تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 432 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

در کل پس شما پیشنهاد میدید که اطلاعات ثبت نام رو ویرایش کنم ؟! مثلا رشته ی حقوق همین نزدیک خونمونه اما خوب علاقه خاصی ندارم .. یا ict روستایی اصلا بدرد بخور هستن ؟! برا منی که احتمال زیاد در اینده برا کارشناسی همین it بخوام بخونم و شغلم هم ربط داره و در اینده بیشتر ربط پیدا میکنه به کامپیوتر و شبکه !
    S
    خوب همیشه علاقه خودتون مهمه .اگه امکانش برات هست و شرایطش دارید همون it برین .در ایندم بتونید ادامه بدید
    ict روستایی و شهری فرقی ندارند هیچ جای از تفاوت این دو رشته گفته نشده ، شاید تو یکی دو تا کتاب فرق کنن که مربوط به مخابرات و خدمات روستایی باشه وگرنه فرق چندانی ندارند .

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان دو تا سوال .

جواب اين پذيرش كارشناسي ناپيوسته كي مياد ؟

با معدل 17 تهران ميتونم قبول بشم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان واقعا در این چند روزه خیلی لطف داشتید اما یک سوال خیلی فوری البته قبلا پرسیدم اما مثل اینکه گفتید زیاد مشکلی نیست اما از چند نفر پرسیدم گفتند باید حتما دیپلم با رشته انتخابی مرتبط باشه

حالا چیکار کنم مثلا کسی که قبلا دیپلم کامپیوتر هنرستان و یا کاردانش داشته الان مثلا در شهری مثل اهواز و شاید حتی شهر های اطراف هم اصلا رشته مزتبط فکر نکنم داشته باشه و بیشتر رشته های فنی و صنعتی هستند حالا چیکار کنم
    مثلا فعلا از رشته های زیر خواستم مثلا یکی را انتخاب کنم البته گذینه های دیگری هم شاید باشه اما مثلا فعلا این رشته های زیر

كارداني فني مكانيك خودرو

كارداني حرفهاي روابط عمومي

اما آیا اصلا با دیپلم کامپیوتر میشود تو این رشته ها شرکت کرد
    لطفا بگید
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    دوستان واقعا در این چند روزه خیلی لطف داشتید اما یک سوال خیلی فوری البته قبلا پرسیدم اما مثل اینکه گفتید زیاد مشکلی نیست اما از چند نفر پرسیدم گفتند باید حتما دیپلم با رشته انتخابی مرتبط باشه

حالا چیکار کنم مثلا کسی که قبلا دیپلم کامپیوتر هنرستان و یا کاردانش داشته الان مثلا در شهری مثل اهواز و شاید حتی شهر های اطراف هم اصلا رشته مزتبط فکر نکنم داشته باشه و بیشتر رشته های فنی و صنعتی هستند حالا چیکار کنم
    مثلا فعلا از رشته های زیر خواستم مثلا یکی را انتخاب کنم البته گذینه های دیگری هم شاید باشه اما مثلا فعلا این رشته های زیر

كارداني فني مكانيك خودرو

كارداني حرفهاي روابط عمومي

اما آیا اصلا با دیپلم کامپیوتر میشود تو این رشته ها شرکت کرد
    لطفا بگید
    مرسی
    شما دیپلمتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دیپلمی که دارم کامپیوتر کاردانش است
    این چند روز رفتیم این همه دنبالش و این رشته هائی که در بالا اسم آوردم را فعلا انتاب کردیم اما میگن باید مرتبط باشه آخه تو این شهر همش فنی و صنعتی هستند بقیه هم اگر باشند خیلی سختند مثلا ممکنه حسابداری هم باشه که من اصلا خوشم نمیاد

لطفا بگید که چه کنیم دانشگاه علمی کاربردی هم هر چقدر تلفن زدیم کسی نیست فکر کنم فعلا رفتن
    یه جای دیگر هم تلفن زدیم گفت اطلاع نداریم چون امسال دفتر چه ها تعغیر کردن
    Last edited by parspro; 29-08-2013 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    دیپلمی که دارم کامپیوتر کاردانش است
    این چند روز رفتیم این همه دنبالش و این رشته هائی که در بالا اسم آوردم را فعلا انتاب کردیم اما میگن باید مرتبط باشه آخه تو این شهر همش فنی و صنعتی هستند بقیه هم اگر باشند خیلی سختند مثلا ممکنه حسابداری هم باشه که من اصلا خوشم نمیاد

لطفا بگید که چه کنیم دانشگاه علمی کاربردی هم هر چقدر تلفن زدیم کسی نیست فکر کنم فعلا رفتن
    یه جای دیگر هم تلفن زدیم گفت اطلاع نداریم چون امسال دفتر چه ها تعغیر کردن

دیپلم شما مهارتی حساب میشه و میتونی تو تمام گروهها شرکت کنی البته اگه بازم دیپلم دیگه داشتین مب تونستید ثبت نام کنید و مشکلی نداشت

7. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا ممنون واقعا دست شما و دیگر دوستان درد نکنه این چند وقت خیلی لطف داشتید پس خیالم راحت شد که مشکلی نداره

چقدر تلفن زدیم این ور و آنور و چند جا رفتیم هیچ کسی جواب درست نداد
    اما شما خیالمون را راحت کردید

ممنون

راستی کسی نمیدونه اصلا كارداني حرفهاي روابط عمومي چیه و بعد چکار میتونه بکنه با این مدرک ؟
    Last edited by parspro; 29-08-2013 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

آقا ممنون واقعا دست شما و دیگر دوستان درد نکنه این چند وقت خیلی لطف داشتید پس خیالم راحت شد که مشکلی نداره

چقدر تلفن زدیم این ور و آنور و چند جا رفتیم هیچ کسی جواب درست نداد
    اما شما خیالمون را راحت کردید

ممنون

راستی کسی نمیدونه اصلا كارداني حرفهاي روابط عمومي چیه و بعد چکار میتونه بکنه با این مدرک ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان دو تا سوال .

جواب اين پذيرش كارشناسي ناپيوسته كي مياد ؟

با معدل 17 تهران ميتونم قبول بشم ؟
    تاریخ دقیقی اعلام نشده احتمالا از 20 25 شهریور به بعد شاید بزنن .
    زیاد نمیشه دقیق گفت ولی احتمالا قبول می شید

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون که راهنمایی میکنی بچه هارو تو این تاپیک
    .
    حالا یه سوال که اخرین سوالمه ازت ( امشب تا 12 شب اخرین مهلته ویرایش اطلاعاته)
    .
    .
    همونطور که قبلا هم گفتم رشته ی it رو زدم اولویت اول اما حدود 50 کیلومتر فاصله داره دانشگاهش و شرایطش کمی سخته اما چه میشه کرد ولی رشته ی ict . از نوع روستاییش تو همین نزدیکی ها هست اگه بخوام برم ... به نظرت همین نزدیک رو با اینکه روستاییه بزارم اولویت اول بهتره ؟! دو راهی داره بدجور رو مخمون یه هفته راه میره مدرک این ict روستایی نسبت به it چقد بی ارزش تره و بدرد بازار کار نمیخوره ؟!
    +
    +
    و یه چیز دیگه اینکه تو این دوره ی کاردانیم اگه مثلا همین ict روستایی رو برم !! میتونم برا مقطع کارشناسی همون فناوری و اطلاعات IT عادی رو بخونم ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •