تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 449 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش گرفتار یه حمله -- شدم ( تاپیک هم براش زدم ) که کلی هم استرس و .. بهم وارد شده بد !

بعد از عوض کردن ویندوز تصمیم گرفتم که comodo firewall رو نصب کنم ...

اما حالا با دانلود مشکل پیدا کردم .. اکثر فایل ها دانلود نمیشن و ارور میدن !

دیگه هنگ کردم

---------------------
    kis + comodo firewall نصب هست
    +
    فایروال ویندوز روشنه
    +
    از idm هم استفاده می کنم ...
    ----------
    راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

3 تا فایروال کنار هم ؟

ارور چی میده ؟

3. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش گرفتار یه حمله -- شدم ( تاپیک هم براش زدم ) که کلی هم استرس و .. بهم وارد شده بد !

دیگه هنگ کردم

---------------------
    +
    فایروال ویندوز روشنه
    +
    ----------
    راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز
    فایروال کومودو که روشنه فایروال کسپر هم که روشنه فایروال ویندوز هم که روشنه!.. چند تا فایروال؟؟؟!!!
    کل نرم افزارهای امنیتی سیستم رو پاک کنید! هیچوقت نباید بیش از 1 فایروال و آنتی ویروس کنار هم نصب بشن. فایروال ویندوز هم خاموش کنید.
    بعد از اینکه کلا پاک کردید اول آنتی ویروستون رو نصب کنید بعد فایروال.
    Last edited by pcsoft; 17-09-2011 at 17:54.

5. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دیگه هنگ کردم

---------------------
    +
    فایروال ویندوز روشنه
    +
    ----------
    راهنمایی کنید
    سلام پوریا جان ( چیطوری رفیق؟)
    به نظر من شما فایروال کومودو و انتی ویروس کسپر را نصب کن ...امنیت برات خیلی ردیف هست.
    چون انتی ویروس کومودو یکم ایراد داره ولی فایروالش خوبه ولی فایروال کومودو nids نداره .(انتی اتکر )
    ولی امنیت خوبی را برات مهیا میکنه.
    هم انتی ویروس شما خوبه و هم فایروال شما که دارای دیفنس هم هست.

نکته : همه سویت ها را پاک کن و کار یکه گفتم انجامش بده !

1.با یه نرم افزار مانند cclaener ریجستری را پاک کن

2. سیستم را ریستارت کن
    3.فایروال ویندوز را خاموش کن.( ولی فکر کنم بعد از نصب فایروال خوده ویندوز به صورت خودکار فایروال را خاموش میکنه ) روی سون که اینطور عمل میکنه.
    4.فرقی نداره اول انتی را نصب کنی یا فایروال را.

ولی هر کدام که نصب کردید چه اول انتی ویروس یا فایروال / بعد از نصب هر کدام سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا امدن / بعدی را نصب کنید.
    Last edited by Karkas20; 17-09-2011 at 18:05.

7. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فرقی نداره اول انتی را نصب کنی یا فایروال را.
    مطمئنید ؟ منم خیلی گشتم ظاهرا فرقی نداره ، برا خودم هم تا حالا مشکلی پیش نیومده اما ظاهرا برای بعضی وستان مشکل ساز شده .

9. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

مطمئنید ؟ منم خیلی گشتم ظاهرا فرقی نداره ، برا خودم هم تا حالا مشکلی پیش نیومده اما ظاهرا برای بعضی وستان مشکل ساز شده .
    سلام

خودم تست کردم / مشکلی که نبوده..

اگر مطمئن نبودم / چیزی نمیگفتم !

11. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من این کومودو رو نصب می کنم بعد از ریستارت سیستم همه چی رو ویروس می شناسه از اپرا و اینترنت ایکسپلورر گرفته تا فایلهای خود ویندوز توی سیستم 32 و پیام می ده که آیا ویروس رو پاک کنم که اگه بزنی پاک کن که کلا سیستم از کار می افته چون فایلهای سیستمی خود ویندوز رو پاک می کنه و اگه بخوای اون برنامه ا رو به عنوان استسنا معرفی کنی اولا نیم ساعت پشت سر هم یکی یکی همه برنامه ها رو باید معرفی کنی دوما هر ده دقیقه یه بار مجددا همونهایی رو که به عنوان استسنا معرفی کردی دوبار می پرسه که یه ویروس به این اسم هست پاک کنم یا نه .........حتی ویندوز جدید می زنم باز همینجوری می شه ....

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آموزش استفاده از برنامه های کرک شده در کنار Comodo

یکی از دوستان ازم پرسیده بود که کنار Comodo چطور از برنامه کرک شده استفاده کنیم چون خیلی اذیت میکنه که اینجا
    توضیح میدم .

وقتی شما یک برنامه کرک شده رو دانلود میکنید چون توی ساختارش تغییرات ایجاد شده قسمت Defense اون رو معتبر نمیشناسهو تو SandBox اجرا میکنه ، از طرفی ممکنه برنامه به خاطر ساختار جدید ویروس شناخته بشه ...

در نتیجه ما باید :

1 . فایل رو تو استثنات قرار بدیم تا آنتی ویروس کاری بهش نداشته باشه
    2 . فایل رو تو قسمت Trust Files قرار بدیم تا Defense اون رو خارج از sandbox اجرا کنه
    3 . اگر برنامه به اینترنت احتیاج داشته باشه باید دسترسی های لازم از طریق فایروال هم بهش داده بشه

اما آیا برنامه مورد نظر شما واقعا سالمه ؟ اگر کاملا بهش اطمینان دارید گزینه های فوق رو انجام بدید و از کارکردن با برنامتون لذت ببرید در غیر این صورت حواستون رو جمع کنید ، با آنتی ویروس های مختلف تستش کنید ، برای تیم آنالیز آنتی ویروستون بفرستیدش ، تو Virus Total تست بگیرید اگر بالای 40% احتمال ویروس بودن داشت به نظر من بیخیالش بشید اما یادتون باشه بعضی آنتی ویروس ها مثل kaspersky برای حفظ قوانین کپی رایت کرک ها رو ویروس معرفی میکنند . درباره نوع ویروس که ( اسمش ) تحقیق کنید ، اون رو تو SandBox اجرا کنید و عملکردش رو ببینید ( بهتر اینکه در یک سیستم مجازی تست بشه ) . تو فایروال فقط دسترسی های لازم رو بهش بدید برای مثال برنامه ای که فقط به پورت 80 احتیاج داره لازم نیست به پورت های دیگه هم دسترسی داشته باشه و دیگه چیزی یادم نمیاد اومد اضافه میکنم .

اگر مطمئن نبودم / چیزی نمیگفتم !
    حالا چرا میزنی رفیق
    Last edited by milad_gta; 17-09-2011 at 18:23.

14. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من این کومودو رو نصب می کنم بعد از ریستارت سیستم همه چی رو ویروس می شناسه از اپرا و اینترنت ایکسپلورر گرفته تا فایلهای خود ویندوز توی سیستم 32 و پیام می ده که آیا ویروس رو پاک کنم که اگه بزنی پاک کن که کلا سیستم از کار می افته چون فایلهای سیستمی خود ویندوز رو پاک می کنه و اگه بخوای اون برنامه ا رو به عنوان استسنا معرفی کنی اولا نیم ساعت پشت سر هم یکی یکی همه برنامه ها رو باید معرفی کنی دوما هر ده دقیقه یه بار مجددا همونهایی رو که به عنوان استسنا معرفی کردی دوبار می پرسه که یه ویروس به این اسم هست پاک کنم یا نه .........حتی ویندوز جدید می زنم باز همینجوری می شه ....
    شما فایلهای مطمئنو بزارین تو trusted.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به چه عنوانی معرفی میکنه ؟ ویروس چیه اسمش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •