تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 1124 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان دعوا نداره حرف هردوتون درسته منتهی از دو جهت مختلف

اول اینکه سرعت براساس kbps یا kBps هست و تعیین کننده اینه و باقی هرچی بگن چرته خوب.........ولی اینجا ایرانه و یه تفسیر جالب از ضریب اشتراک دارند که مثلا وقتی ضریب اشتراک رو ۱ به ۱۰ میگیرن یا به خودشون اجازه میدن که سرعت شما (همون kbps) رو یک دهم کنن یا دو دهم یا هرچی....این ضریب اشتراک در خارج هم وجود داره ولی یه بحث مدیریتی هست و به این معنی نیست که مثلا اگه در منطقه‌ای ۱ به ۱۰ دادن یعن یاینکه ۵۱۲ رو هر وقت خواستن تبدیل به ۵۱ بکننن! به این معنی هست که مثلا رفتا تحقیقات میدانی کردن و دیدن فلان منطقه نحوه‌ی استفادشون از اینترنت طوری هست که میتونن پهنای باند کمتری رو خرج کنن اما «همون سروریس تعهد شده رو به کاربر بدن. در عوض اعطای خط Dedicated...یا leased line و مدلهای این تیپی....

ولی اینجا ایران هست و ازین مسئله تفسیری کردن که هر آن بهشون اجازه میده سر پهنای باند اینترنتتون رو ببرن. اینکه دیمی هست به همین خاطر هست. (حالا بحث اینکه حجمی رو بالا میبند که زود تموم شده ازین جداست)

در کل بحث بیخودیه یعنی جای بحث نداره بسته به اینه که چطور نگاش کنین...همش یه ضریبه که به سرعت ضرب میشه دیگه چه بحثی آخه؟ خدا واسه باعث و بانیش نسازه ما چرا سر ضریب ملانصرالدین دعوا کنیم

2. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه بار دیگه بخون مرد حسابی بعد بگو چی میگم.......اولا سرویس 512 حجمی که من داشتم با ضریب 1به4 رو روی 2مگ بسته بودن که سرعت دانلود250تا 300 داشتم من نه 60!!!.....سرعت دانلود 60تا70 مال 512 نامحدود هست با ضریب 1به 10 که حالا دارم استفاده میکنم دوست محترم!
    لطفا یه کم برو مطالعه کن تا ببینی سرعتی که بهش میگن سرعت اتصال (((مثلا 512کیلوبیت 512kbps))) با سرعت دانلود (((که مثلا برای همون سرویس 512کیلوبیت میشه 64کیلوبایت برثانیه 64kB/sec ))) معنیش چیه تا با این مزخرفات 1به4 و 1به8 دیگه سرگرم نباشی.
    اگرم نمیدونی بدون که معنی اون 1به4 یا 1به8 اینه که یه اشتراک با پهنای باند مشخص(مثلا 512) رو به 8نفر میفروشن که حالا دیگه بستگی به شانست، نوع و کیفیت سیستمت، فاصله تو از مرکز مخابراتی،اینکه چندنفر همزمان از اون 8نفر وصل باشن به شبکه و صدتا کوفت دیگه معلوم نیست چقدر از این پهنای باید نصیب توه بدبخت بشه بتونی استفاده کنی و چقدرش نصیب بقیه اون 8نفر دیگه.(دقیقا مثل اینکه یه لیوان اب بدن با 8تا نی به 8نفر بگن باهم از این اب بخورین مال شماست)
    لطفا یه کم درست بخون من چی گفتم بعد نظر بده....شمام برو بخون ببین بیت چیه بایت چیه ضریب چیه تا بفهمی این دولت و مخابرات فخیمه با شعور شما چطور بازی میکنه!!! که حالا خیلی باقاطعیت هم میای از همچین چیزایی دفاع هم میکنی.
    ممنون لازم نیست شما به من اطلاعات بدی بگی ضریب اشتراک یعنی چه ؟ شما سرگرم همون بیت و بایت باش، ما که داریم دانلودمون را میکنیم خدانگهدارت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون لازم نیست شما به من اطلاعات بدی بگی ضریب اشتراک یعنی چه ؟ شما سرگرم همون بیت و بایت باش، ما که داریم دانلودمون را میکنیم خدانگهدارت
    اولا واقعا دلم شکست شما دانلود میکنی ما قاقالیلی میک میزنیم!!!!
    بعدشم ما بخیل نیستیم نوش جونت انگار مال شما 1به1 هست که میتونی دانلود کنی بقیه همه مترسک بادمیزنن!!!
    خدانگهدار شمام باشه!

5. 4 کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم از دوستان .
    دیروز شما هم مشکل داشت نتتون ؟
    یعنی چراغ اینترنت وصله . پینگ هم عالیه . .وقتی تازه روشن میکنیم هم عالیه اما بعد از چند دقیقه کم کم شروع میکنه به تایم اوت زدن و طوری وضع شدید میشه که دیگه حتی گوگل هم باز نمیشه . و باید دوباره قطع و وصل کنم تا دوباره واسه یه مدت کوتاه اینترنت وصل شه .
    دوستان شما هم چنین مشکلی دارید یا مشکل از منه ؟
    مشکل از مودمه به نظرتون ؟ باید عوض کنم ؟ یا از تنظیمات مشکلی پیدا کرده .

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

خودم کشف کردم :d
    به نظرتون ماله Spiler نیست ؟!
    خونواده اشتباهی اون قسمتی که یدونه جا داره رو به تلفن وصل کردن و اون قسمتی که 2 تا جا داره و یکیش DSL و یکیش Phone . Phone ــش رو به پریز تلفن !
    من امشب درست کردم به نظرتون درست میشه ؟!
    فقط مشکل اینه که من مودمو با سیم مستقیم به شبکه وصل کردم . یعنی به قسمت DSL Spiler نزدم . مشکلی که پیش نمیاد ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم از دوستان .
    دیروز شما هم مشکل داشت نتتون ؟
    یعنی چراغ اینترنت وصله . پینگ هم عالیه . .وقتی تازه روشن میکنیم هم عالیه اما بعد از چند دقیقه کم کم شروع میکنه به تایم اوت زدن و طوری وضع شدید میشه که دیگه حتی گوگل هم باز نمیشه . و باید دوباره قطع و وصل کنم تا دوباره واسه یه مدت کوتاه اینترنت وصل شه .
    دوستان شما هم چنین مشکلی دارید یا مشکل از منه ؟
    مشکل از مودمه به نظرتون ؟ باید عوض کنم ؟ یا از تنظیمات مشکلی پیدا کرده .
    بله مشکل وجود داشت ولی دائمی نبود. این جور مواقع به یارو میگن شیر فلکه‌ی HTTPS رو بکشه پائین...پینگت خوبه البته!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

بله مشکل وجود داشت ولی دائمی نبود. این جور مواقع به یارو میگن شیر فلکه‌ی HTTPS رو بکشه پائین...پینگت خوبه البته!
    مشکل من فجیه . فقط نصفه شبا که ترافیک کمه درست میشه .

مطمئنم ماله Spiler هستش . حالا درستش کردم ببینم اینترنت درست میشه ...

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان این از طریق سایت میشه پرداخت کرد؟ کسی شارژ کرده؟
    2روز دیگه نتم تمام میشه :|

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان کسی با مشکل تایم اوت روبرو شده ؟!
    یعنی بیشتر وقتا وقتی ADSL رو روشن میکنم تا 5 یا 10 دقیقه خوب پینگ میده اما بعد از اون چراغ اینترنت روشن میمونه اما شروع میکنه به تایم اوت دادن و اینترنت کم کم سرعتش کم میشه و سپس قطع .
    خواستم بدونم مشکل از منه ؟! وقتی هم زنگ میزنم میگن اینجا مشکل تایم اوت نداریم . یعنی یک روز نیست که این ADSL من تایم اوت نداشته باشه . حتی در بهترین وضعیت هم بعد از 8 9 تا پینگ یه Timed Out میده .
    یک نفر کمک کنه که چطور باید من این مشکلمو حل کنم ؟!

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کسی با مشکل تایم اوت روبرو شده ؟!
    یعنی بیشتر وقتا وقتی ADSL رو روشن میکنم تا 5 یا 10 دقیقه خوب پینگ میده اما بعد از اون چراغ اینترنت روشن میمونه اما شروع میکنه به تایم اوت دادن و اینترنت کم کم سرعتش کم میشه و سپس قطع .
    خواستم بدونم مشکل از منه ؟! وقتی هم زنگ میزنم میگن اینجا مشکل تایم اوت نداریم . یعنی یک روز نیست که این ADSL من تایم اوت نداشته باشه . حتی در بهترین وضعیت هم بعد از 8 9 تا پینگ یه Timed Out میده .
    یک نفر کمک کنه که چطور باید من این مشکلمو حل کنم ؟!
    منم بعد از 5 تا یه تایم اوت دارم
    اون احمق های 1899 رو ول کنن
    یه مشت بی سواد منگلن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •