دیروز تو رستوران سوتی دادم!!!
با دوستم رفتیم غذا رو بگیریم . من اشتباهی سس ها و سالاد ها رو که ورداشتم گذاشتم تو سینی غذای یکی دیگه. آخه فکر کردم دوستمه!
کلی آدم (بماند) اونجا بهم خندیدن و ما بسی ضایع گشتیم و دیگر آنجا نمیرویم![]()
--
--
دیروز تو رستوران سوتی دادم!!!
با دوستم رفتیم غذا رو بگیریم . من اشتباهی سس ها و سالاد ها رو که ورداشتم گذاشتم تو سینی غذای یکی دیگه. آخه فکر کردم دوستمه!
کلی آدم (بماند) اونجا بهم خندیدن و ما بسی ضایع گشتیم و دیگر آنجا نمیرویم![]()
من چند وقت پیشا وقتی که تازه اسم آیس پک رو شنیده بودم رفتم تو یه سوپری گفتم ببخشید آیس پک دارید
یارو هم یه لحظه میخواست بخنده ولی خودشو نگه داشت فکر کنم وقتی اومدم بیرون کلی بهم خندیده
و دیگه هم پا تو اون مغازه نزاشتم
یعنی چی؟ مگه باید سرپا باشیم!!!مگه نشسته بودین
داشتن نهار میخوردن دیگه.
یهو دیدم بابام میزنه سر شونم میگه ساکت شو مهمون داریم.
در کل اگر مهمون هم نداشتیم باز هم سه بود ولی وقتی رفتم بیرون همه بد نگاه میکردند.
سلام
ما یه روز رفتیم تو یه مغازه که پیراشکی میفروخت پیراشکیاشو تازه درست میکرد.
من بودمو پسر خالم .بهش گفتم 2 تا پیراشکی برای ما بزار . اماده شدو ازم پرسید می خورین یا میگیرین دستتوت. منم هواسم نبوم گفتم بده دستمونفروشندها 2 تا بودن ما هم 2 تا . بعدی همگی زدیم زیر خنده .بعد هم که رفتیم بیرون کلی خندیدیم.
در مورد سوتی باید بگم زندگیم سوتی بود کلاً
سوتی های بنده ورژن 1
در مدرسه:
1- یه روز سر کلاس هندسه بودیم که معلممون چشمش به شیر ها افتاد و گفت چرا شیر هایی که بهتون میدن رو نمیخورید من حواسم نبود گفت " گذاشتیم گنده شه " هیچی دیگه کلاس رفت تو هوا
2- یه بار سر کلاس زبان فارسی معلممون گفت میدونید سرباز یعنی چی؟ منم گفتم یعنی کسی که با سرش بازی میکنه (ایهام لطیف)
3- یه بار معلممون (زبان فارسی) گفت بگو ببینم چی به اضافه چی شده شده چهار من یهو گفتم سه + یک
4- داشتیم تعویض لباس میزدیم بریم برای ورزش که من ماجرای زنگ قبلش که بماند چی بود اومد تو ذهنمو گفتم اه این .....(مدیرمون) هم ک*رمون کرده که دیدم هیشکی عکس العمل نشون نداد دیدم مدیرمون دم در وایساده بوده بنده خدا هیچی هم نگفت
4- یه بار به معلممون گفتم چند تا بچه دارید گفت 6 تا گفتم مگه دوشیکا (یک نوع مسلسل) بوده؟
5- یه بار با دوستم شوخی میکردیم که یهو در اومد یه لگد به قسمت تحتانی بدن من زد و گفتم آخ معلممون گفت چت شد گفتم این با لگد زد تو ک*نمون
6- یه بار معلممون یه سوالی رو اشتباه حل کرد بعد فهمید غلطه م ناخودآگاهانه گفتم ر*دی!
منتظر ورژن های بعدی باشید!
Last edited by pouria007; 29-06-2008 at 10:09.
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!سوتی![]()
خداییش باحالترین سوتی ها رو همین ابی کراس میده!!![]()
من نوشتم اما ادیتور سایت نشونش ندادهاین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!سوتی:31 :
گفتم : سه + یک
این خاطره رو دیشب یکی از دوستام برام تعریف کرد
یه بار با چند تا از دوستام سوار ماشین یکی از بچه ها بودیم. این خیلی مثبت رانندگی میکرد. ما همش مسخره ش میکردیم که بابا یه کم گاز بده. دستی بکش. بلد نیستی ؟ اینقدر گفتیم گفتیم که جری شد. یهو تو خیابون میخواستیم بپیچیم تو فرعی گازو تخت کرد که مثلا موقع پیچیدن تو خیابون فرعی دستی بکشه. اما چون شتاب ماشینش زیاد بود یهو سرعت گرفت وفتی دستی کشید ماشین چند دور چرخید دور خودش بعدشم به جای اینکه بپیچیم تو فرعی مستقیم رفتیم تو یه مغازه آکواریوم... بقیه شو خودتون حدس بزنید چی شد... فقط در همین حد بگم رو داشبورت ماشین 3 4 تا لجن خوار بود. دو سه تا مارماهی هم تو جیب لباس من پیدا شد.
سلام یه سوتی کوتاه و جالب
برای بازی اسپانیا -روسیه شرط بندی کرده بودیم من من و سه تا از بچه ها گفته بودیم روسیه میبره بقیه گفته بودند اسپن .زد و شانس ما اسپن برد....... دیشب همراه بروبچ رفته بودیم پارک گیر دادند که شرط بندی کردی باید بستنی بگیری ببایی من رفتم بستنی فروشی 12 تا بستنی خریدیم یارو گفت همشا خودت میخوری گفتم نه بابا میبرم گفت میرزیا گفتم نترس وحید گانگستر همه کاری ازش برمیاد گفت چه جور میبری گفتم همشا بذار تو دستام خلاصه یکی یکی گذاشت تا بیشتر از 8 تا نشد ببرم نزدیک بچها که رسیدم یهو پام پیچ خورد همه بستنی ها افتادن رو زمین نونهاش تو دستم ....یهو همه بچها ولووووو شدن رو زمین از خنده دیگه نتونستن بلند بشن دیگه بچها بجای اینکه بستنی بخورن نونهاشا خوردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)