رونالدو 3 هفته غایب خواهد بود...
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
رئال مادرید اعلام کرد که رونالدو از ناحیه ی ماهیچه ی همسترینگ مصدوم شده است و 3 هفته دور از میادین خواهد بود ...
باشگاه رئال مادرید امروز به طور رسمی اعلام کرد که رونالدو در مقابل اتلتیکو مادرید از ناحیه ی ماهیچه ی همسترینگ پای چپ مصدوم شده است و به مدت 3 هفته دور از میادین خواهد بود.
در سایت رسمی اینگونه میخوانیم:
"بعد از تست های پزشکی صورت گرفته در بیمارستان سانیتاس رونالدو از ناحیه ی ماهیچه ی همسترینگ پای چپ خود دچار مصدومیت درجه ی یک شده است و این بازیکن به مدت 3 هفته دور از میادین خواهد بود."
این مصدومیت به این معنا است که رونالدو بازی های دوستانه ی تیم ملی کشورش مقابل تیم های ملی شیلی و فنلاند را از دست خواهد داد و همچنین بازی رئال مادرید در مقابل اسپورتینگ گیخون را هم که 2 هفته بعد برگزار خواهد شد را نیز از دست خواهد داد.
اما بیشترین نگرانی برای خوزه مورینیو این است که ستاره ی سابق منچستر یونایتد و کنونی رئال مادرید ممکن است دیدار رفت رئال مادرید مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان اروپا را که در 5ــم آپریل برگزار خواهد شد را هم از دست بدهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرئال مادرید چهارشنبه به تمرنیات بازمیگردد
سفید پوشان چهارشنبه بدون حضور بازیکنان ملی پوش از ساعت 10:30 به تمرینات بازمیگردند
بازیکنان رئال مادرید چهارشنبه در والدبباس به تمرینات باز میگردند تا خود را برای بازی روز شنبه مقابل اسپورتیگ خیخون آماده کنند. جلسه تمرین از ساعت 10:30 در پشت در های بسته آغاز خواهد شد. مورینیو تعدادی از بازیکنان خود را به علت بازی های ملی در اختیار نخواهد داشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمورینیو: "کاسیاس فوق العاده بود"
"پیروزی بزرگی بود"
ژوزه مورینیو از عملکرد بازیکنانش در دربی بسیار راضی است.
"بازیکنان من فداکاری بزرگی برای مادریدیسمو ها انجام دادن تا آنها ببیند و احساس کنند. ما تمام زمین را در اخطیار داشتیم."
"من قبل از بازی با لیون هم گفته ام که اسم بازیکنان و اتفاقاتی که در بازی های قبل دو تیم افتاده ، در زمین بازی نمیکند. همه بازی ها سخت هستند و ما باید بهترین تلاشمان را انجام دهیم تا برنده باشیم. اتلتیکو مشتاق بود تا پس از سال ها برنده دربی باشد. ما در نیمه اول به خوبی بازی را کنترل کردیم. ما توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم هرچند که کاملا مقتدرانه نبود."
"بازیکنان خسته هستند و ما نتوانستیم تیم را به خوبی جمع و جور کنیم. سیستمی که من استفاده کردم مناسب با وضعیتمان بود.این به ما کمک میکرد بهتر بازی را کنترل کنیم. اگر به ما وقت کافی برای استراحت ندهند مجبوریم از سه هافک دفاعی استفاده میکنم."
"کاسیاس فوق العاده بود. من دوست دارم دروازه بانم کار کمتری در بازی انجام دهد. پتانسیل جسمی ، روحی و روانی دو تیم خیلی متفاوت بود. آنها یک هفته بود که داشتند برای این بازی آماده میشدند اما ما خسته بودیم. حتی من هم خسته بودم. این خستگی در نیمه دوم احساس میشد. ما دفاع کردیم تا بتوانیم این بازی مهم لیگ را ببریم. قهرمانی خیلی هم دور نیست."
"من نمیخوام قهرمانی لیگ امروز برای ما تموم شود. کریستیانو رونالدو بازیکن بسیار مهمی برای ما است. ما با بازی دادنش ریسک بزرگی انجام دادیم اما مجبوریم در بازی هایمان از همه داشته هایمان استفاده کنیم."
"داور در این بازی سخت و زیر فشار بسیار عالی بود. او خیلی حرفه ای است."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ماندن در رئال مادرید هر کاری را خواهم کرد - امانوئل آدبایور
امانوئل آدبایور که در ژانویه به طور قرضی از منچستر سیتی به رئال مادرید آمد قصد برگشتن به این تیم را ندارد...
امانوئل آدبایور مهاجم باشگاه رئال مادرید که در ژانویه به طور قرضی از باشگاه منچستر سیتی تا انتهای فصل به رئال مادرید آمد عنوان کرد که هر کاری را انجام خواهد داد تا در رئال مادرید بماند و قصد برگشتن به منچستر سیتی را ندارد.
آدبایور توگویی در منچستر سیتی اغلب نیمکت نشین بود و بعد از مصدومیت هیگواین در رئال مادرید به این تیم به عنوان جانشین موقت هیگواین آمد.
آدبایور هرطور شده میخواهد در رئال مادرید بماند و هیچگونه فکر مبنی بر برگشتن به منچستر سیتی و فوتبال انگلیس ندارد.
آدبایور در مصاحبه ای به The Mirror گفت:
"هر کاری را برای ماندن در رئال مادرید انجام خواهم داد.هیچکس مثل من خوشحال نخواهد بود ، بازی کردن در رئال مادرید مثل یک رویا است و دوباره حس میکنم که به کار می آیم و ثمر بخش هستم. لیگ قهرمانان اروپا را هم با گلهای بنزما 2-0 خواهیم برد، همین الان یک قرارداد بیاورید امضا کنم."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید