دوستان ورژن۱۲ نصب کردم یک نرم افزاری که لازمش داشتم اجرا نکرد برای همین برگشتم به ۱۰ از ۱۱ زیادخوشم نیومد!۱۰بیشتر شبیه رام اصلی بود و از شکلش بیشتر خوشم اومد.
دوستان ورژن۱۲ نصب کردم یک نرم افزاری که لازمش داشتم اجرا نکرد برای همین برگشتم به ۱۰ از ۱۱ زیادخوشم نیومد!۱۰بیشتر شبیه رام اصلی بود و از شکلش بیشتر خوشم اومد.
مشکل چراغ اس ام اس حل شد ولی هنوز سوال دومی مشکل دارم
دوست عزیز رام خوبیه این برنامه ها یی که گفتی هم قابل تغییر من حتی اس ام اس رو هم عوض کردم اینا سلیقا ای هستن اصل سرعت و فضای خالی رامه که اینم داره
من xeria 12 رو نصب کردم اما انگار نسخه 11 دوباره منتشر شده من تفاوت چشم گیری ندیدم هنوز مشکل نصب برنامه بر روی مموری در حالت زبان فارسی هست.به فاصله چهار پنج روز نسخه جدید منتشر کردن همیشه همینجوری میشه اگه اینجوری بخواد پیش بره تا آخر ماه آینده در مورد xperia 199 صحبت خواهیم کرد.کسانی که مشتاق سری ginger xperia هستن اگه 11 رو دارن به این نسخه نیازی ندارن چون یکی هستن ولی اگه رام با امکانات بیشتر میخواین یه نگاهی به cyborg بندازین
سلام دوستان
من يه x8 گرفتم مي خاوم آژديت كنم به آندرويد 2.1 لطفا هر كي ميدونه راهنمائي كنه كه از اول بايد چه كارا بكنم...هنوزم روشن نكردمش...
مرسي
سلام مبارکه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست بالا بخون مشلی داشتی بگو
موفق باشید
اگه هنوز روشن نکردی از کجا میدونی که 2.1 نیست یه نگاه کنی ضرر نداره
سلام دوست عزیز silabs مطمئنا رو گوشی شما ورژن 2.1 هست اگه نو خریده باشی نمیخواد اپدیت کنی رام ها رو بگیر و رو گوشیت نصب کن تا بفهمی ایکس 8 چیه راستی بابت این خرید خوبت هم بهت تبریک میگم دوست من![]()
Last edited by adel.alizadeh1994; 01-11-2011 at 16:15.
دوستان من میتونم رام هایی رو که برای گوشی خودم گرفتم رو گوشی برادرم که x10 mini هست اجرا کنم؟
سلام دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنید من هم رام ginger 12 رو نصب کردم و هم cyborg ولی رو هیچکدومشون نتونستم سوکر 2011 نصب کنم زمانی که میخوام نصب کنم اخرش میشه برنامه کاربردی نصب نشد کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)