تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 500 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

یک نفر لطف می کنه که این رو دوباره اپ کنه.اخه تو لیست دانلود بود و تا دانلود کنم از رده خارج شد و دیگه کار نمی کنه.
    بفرما عزیز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان مدتیه که دنبال یه لپ تاپ برای کار پایان نامم میگردم ولی ازبس مدل های مختلف تو بازار هست که گیچ شدم چند سوال از دوستان داشتم که اگه راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم.من دنبال لپ تاپی هستم که فقط واسه کار با نرم افزارهای سنگین ساخته شده باشه(واسه گیم اصلا نمیخوام ) اصلا هم وزن و پول مهم نیست چونکه میخوام یه مدت خیالم از اونیکه خریدم راحت باشه.خودم دلم بیشتر پیش اپل هست ولی میترسم نرم افزارهای کاریم رو مک ساپورت نکنه.حالا از کجا میتونم بفهمم که مثلا نرم افزار sap واسه مک هم هست یا نه؟و اینکه چون چشمام ضعیفه میخوام از لحاظ کیفیت تصویر بهترین باشه؟
    از همتوم ممنونم پیشاپیش عید بر همتون مبارک

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به همه دوستان مدتیه که دنبال یه لپ تاپ برای کار پایان نامم میگردم ولی ازبس مدل های مختلف تو بازار هست که گیچ شدم چند سوال از دوستان داشتم که اگه راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم.من دنبال لپ تاپی هستم که فقط واسه کار با نرم افزارهای سنگین ساخته شده باشه(واسه گیم اصلا نمیخوام ) اصلا هم وزن و پول مهم نیست چونکه میخوام یه مدت خیالم از اونیکه خریدم راحت باشه.خودم دلم بیشتر پیش اپل هست ولی میترسم نرم افزارهای کاریم رو مک ساپورت نکنه.حالا از کجا میتونم بفهمم که مثلا نرم افزار sap واسه مک هم هست یا نه؟و اینکه چون چشمام ضعیفه میخوام از لحاظ کیفیت تصویر بهترین باشه؟
    از همتوم ممنونم پیشاپیش عید بر همتون مبارک
    سلام
    از نظر کار سنگین اپل هیچ مشکلی نداره
    در مورد سازگار بودن مک می شه سرچ کرد مثلا سپ فور مک
    که حتی اگه نبود می تونی روش 7 نصب کنی
    از نظر کیفیت مانیتور هم بالاترینه و رنگ هارو خیلی طبیعی نشون می ده
    اما یه مشکلی که فعلا هست حدود 1.3000.000 از اونی که باید باشه گرون تره
    لاقل تا تابستون هم قیمتش پایین نمیاد مگه اینکه یکی داشته باشی که از خارج واست بیاره
    Last edited by SaeedEminem2; 13-03-2011 at 21:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقامن فامیلمون امروز رفت دبی کسی هست بدونه 2011اومده اونجا؟قیمتاش چنده؟زودتر اطلاع بدید ممنون پیشم چون آخر هفته طرف برمیگرده

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقامن فامیلمون امروز رفت دبی کسی هست بدونه 2011اومده اونجا؟قیمتاش چنده؟زودتر اطلاع بدید ممنون پیشم چون آخر هفته طرف برمیگرده
    تو دبی مال سنتر اپل تازگی مثل اینکه فروشگاه باز کرده بفرستید اشون اونجا ببنید هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام منم یه air خریدم حالا جند تا سوال : ( نمیدونم کجا بپرسم) 1. برا بک اپ رو دی وی دی ( نه هارد اکستنرنال چی کار باید کرد) 2. lin in صدا نداره میخوام گوشی پزشکی که خروجی صدا داره بش وصل کنم چی کار باید کرد؟ 3. بهترین روش نصب ویندوز همون نرم افزار پارالل دیسک تاپه؟ نرم افزار Macindows v0.4 چی نوشته همه نرم افزارای ویندوز رو اجرا میکنه درسته؟ ببخشین نمیدونستم کجا بپرسم

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به کاربران پی سی،

امروز بصورا تصادفی ، لیست قیمت الماس پایتخت رو دانلود کردم ،

با کمال تعجب دیدم ، سری جدید رو وارد کرده ، حتی یک سری رو هم ظاهرا کاستوم شده با کانفیگ بالاتر وارد کرده!

اما ، انصافا از حق نگذریم ، قیمت های سری جدید ، بالاست! و به نظر من هیچ کس نمیاد 4,000,000 تومن پول یک لپ تاب 15" رو بده! که در اصل 2000 تا 2500 دلار ه!

یک مورد دیگه هم اینه که ، ظاهرا با ورود سری جدید مک بوک پرو ، قیمت آی مک و مک مینی بالا رفته !

موفق و پیروز باشید ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 14-03-2011 at 01:34.

9. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود به کاربران پی سی،

با کمال تعجب دیدم ، سری جدید رو وارد کرده ، حتی یک سری رو هم ظاهرا کاستوم شده با کانفیگ بالاتر وارد کرده!

اما ، انصافا از حق نگذریم ، قیمت های سری جدید ، بالاست! و به نظر من هیچ کس نمیاد 4,000,000 تومن پول یک لپ تاب 15" رو بده! که در اصل 2000 تا 2500 دلار ه!

یک مورد دیگه هم اینه که ، ظاهرا با ورود سری جدید مک بوک پرو ، قیمت آی مک و مک مینی بالا رفته !

موفق و پیروز باشید ،

امید
    کانفیگ بالا فقط ریزولوشن مانیتورش و سی پی یو 2.3 رو داره که واسه سی پی یو 250 و واسه مانیتور هم 100 دلار اضافه می شه که جمعا باید بشه 2549دلار
    نه 4 میلیون تومان!!!
    یعنی مرده ی این همه نظارت بر گرانفروشی تو این مملکتم!!
    Last edited by SaeedEminem2; 14-03-2011 at 05:10.

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود به کاربران پی سی،

موفق و پیروز باشید ،

امید
    ماشاا وقت نکردند یک سری به سایت اپل بزنند حداقل اطلاعات غلط ندند به مشتری خیر سشون مثل الماس هستند! دیگه الماس اینجوری اطلاعات میده از جای دیگه انتظاری نمیره!
    721 هم کور ای 7 هست با فرکانس 2.0 و همچنین گرافیک 6490 موبایل با 256 رم
    فیمت ها هم بسیار خنده دار هست!مدل کاستمایز 15 اینچ که 2549 دلار هست رو با دلار چند روز قبل هم حساب کنید میشه تقریبا 3 میلیون که شده 3 میلیون + 1 میلیون!(یک میلیون خودش پول یک مک بوک ایر هست تو امریکا)!!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا تو بازار قیمت دلار شده 1200؟
    تو اینترنت هرچی گشتم به قیمت همون روز 1031 بود
    راستی تو سایت اپل جدیدا وقتی می خوای مک بوک پرو جدید رو خرید کنی می ره تو صفحه ی U.K یا همون انگلیس
    و قیمت هارو به پوند می زنه
    با وی پی ان هم همین حالت بود
    یعنی حتی یانکی ها هم باید از انگلیس سفارش بدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •