سلام عزیزم
من که کمتر میتونم بیام ولی سعی میکنم حتما بیام و سر بزنم![]()
سلام عزیزم
من که کمتر میتونم بیام ولی سعی میکنم حتما بیام و سر بزنم![]()
نیلنا جانمنم باهات موافقم
بحث در مورد حجاب هم خوبه ....هر چند که در حال حاضر دیگه حجابی نمونده...
ورونيكا اسم يكي از نسخه هاي اويل هست
موافقم![]()
Last edited by Maggy_P; 31-12-2007 at 11:00.
بیایین در مورد اینکه چرا تو مدرسه ای که حتی یه پسر نیست مقنعه بزاریم!!!!!! واقعا چرا؟
كي گفته دخترا نميزارن؟
ما كه هر وقت مدرسه ميريم البته توي كلاس بچه ها مقنعه هاشونو در ميارن كسي هم كاري نداره![]()
البته رشتمون ايجاب ميكنه چون اگه يه وقت مقنعت رنگي شد بيا و درستش كن!![]()
TanX
منم به طرز خفنی با عسل بانو موافقم
هم به شدت نخ نما شدن و هم این که حالا فرضا بحث کردیم، آخرش چی؟ چیزی تغییر می کنه؟
خوب حالا يه موضوع بگيد در موردش صحبت كنيم
يه موضوع كه همه راضي باشن![]()
بله حقوق زنان توي جامعه ما خيلي پايمال شده . چرا دختران و زنان نبايد هر رشته اي كه دوست دارن بخونن چرا بعضي از رشته ها مختص آقايونه و اگه يه دختري بره اون رشته غير عادي تصور ميشه. چرا هنوز هم توي بعضي از خانواده ها كار كردن دختر ها بده و كار رو فقط براي آقايون ميدونن. چرا از نظر بعضي ها جنس مونث بودن محدود بودنه و اينكه يه خانم نميتونه كارهايي كه ديگران انجام ميدن رو انجام بده.و...............................
البته الان خيلي بهتر شده ولي باز هم حقوق زنان ضايع ميشه .
اين چيزايي رو كه شما ميگي نگار جان من تا حالا نديدم يعني تا اونجايي كه ديدم دخترا هر رشته اي رو كه ميخوان ميخونن كار هم ميكنن. به هيچ وجه محدود نيستن حالا نميدونم شما منظورت چيه!![]()
منم نگفتم همه جا اينجوريه ولي هنوزم بعضي ها اين عقايد خاك خرده شون رو كنار نذاشتن و فكر ميكنن كه زن بايد تو خونه باشه و مرد بيرون. يكي از دوستان نزديكم خيلي دوست داره بره سر كار ولي مادرش و خانوادش نميذارن بره سر كار. دلم به حالش ميسوزه.خودم هم يك بار رفتم و باهاشون صحبت كردم .علت مخالفتشون نا امن بودن جامعه براي دخترها و سوءاستفاده از اونها بود. من خيلي حرف زدم ولي قبول نكردن.
من ميخوام بگم كه حالا چون خودمون يا اطرافيان نزديكمون اين مشكلات رو ندارن دليل نميشه كه بگيم اين جور مسائل ديگه نيست.و همه خانواده ها به سطح بالايي از فرهنگ و تفكر رسيدن و روشن فكر هستن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)