با تشکر از شما دوست عزیز
ماشینی که من خریدم چند دست چرخیده بود فروشنده موقع خرید گفت سوئیچ یدک رو من هم ندارم. حالا با این شرایط من چطوری باید:
1. کد سوئیچ رو از کارخونه بگیرم
2. راهی وجود داره که سوئیچ یدک رو بسازی؟
با تشکر از شما دوست عزیز
ماشینی که من خریدم چند دست چرخیده بود فروشنده موقع خرید گفت سوئیچ یدک رو من هم ندارم. حالا با این شرایط من چطوری باید:
1. کد سوئیچ رو از کارخونه بگیرم
2. راهی وجود داره که سوئیچ یدک رو بسازی؟
روغن موتور(4 لیتری elf ایرانی) فیلترش با دستمزد به همراه فیلتر بنزین(که خودم خریده بودم و میخواستم ببندمش ولی دیدم تو چال راحت تره!) با 55 تومن عوض شدن
فیلتر هوا 6 تومن و بنزین هم 8 تومن تهیه شده بودن (اصلی)
با سلام
دوستان جند وقتيه که فن رادياتور من دچار مشکل شده بدين ترتيب که هر وقت که کولر رو ميزنم يا اينکه تو ترافيک فن روشن ميشه، فن پس از کار کردن يه صداي خيلي بدي ميده که به نظرم ناشي از برخورد به محافظ اطرافش هست.
ميشه يکي بگه مشکل از چيه و چرا يهو اينطوري شده؟
و اينکه چکار کنم؟
کلا کسی میتونه نحوه باز کردن فن رادیاتور رو بزاره؟ تو یه سایتی(تعمیرات ماشین) دیدم ولی متاسفانه امکان دانلود نداشتم
موتور این ماشینو با آب میشه شست؟!
یا در کل موتور رو با چی میشورن؟!
در حالت کلی شستشوی موتور درست نیست
چون امکان داره آب برسه به سایر قطعات الکترونیکی و آسیب بزنه
بهترین راه اینکه با دستگاه فشار باد که تو کارواش هست گرد و خاک موتور رو ببری
به هیچ عنوان این کارو نکنید.
کد سوییچ رو که بهت نمی دن
یه سری کلید سازی ها هستن که کلید های کد رو رو هم می زنن (یا با دستگاه کد رو کپی می کنن یا شماره شاسی رو می فرستن برای کارخانه و اونا کد رو می فرستن
سلام
بستن کلید صندوق پران کار سختیه؟
یه دکمه کنار ترمز دستی هست که بالا/پایین بر شیشه رو قفل میکنه... میگن این دکمه برای صندوق پران استفاده میشه
کلا چرا از اول این دکمه رو ازش استفاده نکردن؟
بخوام قفل پیکان بذارم روی صندوق عقب کجا باید ببرم؟
خودم میتونم درستش کنم؟
آب رادیاتور که دیگه خاص نیست؟!
من e0 داشتم همیشه به خودم بدوبیراه می گفتم چرا فولش رو نگرفتم![]()
باید پمپ صندوق پران توی در صندوق عقب نصب کنی بعد یک دکمه دیگه مثل همون کلید قفل شیشه بالابر عقب میتونه برات نصب کنه که صندوق رو باز کنه (یه دکمه دیگه نصب میشه) مضاف بر این از روی ریموت دزدگیر هم میشه صندوق رو باز کرد . من نصب کردم خیلی خوبه هم با ریموت دزدگیر میتونم صندوق رو از راه دور باز کنم هم اینکه زیر ترمز دستی دکمه گذاشتم که موقعی که آدم توی ماشین هست دکمه رو میزنه و صندوق باز میشه .از اون انگشتی صندوق پران هم بهتره .آب رادیاتورش خاص نیست ولی از اون مایع خنک کننده های مخصوص توش بریزید یعنی از اون آب سبزهایی که توی پراید میریزن نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)