صد در صد شرکت کنید. جامع آماریش بالاست.به نظرتون به سه آزمون آخر سنجش ثبت نام بکنیم؟(فکر کنم تا 5شنبه وقت داره)
صد در صد شرکت کنید. جامع آماریش بالاست.به نظرتون به سه آزمون آخر سنجش ثبت نام بکنیم؟(فکر کنم تا 5شنبه وقت داره)
من تو آزمون سال 89 به صورت خودآزمایی شرکت کردم و ترازم شد 5800 . حالا می خوام بدونم اگه به صورت خودآزمایی شرکت نکرده بودم و همون درصدا رو می آوردم، تراز همون تراز قبلی می شد؟ یعنی خودآزمایی گولمون نزنه.نمره تراز رشته/ شهرهای دانشگاه آزاد اسلامی
کد:
نمونه كارنامههاي دانشگاه آزاد اسلامي سال 1389کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
حالشو ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خوبی؟
نه با تراز کانون فرق داره در این حد که من پارسال کسانی رو میشناختم که تراز قلمچی شون رو 4900 5000 بود ازاد ترازشون شد 6100 6200 معمولا میگن تو ازاد تراز یه 800 تایی از کانون بیشتره
موفق باشی
یا حق![]()
سلام
يه سوال داشتم كسي مي دونه ادبيات و معارف رو چطور بخونيم تا خوب يادمون بمونه من يه بار دوره كرده همش از ذهنم پريده![]()
دوستان آزمون اول جامع سنجش به نظرم خیلی مهم نیست و بهتره که ندید این آزمون رو اگر هنوز خیلی خوب در درس ها پیش نرفتین. می رید و شاید یکی دو درسش آسون باشه و یه درصد تقریبا خوب می زنید و توهم می زنید که بلدید و کم می خونید. دوم و مخصوصا سوم رو بدین بهتره...
دوستان یه سوال
در مورد انتخاب های اول تمام وقت و پاره وقت اگر انتخاب اول تمام وقت را از یک زیر مجموعه (مثلا زیر مجموعه 3 از مجموعه 3) و انتخاب اول پاره وقت را از یک زیر مجموعه دیگر (مثلا زیر مجموعه 1 از مجموعه 3) بزنیم مشکلی پیش می آید؟
انتخاب اول پاره وقت حتما باید ترازش از انتخاب اول تمام وقت پایین تر باشد؟(چون میخواستم رشته ای بزنم که ترازش بالاتر از انتخاب اول تمام وقت است)
[QUOTE=shah abas;5899385]جامعه آماری سنجش حدودا برای ۳ آزمون جامعش چنده؟[/QUOT
پارسال كه من شركت ميكردم ازموناي بعدعيداز70000تا90000بود![]()
دوستان می گفتن بالای 100 هزار تاست.
آزمون سومش که با قلم چی تداخل داره
کلا هیچ کدوم ازین آزمونارو نباید ملاک قرار داد
نه باید از نتیجه ی خوبش مغرور شد نه اگه خراب کردیم نا امید..
کنکور یه چیز دیگست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)