تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 1185 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هالوین مردونه نداره ؟ اسمش منو یاد سری اول هالوین میندازه ...

2. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

11

من 16-17 ادکلن دارم و شاید 200 تا ادکلن تست کردم ولی این برام یه چیزه دیگست.

اون ایو سن لورن رو فکر کنم شرکته MY ازش کپی برداری کرده باشه.من ماله مای رو تست کردم.در حده 13 تومن بد

نیست.شیشه ی با کیفیتی هم استفاده کرده بود.خیلی ملایم بود ولی خب اولش خیلی دوزه الکلش بالا بود.

هالوین هم بد نیست.یکم بوش تیزه.من ازش خوشم نمیاد.خاله گرامم داشت.ولی استفاده نیمکرد.
    1 پس چرا دخترا ازاین تعریف می کنند ؟مامان بزرگت چی دوست دارن؟
    2یعنی مای و با YSL مقایسه می کنی؟؟؟؟؟ هاهاها؟؟؟؟؟ناامید شدم می دونسی خیلی ها بخاطر مای صورتشون لکه افتاده یا جوش زده --
    3ببینم نکنه مثل بیک با اینم ck1خاطره داری؟
    4 lady milion آیا خوب است؟ نوشته خنک ولی خنک ملایمه یا تند؟
    5این خوبه؟ Guess for Women by Guess
    6 جواب سوال اول و ندادی مرسی
    Last edited by mary83; 20-12-2011 at 14:03.

4. 3 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

1 پس چرا دخترا ازاین تعریف می کنند ؟مامان بزرگت چی دوست دارن؟
    2یعنی مای و با YSL مقایسه می کنی؟؟؟؟؟ هاهاها؟؟؟؟؟ناامید شدم می دونسی خیلی ها بخاطر مای صورتشون لکه افتاده یا جوش زده --
    3ببینم نکنه مثل بیک با اینم ck1خاطره داری؟
    4 lady milion آیا خوب است؟ نوشته خنک ولی خنک ملایمه یا تند؟
    5این خوبه؟ Guess for Women by Guess
    6 جواب سوال اول و ندادی مرسی
    6-همون اکو خوبه.خودم هم می استفادممیزنم تو هوا.بعضی وقتا هم قبله خواب میزنم به خودم

2-مای که خودم هم دله خوشی ازش ندارم.شکله شیشه اش رو گفتم.نه ژل اش بدرد میخوره و نه کرم هاش و

نه ضد آفتاب هاش.البته خب هرچی پول بدیم آش میخوریم.

3-بد جنس

4-تست نکردم

5-مردونش که بد نبود ولی خاص هم نبود.
    Last edited by cyber861; 20-12-2011 at 15:19.

6. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها یه عطر خوش بو گرون معرفی کنین که گرمیش هم گیر بیاد ( میخوام واسه تنوع چند میل از این گرمی های گرون بخرم )
    ممنون

8. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من یادمه مدرسه نمیرفتم و اسباب بازیم همین عطرایه بیک بود.یادمه دونه ای 200-250 تومن بود.خاطراته خوبی دارم ازش.

کول واتر هم داییم داشت.خیلی دوستش داشتم.

باید یه بار عطره بیک بخری

امروز در یک اقدام البته این دفعه نه چندان انتحاری 4 تا عطر بیک خریدم...یه نمایندگیشو دم خونه مون پیدا کردم...باور نمی کردم انقد کیفیتشون خوب باشه...به خصوص وقتی دیدم قیمتشم انقد خوبه (فقط 2500 تومن) عنان از کف بدادم و 4 تاشو گرفتم..اول از همه همون 17 و 2 رو که دوستان توصیه کرده بودن گرفتم و بعد هم یه دونه اسپرت سامر نارنجیش که به نظرم از همه کاراش بهتره و اون یکی هم طوسی شماره 14 که این اخری دقیقا بوی وان میلیون میده...البته آبی شماره 17 هم یه جورایی شبیه وان میلیونه ولی یه جور دیگه اس اما شماره 14 طوسی اگزکتلی وان میلیونه در ضمن اسپرت سامر کلاسیکش که آبیه هم دقیقا بوی آکوا بولگاری میده ...کاراش ولی حرف نداره...جالبه تو اون لینک مصاحبه صاحب کارخونه اش که 2 صفحه قبل گذاشتم صاحب کارخونه گفته که سال 78 کارخونه عطر بیک فرانسه رو خریده و به ایران آورده!!! یعنی اینا تو ایران تولید میشن و ما نمیدونیم؟؟
    در هر صورت من نمیدونم با وجود این عطر بیک تو ایران برای چی عین احمقا رفتیم این همه عطر مشابه بی کیفیت مثل ریو از امارات وارد کردیم....سگ این بیک می ارزه به کارای ریو...والا به خدا...از من میشنوید برید بزنید تو کار عطرای بیک...عالی هستن بخدا...حیفه انقد بی نام و نشونن...خودم اصلا دیدم انقد خوبن تاسف خوردم که چرا زود تر سراغشون نرفته بودم اونم با این قیمت خوب...واقعا حیف که یه مدیر حامی درست و حسابی تو این مملکت نیست وگرنه همین عطر بیک رو میشه چماق کرد زد تو سر همه این شرکتای عطر ساز درپیت اماراتی و نونشون اجر کرد.

پانویس:همیشه دوست داشتم عطر به اطرافیانم کادو بدم اما چون کار خوب گرونه نمی رفتم سراغ کادو دادن عطر اما حالا که بیک رو با این کیفیت خوب پیدا کردم به اطرافیانم که خیلی باهاشون صمیمی نیستم کادو تولد عطر بیک میدم...فقط تنها مساله اینه که قیمتش به ریال روش خورده..که اونو باید با ماژیک پاک کرد.

10. 6 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بوی آکوا بولگاری میده ...کاراش ولی حرف نداره...جالبه تو اون لینک مصاحبه صاحب کارخونه اش که 2 صفحه قبل گذاشتم صاحب کارخونه گفته که سال 78 کارخونه عطر بیک فرانسه رو خریده و به ایران آورده!!! یعنی اینا تو ایران تولید میشن و ما نمیدونیم؟؟
    در هر صورت من نمیدونم با وجود این عطر بیک تو ایران برای چی عین احمقا رفتیم این همه عطر مشابه بی کیفیت مثل ریو از امارات وارد کردیم....سگ این بیک می ارزه به کارای ریو...والا به خدا...از من میشنوید برید بزنید تو کار عطرای بیک...عالی هستن بخدا...حیفه انقد بی نام و نشونن...خودم اصلا دیدم انقد خوبن تاسف خوردم که چرا زود تر سراغشون نرفته بودم اونم با این قیمت خوب...واقعا حیف که یه مدیر حامی درست و حسابی تو این مملکت نیست وگرنه همین عطر بیک رو میشه چماق کرد زد تو سر همه این شرکتای عطر ساز درپیت اماراتی و نونشون اجر کرد.
    عطر بیک که خوبه بابا خیلی جنسای دیگه هست که این تریپیه مثلا خاویارو مفت صادر میکنن روسیه بعد اونا میکننش تو قوطی n برابر میفروشن به خودمون!!!!

این بیک چند شماره داره؟

12. 2 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

عطر بیک که خوبه بابا خیلی جنسای دیگه هست که این تریپیه مثلا خاویارو مفت صادر میکنن روسیه بعد اونا میکننش تو قوطی n برابر میفروشن به خودمون!!!!

این بیک چند شماره داره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بچه ها یه عطر خوش بو گرون معرفی کنین که گرمیش هم گیر بیاد ( میخوام واسه تنوع چند میل از این گرمی های گرون بخرم )
    ممنون
    آخه گرمی مگه گرون و ارزون داره؟نگیر.همشون یه جورایی تابلو هستن.مثله این کارایه اماراتی.

16. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثله این کارایه اماراتی.
    ما هم رفتیم یه کار اماراتی بهمون انداختن UR the once البته یه قرار داشتیم اینقدر سیخ زدن ، زودباش زودباش ... دیگه همینو برداشتم که دست خالی نیام بیرون . میزنی یکم تند هست و بوی درخت کاج میده ، یکم که میمونه ملایم تر و بهتر میشه ، بــد نیست ، موندگاریش خوبه ، پخشش زیاد جالب نیست ، فقط من ندیدم که ساخت اماراته وگرنه عمرا نمیخریدمش .

توی تست ها یه عطر به ما زدن ، اسمش رو اصلا ندیدم ، لاغر و دراز بود ( For Women ) ، بو آدامس پلو میداد ( یادش بخیر ) بعد که 5 دقیقه گذشت خیلی خوش بو شد ، فقط هر کدوم از خانوم های شرکت که از کنارم رد میشدن نمیدونم چرا بد نگاه میکردن خلاصه اونورا راهم بخوره میگیرم معرفی کامل میکنم ...
    Last edited by milad_gta; 21-12-2011 at 09:51.

18. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخه گرمی مگه گرون و ارزون داره؟نگیر.همشون یه جورایی تابلو هستن.مثله این کارایه اماراتی.
    آره به جون خودم همینا هم گرون ارزون دارن ! باشه به خاطر شما نمیگیرم
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    بچه ها حالا این شماره 14 عطر بیک واقعا بوی 1 میلیون میده ؟ آخه من تا حالا 1 میلیون رو تست نکردم حالا میخوام ببینم اگه بوش واقعا مثل اونه برم بگیرم ببینم چیه
    کلا دیگه کدوم شماره هاش خوش بو هستن ؟

20. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •