به اونها gadget (گجت) میگن و با راست کلیک روی صفحه و انتخاب gadgets میتونی به صفحه اضافشون کنی
![]()
به اونها gadget (گجت) میگن و با راست کلیک روی صفحه و انتخاب gadgets میتونی به صفحه اضافشون کنی
![]()
Last edited by sheytoon001; 06-03-2011 at 23:09.
تو ویندوز جدیدت نیست.باید از اینترنت دانلود کنی.واسه این کار گیدگت هات رو باز کن پایینش نوشته get more gidgets این و بزن و رایگان وانلودشون کن هر کدوم رو می خوای![]()
منم يه سوالي داشتم
مي خواستم بپرسم آيا اين حرفي كه من شنيدم درسته يا نه كه لب تاپ هم مثل پي سي هر كانفيگي بخواهي ميتونن برات همينجا ببندن يا نه اينطوري نيست و اينها كاملا پك از شركت سازنده بيرون مياد و سرهم ميشه ممنون اگه راهنمايي كنيد
اینم کانفینگ و اسکور من توی ویندوز 7
![]()
Last edited by Amin_0913; 07-03-2011 at 12:28.
سلام
می خواستم منم مدل آی 7 رو بگیرم الان چه قیمته؟
اونایی که دارند راضی هستند؟
ویندوز ویستا هم نصب میشه روی این لپتاپ ؟
سلام به همه ی عزیزان
دوستان gadgets لپ تاپم تا 1 ماه پیش کار می کرد.1 ماهی ازش استفاده نکردم ، الان که می زنم که بیاد رو صفحه نمایش ، به جاش یه صفحه ی سیاه می یاد. (یعنی مثلا رو calendar کلیک که می کنم ، به جای اینکه تقویم بیاد ، به اندازه ی همون تقویم یه صفحه ی مشکی می یاد)
کسی می دونه مشکل از چیه؟
می شه خود gadgets رو آپدیت کرد؟ (منظورم آپدیت آیکن های داخلش نیستا.منظورم خود این نرم افزاره . آخه هرچقدر گشتم گزینه ای به نام آپدیت نداشت)
Last edited by sina.belyad; 07-03-2011 at 16:37.
طبق روشی که در لینک زیر گفته ، راهش اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله ، نصب میشه
Last edited by sheytoon001; 07-03-2011 at 21:28.
دوستان عزیز ، کسی دقیقا میدونه اپلیکیشن جدیدی که تازه به صفحه درایورای 5010 اضافه شده چه کاربردی داره؟
Dell Dell Digital Delivery
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا استفاده از وبکم میتونید از نرم افزار WebcamMax هم استفاده کنید که امکانات زیادی داره و با نرم افزارهای مختلف هم همخونی داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)