برای بچه های فروشنده که در خیابانها و پارکها جلوی تان را میگیرند خوراکی بخرید (حداقل به خودش میرسه نه به اون به اصطلاح بزرگتری! که بچه 10 ساله را گذاشته تو خیابان تا آدامس و فال بفروشه!)
برای بچه های فروشنده که در خیابانها و پارکها جلوی تان را میگیرند خوراکی بخرید (حداقل به خودش میرسه نه به اون به اصطلاح بزرگتری! که بچه 10 ساله را گذاشته تو خیابان تا آدامس و فال بفروشه!)
درساتون را همیشه در طول ترم بخونید تا شب امتحان به مشکل برنخورید
وقتی سوار تاکسی میشید همیشه یک بار دیگه مقصد رو با راننده چک کنید، خصوصا وقتی که سر خیابون ماشین میگیرید. بعضی راننده ها برا اینکه شما سوار بشید وقتی مقصد رو میگید، میگن بیا بالا بعد وسط راه میگن نشنیدم، از اینجا باید دور بزنم و ...
حقشونه کرایه بهشون داده نشه تا بیشتر حواسشونو جمع کنند![]()
وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات درست ندارین لطفا تو جمع اظهار نظر نکنید .ممکنه که یه آتو بدین دست کسی و تا اخر عمر انگشت اشاره مردم واسه خنده سمت شما بشه !
------------
این جمله حضرت علی(ع) رو فراموش نکنید:" ناتوانترین مردم آنست که از بدست آوردن دوستانی برای خود عاجز باشد،
و عاجزتر از او کسی است که دوستش را از دست بدهد." دارم بهش می رسم و عجیب سخته تحملش...
اگه دست خط زیبایی ندارید با خریدن کتاب های اموزش خط تحریری یا حتی کلاس رفتن سعی کنید زیبا تر بنویسید
دیدن دست خط بعضی ادم های تحصیل کرده باعث خجالت میشه .....
تو دانشگاه، فقط دنبال نمره باشین! همین و بس.
الان اینایی که بچه ها میگن تجربه بوده یا نصیحت یا توصیه !؟![]()
من یه تجربه داغ و تازه از خودم بگم:
آقا من سر یه کلاسی یه استادی رو که همش ادعای برجک زدنش میشد و همرو دوس داشت ضایه کنه و فکر میکرد که آخرشه،من همش ضایه ش میکردم جوری که بیشتر اوقات ساکت میشد و بقیه میخندیدن خودشم مجبور میشد بخنده که بگه مهم نبوده همه چی آرومه!
گذشتو گذشت چندین بار تو کلاس همینکارو میکردم تا اینکه وقت امتحان شد
امتحان رو خیلی خوب نوشتم جوری که عمرا زیر 16 میشدم (درس منابع تغذیه،کارشناسی الکترونیک) آقا همین دو روز پیش نمره م اومد،بهم دادش 11.5 کپ کردم نمرمو دیدم
اما یخورده فکر کردم گفتم خودت کردی که لعنت بر خودت باد،اما اصلا فکر نمیکردم همچین آدمی باشه یعنی اصلا اینجوری نبود،اما منم جای استاد بودم شاید همینکارو میکردم.
درکل بعضی جاها لازمه آدم یه چیزایی رو تو خودش بریزه و رو نکنه...
تجربه شخصی من میگه توی دانشگاه خیلی دنبال نمره نباشید! حالا نه دراین حد که به زور قبول بشید منتهی نمره aگرفتن و زجرکشیدن براش هیچ فایده ای نداره!
چرا که چه بسیار معدل های الف بیچاره که به دلیل نداشتن پارتی یا بیکارن یا در دوردست ها و مناطق بدی مشغول بکار و چه بسیار معدل داغون ها که بواسطه پارتی! خوشبخت عالم هستند و بهترین جاها مشغول کار!
اصلا هم نصیحت نیست واقعیت تلخیه که خودم کشیدم!
بجای درس خوندن ، دنبال جفت و جور کردن پارتی باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)