یه بار دیگه بخون مرد حسابی بعد بگو چی میگم.......اولا سرویس 512 حجمی که من داشتم با ضریب 1به4 رو روی 2مگ بسته بودن که سرعت دانلود250تا 300 داشتم من نه 60!!!.....سرعت دانلود 60تا70 مال 512 نامحدود هست با ضریب 1به 10 که حالا دارم استفاده میکنم دوست محترم!
لطفا یه کم برو مطالعه کن تا ببینی سرعتی که بهش میگن سرعت اتصال (((مثلا 512کیلوبیت 512kbps))) با سرعت دانلود (((که مثلا برای همون سرویس 512کیلوبیت میشه 64کیلوبایت برثانیه 64kB/sec ))) معنیش چیه تا با این مزخرفات 1به4 و 1به8 دیگه سرگرم نباشی.
اگرم نمیدونی بدون که معنی اون 1به4 یا 1به8 اینه که یه اشتراک با پهنای باند مشخص(مثلا 512) رو به 8نفر میفروشن که حالا دیگه بستگی به شانست، نوع و کیفیت سیستمت، فاصله تو از مرکز مخابراتی،اینکه چندنفر همزمان از اون 8نفر وصل باشن به شبکه و صدتا کوفت دیگه معلوم نیست چقدر از این پهنای باید نصیب توه بدبخت بشه بتونی استفاده کنی و چقدرش نصیب بقیه اون 8نفر دیگه.(دقیقا مثل اینکه یه لیوان اب بدن با 8تا نی به 8نفر بگن باهم از این اب بخورین مال شماست)
لطفا یه کم درست بخون من چی گفتم بعد نظر بده....شمام برو بخون ببین بیت چیه بایت چیه ضریب چیه تا بفهمی این دولت و مخابرات فخیمه با شعور شما چطور بازی میکنه!!! که حالا خیلی باقاطعیت هم میای از همچین چیزایی دفاع هم میکنی.