجوری هم که میگی نیست. شما یه سرچ تو گوگل بکن تا مقداری شیرفهم بشی.
    میشه 2 تا کانکشن داشت
    من خودم اون زمانی که دایل اپ بود با دو تا کانکشن وصل میشدم ولی فکر کنم یه نرم افزاری بود که این دو تا رو باهم مچ میکرد تا سرعت زیاد شه
    ولی این که با یه مودم دو تا کانکشن بسازی روی مخابرات که خیلی خوبه چون من دو تا سرویس از مخابرات دارم تا 7-8 روز دیگه فعال میشه امتحان میکنم
    اگه بشه که میترکونه

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم همین کار رو کردم و نشد ولی خوب حرف آقا امید اینه که سیستمت دو تا کارت شبکه داشته باشه که لپ تاپ یه کارت شبکه داره منتها هم سیمی و هم بی سیم میتونه متصل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •