تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 472 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز من ماشینمو که گرفتم 4 کیلومتر رفته بود بنزینم تقریبا فول و گازم نداشت زیاد حساس نباش رو اینا اره این عادیه جون اولا دما ef7 بالاست و دوم اینکه وقتی شما ماشینو خاموش دیگه جریان ابی تو بلوکه سیلندر نیست و طبیعتا دما بالا میره وقتی ماشینو روشن میکنی
    این درسته که وقتی ماشین خاموشه دیگه جریان آبی تو بلوکه سیلندر نیست و بالا رفتن دما طبیعی هست اما من پیگیری کردم و دیدم ماشین بعضی از دوستان که اتفاقا شرایطش مثل همین ماشین و ماشین خودم هست (ef7 دوگانه مالتی پلکس) اما دمای اونا بعد از کارکرد زیاد و سپس خاموش کردن موتور خط وسط را رد نمیکنه که هیچ ، حتی به خط وسط هم نمیرسه!
    حرف من اینه که چرا با شرایط یکسان این تفاوت وجود داره؟

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

این درسته که وقتی ماشین خاموشه دیگه جریان آبی تو بلوکه سیلندر نیست و بالا رفتن دما طبیعی هست اما من پیگیری کردم و دیدم ماشین بعضی از دوستان که اتفاقا شرایطش مثل همین ماشین و ماشین خودم هست (ef7 دوگانه مالتی پلکس) اما دمای اونا بعد از کارکرد زیاد و سپس خاموش کردن موتور خط وسط را رد نمیکنه که هیچ ، حتی به خط وسط هم نمیرسه!
    من خودمم وقتی با ماشینم مثلا 1ساعت رانندگی میکنم و بعد روشن میکنم امپر اصلا بالا نمیره و اصن مشهود نیست و وقتی با مایشنم زیاد رانندگی میکنم و بعد خاموش و روشن میکنم اونموقع مشهود میشه و به شخصه اگه در حد 1ساعت رانندگی کنم زیاد بعد از روشن کردن امپرم بالا نمیره

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آب رادیات رو عوض کنید .
    206 داشتم وقتی خاموشش میکردم آمپرش تا ته بالا میرفت شاید تا 200 درجه ! نمیدونم چرا ! اما سورن اینجوری نبود .EF7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای سمند مالتی پلکس دو گانه سوز ef7 میشه کروز نصب کرد؟
    توی نمایندگی های اصفهان کجا کارشون خوبه برای سرویس ؟
    آیا میشه به مالتی پلکس سمند دستور هشدار نبستن کمربند سمت شاگرد رو هم اضافه کرد؟اگه میشه یکم راهنمایی کنید .
    توی سرویس نمایندگی میشه بهشون گفت چه روغنی بریزن یا برای همه همون دفالت کارخونه رو میریزن؟
    راستی دنبال راه ارزونی برای اتصال گوشی به ماشین هستم خود ایران خوردو که اون آپشن اتصالش رو یک میلیون زده اما تو اینترنت سرچ زدم یه دو مورد یافتم یکی ضبط بلوتوث دار یکی آینه عقب(که نفهمیدم کاربردش چیه!) اگه ضبط بخوام استفاده کنم نمیخوام بیشتر از 100 هزینه کنم البته با هزینه فروش ضبط سمند دوستان چی در این مورد پیشنهاد می کنن
    Last edited by hamidsalavaty; 20-10-2014 at 09:41.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

منم وقتی ماشینم صفر بود دمای آبش زیاد بالا میرفت ولی بعد اینکه آب رادایتور رو به علتی عوض کردم و ضد یخ داخلش کمتر از 50 درصد ریختم ، اصلا این مشکل رو نداره و دمای آبش همیشه پایین هستش.

به نظرم از خود کارخونه ، غلظت ضد یخ رو از حد نیاز بیشتر گرفتن ( برای پیش بینی اینکه ماشین تو محیط سردسیر تو زمستون به مشکل بر نخوره ) و طبیعتا همین باعث میشه دمای آب بالاتر بره.

کلا اضافه کردن ضد یخ به آب رادیاتور باعث میشه ظرفیت حرارتی آب پایین تر بیاد و در نتیجه با گرفتن مقدار مساوی گرما ، نسبت به آب خالص دماش بیشتر بالا بره.
    ولی از طرف دیگه نقطه جوش آب رو بالا میبره و نقطه انجماد رو پایین میبره و ضد خوردگی هستش.

من خودم با توجه به دمای زمستون محیطی که زندگی می کنم ( زمستونش کمی از تهران گرمتره ) بین 30 تا 40 درصد ضد یخ میریزم.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

منم وقتی ماشینم صفر بود دمای آبش زیاد بالا میرفت ولی بعد اینکه آب رادایتور رو به علتی عوض کردم و ضد یخ داخلش کمتر از 50 درصد ریختم ، اصلا این مشکل رو نداره و دمای آبش همیشه پایین هستش.

به نظرم از خود کارخونه ، غلظت ضد یخ رو از حد نیاز بیشتر گرفتن ( برای پیش بینی اینکه ماشین تو محیط سردسیر تو زمستون به مشکل بر نخوره ) و طبیعتا همین باعث میشه دمای آب بالاتر بره.

کلا اضافه کردن ضد یخ به آب رادیاتور باعث میشه ظرفیت حرارتی آب پایین تر بیاد و در نتیجه با گرفتن مقدار مساوی گرما ، نسبت به آب خالص دماش بیشتر بالا بره.
    ولی از طرف دیگه نقطه جوش آب رو بالا میبره و نقطه انجماد رو پایین میبره و ضد خوردگی هستش.

من خودم با توجه به دمای زمستون محیطی که زندگی می کنم ( زمستونش کمی از تهران گرمتره ) بین 30 تا 40 درصد ضد یخ میریزم.
    دوست عزیز ضد یخ ، ضد جوش هم هست ، یعنی آب در دمای بالایی جوش میاد و درد دمای خیلی پایینی یخ میزنه ، درواقع ضد یخ بازه دمایی آب رادیاتور رو کاهش میده . پس کارخانه اصلا ضد یخ نریخته که این مشکلات بوجود اومده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز ضد یخ ، ضد جوش هم هست ، یعنی آب در دمای بالایی جوش میاد و درد دمای خیلی پایینی یخ میزنه ، درواقع ضد یخ بازه دمایی آب رادیاتور رو کاهش میده . پس کارخانه اصلا ضد یخ نریخته که این مشکلات بوجود اومده .

سلام

منم عرض کردم که افزایش غلظت ضد یح باعث میشه نقطه جوش بالا بره و نقطه انجماد پایین بیاد.

ولی از طرف دیگه افزایش غلظت ضد یخ باعث میشه ، ظرفیت حرارتی ویژه پایینتر بیاد که به ازای دریافت مقدار مساوی گرما ، رادیاتور دمای بالاتری رو تجربه میکنه.

این دو بحث کاملا از هم جدا هستن.

تو دو تا لینک زیر می بینید که اگه غلظت ضد یخ ( گلیکول ) هرچی بالاتر میره ، specific heat یا همون Cp یا همون ظرفیت حرارتی ویژه کاهش پیدا میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    http://www.engineeringtoolbox.com/ethylene-glycol-d_146.html"]http://www.engineeringtoolbox.com/ethylene-glycol-d_146.html

یکی از مواردی که تو ضد یخ های جدید تر ( معمولا قرمز رنگ ) بهبود پیدا کرده همین مشکل کاهش ظرفیت حرارتی محلول هستش.

پس همواره سعی کنید با توجه به جداقل دمای محیط تو زمستون ( البته همراه با پیش بینی شرایط ویژه ) غلظت ضد یخ رو انتخاب کنید.
    Last edited by bijandarbari; 20-10-2014 at 22:16.

8. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

لنت ترمزای خوردرو بنده صدای جیغ مانندی مکیشه ....ولی ترمزا خیلی خوب عمل میکنن و مشکلی نداره....دلیل چیه؟
    اینم بگم حدود 3 ماه پیش لنتا رو عوض کردم و الان دو ماهه اینجوریه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوست عزیز لنتای شما شیشه کرده.
    مشکل خاصی بوجود نمیاره. فقط همون صدای آزار دهنده.
    اگر خیلی ناراحتتون میکنه ببرید واستون سوهان بکشن که صدا نکنه

11. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

یعنی چی شیشه کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •