دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید
مبلغی (حدود 15 تومن ) پول دارم میخوام بگذارم یک بانکی برای وام!
حالا ممنون میشم بانکی معرفی کنید که وام با سود کم و شرایط خوب میده![]()
دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید
مبلغی (حدود 15 تومن ) پول دارم میخوام بگذارم یک بانکی برای وام!
حالا ممنون میشم بانکی معرفی کنید که وام با سود کم و شرایط خوب میده![]()
بانک ها معمولا به سپرده وام نمیدن و این حالت بیشتر برای موسسه ها هست
البته بانک رسالت هست که هر 4 ماه یک برابر موجودی وام میده و بازپرداختش 10 ماهست و کارمزد 2 یا 4 درصد هست
ولی اگر موسسه بخواهید موسسه مهر اقتصاد که میخواد بانک بشه بنظر من معتبره و اونم هم هر 4 ماه یک برابر موجودی میده و بازپرداختش 24 ماهه و سودش اگر اشتباه نکنم 14-15 درصد هست.اسم این طرح مهر3 هست.
موسسه نور هم که تلفیق چند موسسه هست هم شاریطش تقریبا شبیه به همون مهراقتصاده.
دوستان امكانش هست كه بانك ها سود يك سپرده رو به يه حساب ديگه و به اسم يه نفر ديگه واريز كنن ؟
براي مثال من برم پول بزارم تو يه بانك و خودم بخوام كه سودش ماهانه واريز بشه به حساب مادرم ؟
بانک پاسارگاد این امکان رو داره.فقط باید سپرده مقصد تو همون بانک حساب داشته باشه
چک رمز دار رو اگر امروز بگیری و مثلا شش ماه دیگه ببری تو بانک مشکلی پیش میاد ؟
با نک قرض الحسنه مهر بعد از 4 ماه با این مبلغ 8 میلیون وام بهت میده با سود 4 درصد و باز پرداخت 36 ماهه
دوستان الان چک یکی برگشت بخوره میشه حکم جلب گرفت یا قانونش عوض شده ؟
سلام دوستان .
تو امارات یه کارمند بانک رو گرفتند که حساب جعلی باز کرده بوده و از حسابهای مشتریها حدود 120 هزار دلار ریخته به اون حساب .
جالب اینه که در هر بار برداشت از اون حسابها , برای صاحبان اون حسابها هم مسج ارسال میشده اما فقط یکیشون متوجه میشه که پول از حسابش سرقت شده !!!!
حتماً از بانکی استفاده کنین که سیستم اعلام پیامکی داره و این پیامکها رو با دقت و کلمه کلمه بخونین ببینین چی نوشته .
سلام دوستان
۴۰ تومن دارم لطفا یه بانک معرفی کنین که ماهیانه هم سوده خوبی بهم بده و هم بتونم وام بگیرم با درصد باز پرداخت کم ممنون.
با سلام خدمت اساتید
قربان یه خونه دارم ارزش تقریبا 100 تومن میخوام وام بگیرم از روش وام در حد 40 تومن با بهره کم بگیرم ... دارید بهم معرفی کنید با بازپرداخت باشه خوبه
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)