تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 312 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه تاپیک جدا نداره...همه بحث های این بازی از کارنت گرفته تا نکست توی همین تاپیک دنبال میشه
    کلا جالب نیست که برای نسخه نکست یک تاپیک بزنن و برای نسخه کارنت یک تاپیک دیگه...

راستی یک سوال:
    منیجر مود فیفا 10 نکست با منیجر مود فیفا کارنت (همون نسخه pc) با هم فرق میکنن یا این که هر دو یکیه؟!
    نه بابا منیجر مود فیفا 10کارنت که از 09 و 08 هم بدتر و مضخرف تر و غیر واقعی تر شده (مطمئنم که از قصد بوده این کار) من حتی یک بار هم وقتم رو واسه تموم کردنش تلف نکرده من همیشه منیجر مود های فیفا رو بازی می کردم ولی این دفعه اونقدر بد بود که حوصله ام رو سر برد البته خوب در مقایسه با مستر لیگ وحشتناک و اسف بار PES خیلی بهتر و واقعی تر هست. یعنی اگه یه PES باز بعد مستر لیگ بیاد با همین فیفا کارنت منیجر مود بازی کنه هر چی فحش هست بار کونامی می کنه. ولی به هر حال نه فیفا کارنت و نه PES نتونستند موفق باشند. و به راحتی آب خوردن فیفا 10 نکست برترین بازی ورزشی سال انتخاب شد. البته این چیز بدی هست که تک قطبی بشه کاش این رقابت ادامه پیدا می کرد مثل سال های اخیر ولی دیگه کونامی خیلی داره بیخیالی طی می کنه

از دوستان یک سوال داشتم :

من نسخه PC این بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم اما وقتی نسخه مربوط به کنسول این بازی رو دیدم (XboX360&PS3) واقعا برای خودم متاسف شدم !

گرافیک FIFA10 نه تنها نصبت به نسخه قبلی پیشرفت نداشته بلکه پسرفت قابل توجهی کرده !

حالا سه تا سوال دارم :
    ۱ـ دلیل این همه تفاوت چیه ؟
    ۲ـ آیا تفاوت بین دو نسخه (کنسول و پی سی)‌ فقط در گرافیک یا از نظرهای دیگری هم تفاوت دارند ؟
    ۳ـ آیا راه حلی (پتچ یا هر چیز دیگری) برای ارتقاع گرافیک بازی وجود داره ؟
    1- دلیلش خوب اقتصادی هست شرکت هایی مثل EA به فکر سود اقتصادی بیشتر هستند. مسلم هست که EA میاد واسه کنسول ها یه شاهکار تمام می زنه و کلی فروش کنسول رو می باره بالا این همه فروش می کنه همین فروم خودمون بیا حساب کن چند نفر به عشق بازی کردن فیفا نکست رفتن پول دادن بالای کنسول نکست جنریشن خوب این اصلی ترین هدف هست دیگه دلایل دیگه ای هم هست که اگه بخوام توضیح بدم بحث مقایسه بین بازی های PES Vs Fifa مطرح میشه که نمی خوام این اتفاق بیفته

2- از هر نظر متفاوت هستند.

3- پچ که زیاده واسه بازی ولی با اینا خواب نکست رو هم نمیشه دید روی PC راه حلش اینه بری یه کنسول بخری بشینی حالشو ببری چند وقت دیگه بازی شبیه ساز جام جهانی هم میاد

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

سلام من یه مشکل عظیم دارم اونم اینه که نمیتونم این AUTO switching لعنتی رو صفر کنم.
    دستم ویبراتور دار نیست و معمولیه
    تو یه فروم خارجی طرف اینو گفت:
    In the FIFA 10 directory in your documents structure you will find a file called DEVAUX.TXT which can be changed using a text editor (even Notepad will do). In there should be a line for your controller in this format:

Code:
    Logitech RumblePad 2 USB| 50| 0| 0|
    The 50 is the auto-switching value, so just change it to zero and auto-switching will be set to the lowest possible level (which as you point out is not quite turned off altogether, but it is close enough to make the game playable)

اما مشکل من اینه که اصلا تو اون فایل چیزی برای پد نیست ماله من فقط همون کیبرد و موس رو داره.
    چی کار کنم؟یعنی برم دسته ویبرتور دار بگیرم؟

در ضمن یه سوالم دارم این پچ ها رو کسی میدونه به چه کاری میان؟
    ]FIFA 10 MATCH GRAPHICS REPLACEMENT v1.0]
    FIFA 10 PAD PATCHER v0.3
    FIFA 10 INTERNAL MASTER Beta 1
    FIFA 10 FREE KICK MASTER Beta 1]
    منم همین مشکل رو داشتم حل نشد تا رفتم یه جویستیک ویرا گرفتم توی اون میشد.
    حالا طبق گفته ی دوست خارجی اون فایل رو که باز کردی اینو به آخرش اضافه کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای xxxxx اسم جویستیکت که تو کنترل پنل هست رو بنویس و سیو کن نتیجشم اینجا بگو.
    یکی از گرفتاریهای PCام همینه (قابل توجه دوستان چند پست قبل ) یه کنسول بگیر حالشو ببر مثه من از کار و زندگی بیفتی

5. این کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت XFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1- دلیلش خوب اقتصادی هست شرکت هایی مثل EA به فکر سود اقتصادی بیشتر هستند. مسلم هست که EA میاد واسه کنسول ها یه شاهکار تمام می زنه و کلی فروش کنسول رو می باره بالا این همه فروش می کنه همین فروم خودمون بیا حساب کن چند نفر به عشق بازی کردن فیفا نکست رفتن پول دادن بالای کنسول نکست جنریشن خوب این اصلی ترین هدف هست دیگه دلایل دیگه ای هم هست که اگه بخوام توضیح بدم بحث مقایسه بین بازی های PES Vs Fifa مطرح میشه که نمی خوام این اتفاق بیفته

2- از هر نظر متفاوت هستند.

3- پچ که زیاده واسه بازی ولی با اینا خواب نکست رو هم نمیشه دید روی PC راه حلش اینه بری یه کنسول بخری بشینی حالشو ببری چند وقت دیگه بازی شبیه ساز جام جهانی هم میاد
    گل بود به سبزه نیز آراسته شد !‌ مثل اینکه حسابی با هم فرق دارند !
    دوست عزیز من از زمانی که FIFA98 اومد فیفا بازی میکردم و حدودا ۱۲ سالی هست که فقط PC بازی میکنم پس اصلا فکرش هم نمیتونم بکنم که بتونم با دسته این بازی رو انجام بدم ! (یا هر بازی دیگه ای فرقی نمیکنه)
    اگه یه روزی مطلع بشم که واقعا بازیهای XboX360 یا PS3 هر کدوم میشه با موس و کیبرد انجام داد لحظه ای در خریدشون صبر نمیکنم.

حالا اگه پیشنهادی هر کسی برای من داره واقعا من رو خوشحال کرده.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    این اولین پست من توی این تاپیکه
    منم هفته ی پیش به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم 360 خریدم و اولین بازی که روی اون گرفتم فیفا 10 بود
    من از الون3 یا همون فوتبال ژاپنی تا الان که pes 2010 اومده جز طرفدارای پروپا قرص این سری هستم
    ولی وقتی منیجر مود فیفا رو روی کنسول شروع کردم واقعا به حال کونامی تاسف خوردم
    به همه کسایی که طرفدار بازی فوتبال هستن توصیه اکید میکنم که حتما فیفا رو روی 360 بازی کنن
    اعتیاد آور در حد تیم ملی
    همه چی خوب کار شده و کمتر ایرادی به چشم منی که فقط تا 2هفته پیش pes بازی میکردم ، اومده
    فقط یه سوال،این فیفا روی کنسول توی این انجمن تاپیک اختصاصی نداره؟؟؟منظورم فیفا نکست هست فقط
    سلام
    البته پدرام جان همین فیفا نکست هم توی گیم پلی چند ایراد فاحش داره که متاسفانه گیم پلی بازیو غیر طبیعی کرده . بعنوان نمونه قدرت بدنی بازیکنان صاحب توپ خیلی مضحک طراحی شده . این نقیصه بزرگ توی فیفا 9 هم وجود داشت و این سوال برای من همیشه وجود داشت که چرا بازیکنان توی فیفا بی وزن هستن ؟
    توی این دو سال اخیر این سوالو من بارها از فیفا بازهای مختلف پرسیدم که همگی به این نقصیه بزرگ اذعان داشتن . من نمیدونم سازنده این بازی , چرا بازیکنان صاحب توپ رو اینقدر شل و ول طراحی کرده بشکلی که با ضعیفترین بازیکن شما میتونی با یک تنه ساده قویترین بازیکن رو به یک طرف پرت کنی به قول یکی از بچه ها بازیکن انگار بادکنکه که با یک تنه خیلی ساده اینقدر راحت نقش زمین میشه یا دست کم توپو از دست میده!
    این یکی از نقص های اصلی فیفا به شمار میاد که متاسفانه در یک بازی گیمر مدام با اون درگیره بطوریکه من نوعی جرات ندارم فقط برای چند ثانیه با بازیکن حریف درگیر بشم حتی بدتر از اون وقتی صاحب توپ هستم بمحض نزدیک شدن بازیکن حریف باید توپو به هم تیمی خودم پاس بدم در غیر اینصورت همونطوریکه که گفتم با یک تنه حریف راحت منو به کناری میزنه و توپو صاحب میشه .
    امیدوارم این نقص بزرگ توی سری های بعد برطرف بشه چون واقعا گیمر رو اذیت میکنه و بازیو واقعا غیر طبیعی کرده .

8. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

گل بود به سبزه نیز آراسته شد !‌ مثل اینکه حسابی با هم فرق دارند !
    دوست عزیز من از زمانی که FIFA98 اومد فیفا بازی میکردم و حدودا ۱۲ سالی هست که فقط PC بازی میکنم پس اصلا فکرش هم نمیتونم بکنم که بتونم با دسته این بازی رو انجام بدم ! (یا هر بازی دیگه ای فرقی نمیکنه)
    اگه یه روزی مطلع بشم که واقعا بازیهای XboX360 یا PS3 هر کدوم میشه با موس و کیبرد انجام داد لحظه ای در خریدشون صبر نمیکنم.

حالا اگه پیشنهادی هر کسی برای من داره واقعا من رو خوشحال کرده.
    با احترام فراوان به نظر دوست عزیز 4039

دوست عزیز شما مطمئن باشید کافیه اولین بار FIFA 10 Next Gen رو بازی کنید.شک نداشته باشید که نمی تونید ازش دل بکنید.من بعد از این همه وقت بازی هنوز خسته نشدم.هنوز هم احساس می کنم گیم بازی چیز جدیدی برای گفتن داره.از لحاظ گیم پلی FIFA 10 حتی با FIFA 09 هم فاصله ی بسیار زیادی گرفته.من تعداد دفعات بسیار زیادی FIFA 09 رو بازی کردم ولی لحظه ای که رای اولین بار FIFA 10 رو بازی کردم تفوت و برتری گیم پلی به نحوی آشکار بود که باورش سخت بود.طبیعی ترین گیم پلی ممکن.
    برای اتصال کیبور و موس به کنسول هم می تونید از وسیله ی MAX Shooter استفاده کنید که البته پیدا کردنش ممکنه کمی سخت باشه

اما FIFA 10 آنچنان عالیه و شما رو محو می کنه (مخصوصا در دفعات اول) که فراموش می کنید با چه وسیله ای در حال بازی هستید.این تجربه ی کسی هست که 8 سال با PC و کیبورد FIFA و PES بازی کرده!

10. 7 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با احترام فراوان به نظر دوست عزیز 4039

دوست عزیز شما مطمئن باشید کافیه اولین بار FIFA 10 Next Gen رو بازی کنید.شک نداشته باشید که نمی تونید ازش دل بکنید.من بعد از این همه وقت بازی هنوز خسته نشدم.هنوز هم احساس می کنم گیم بازی چیز جدیدی برای گفتن داره.از لحاظ گیم پلی FIFA 10 حتی با FIFA 09 هم فاصله ی بسیار زیادی گرفته.من تعداد دفعات بسیار زیادی FIFA 09 رو بازی کردم ولی لحظه ای که رای اولین بار FIFA 10 رو بازی کردم تفوت و برتری گیم پلی به نحوی آشکار بود که باورش سخت بود.طبیعی ترین گیم پلی ممکن.
    برای اتصال کیبور و موس به کنسول هم می تونید از وسیله ی MAX Shooter استفاده کنید که البته پیدا کردنش ممکنه کمی سخت باشه

اما FIFA 10 آنچنان عالیه و شما رو محو می کنه (مخصوصا در دفعات اول) که فراموش می کنید با چه وسیله ای در حال بازی هستید.این تجربه ی کسی هست که 8 سال با PC و کیبورد FIFA و PES بازی کرده!

البته دوست من , تجربه منم توی فیفا نکست همچین کم هم نیستا ! دست کم دو شماره آخر رو کم بازی نکردم و کلا 23-24 ساله که دارم فوتبال کامپیوتری بازی میکنم ( از زمان دستگاه آتاری ) و سیر تکاملی فوتبال رو کاملا لمس کردم .
    من فکر میکنم اگه با تعصب به بازیها نگاه نکنیم مطمئنا دیدمون واقع گرایانه تر خواهد شد . من بین سالهای 96 تا 2003 شدیدا به فیفا تعصب داشتم و بازیهای دیگه رو مثل فوتبال کینگ یا همین فوتبال کونامی رو اصلا بازی حساب نمیکردم این تعصب شدید سبب شده بود که واقعیتها رو نبینم و اصلا طرفشون نرم تا اینکه بصورت اتفاقی یکی از بجه ها نسخه 3 pes رو به من داد و من با اکراه نصبش کردم و تازه اونجا بود که با زوایای جدید گیم پلی یک فوتبال آشنا شدم و از اون زمان متوجه شدم تعصب روی یک مساله سبب میشه آدم حقایق رو نبینه .
    ea توی سری نکست واقعا عالی عمل کرده من وقتی یکی از نسخه های این نسلو بازی میکنم بعضی وقتا حین بازی شدیدا محو ظرافتها و ریزکاریهای گیم پلی این نسل میشم فقط این جمله رو بگم که حقیقتا خیلی روی این گیم پلی کار شده واقعا روش زحمت کشیدن من شک ندارم حداقل چند سال قبل از عرضه سری نکست این بازی روی گیم پلی این بازی برنامه ریزی کردن تا این محصول ساخته شده از این بابت من به مدیران ea و سازندگان این بازی خصوصا لوتر تبریک عرض میکنم . من الان نزدیک به 5 ماه میشه هر روز یکی دو ساعت دارم روی جزئیات گیم پلی pes کار میکنم و میفهمم که بالانس کردن گیم پلی چقدر کار مشکل و سختیه .
    اما دوست عزیز هر بازی کامپیوتری نقصهایی هم درش وجود داره این که میگید طبیعی ترین گیم پلی ممکن یا گفته آرمین عزیز که این بازیو خارق العاده و در حد معجزه میدونه ( البته منظور ایشون نسبیه و شرایط زمانی و محدودیتها رو در نظر میگیره ) حرف درستی نیست . همین گیم پلی فیفا 10 که جدیدترین بازی سری نکست به حساب میاد بازم کم ایراد نداره بعنوان نمونه ایراد بزرگی که در قدرت بدنی بازیکنان وجود داره که بالا بهش اشاره کردم یا شوتهای بازیکنان که اصلا واقعی نیست از فواصل بسیار دور با یک شوت بسیار سنگین ( بچه های سایت رسمی فیفا به گلوله تعبیر کردن ) دروازه بهترین دروازه بانها رو میشه باز کرد و یا ضعف دروازه بانها در تک به تک ها و یا هوش پایین مدافعین نقص های کوچیکی نیستن که بشه به راحتی از کنارشون گذشت .
    علاوه بر اینها اصلا توی این بازی مساله ای بنام individuality وجود نداره بطوریکه تفاوت بازیکنان فقط در چند فاکتور قدرت و سرعت و تا حدودی چالاکی و پرش خلاصه میشه در صورتیکه در دنیای واقعی فوتبال رفتارهای هر بازیکن منحصر به فرده مثلا پیرلو در یک بازی از سانتر در جریان بازی زیاد استفاده میکنه یا مثلا رونالدینیو از پاس در حالت سکون زیاد بهره میبره و یا مسی زیاد اقدام به دریبل زنی میکنه و یا ژاوی از پاسهای تودر و دقیق زیاد استفاده میکنه و همینطور اتوئو از شوتها و یا تورس و اینزاگی دائما مترصد فرار از کند مدافعین هستن و یا آلوز از حرکت اورلپ زیاد استفاده میکنه و یا لوسیو حرکات عمقی و رو به جلو زیاد داره و یا حرکات تیمی بر اساس حرکت رو به جلوی بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا پایه ریزی میشه و یا جرارد از شوتهای راه دور زیاد استفاده میکنه و یا دریبلهای منحصر به فرد هر بازیکن مثلا دریبل زیدانی و دریبلهای رونالدینیو و یا اوکوچا و جنگندگی بازیکنانی مثل گتوزو و درگیرشدن شدید این بازیکنان در طی 90 دقیقه و یا کات پاسهای بازیکنانی مثل آنری که به تو میزنن و با یک پاس عرضی مهاجمو صاحب توپ میکنن و یا حرکات دامی رانر بازیکنانی مثل تورس که باعث جلب توجه مدافعین میشند تا فضا برای بقیه بازیکنان مهیا بشه و یا پرتابهای بلند اوت که منحصر به تعدادی از بازیکنانه و یا تکلهای کشیده و همینطور قدرت تمام کنندگی در تک به تکها که تمام مهاجمین در این زمینه دارای مهارت یکسانی نیستن و ...... اما توی این بازی همه مثل هم هستن و این اصلا طبیعی نیست .
    همینطور مساله کالسیون سیستم هنوزم که هنوزه توی این بازی وجود داره بطوریکه دست پای بازیکنان دائم توی هم میره و این مساله بعضی از جاها مثلا توی محوطه جریمه در نتیجه بازی تاثیر گذاره مثلا توپ از ساق پای دروازه بان رد میشه .
    علاوه بر اینها تاکتیکهای موجود در این بازی زیاد متنوع نیست و در این زمینه هم این بازی ضعفهایی داره و نقایص و ایرادات ریزو درشت دیگه که من باید یک روز سر فرصت بطور کامل با توضیح و عکس و ویدئو تمامشو توی تاپیک قرار بدم .
    Last edited by 4039; 20-03-2010 at 13:52.

12. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

آقا دمت گرم
    این عملیات هم انجام شد و اسمش رو از کنترل پنل کپی کردم و اونم صفر کردم
    ولی انگار نه انگار
    باید دسته گرفت
    مردشور این بازی رو ببرن که من از سال 94 دارم بازی میکنم اینو از سگا تا الان
    اما 4 ساله ورزشگاه اولترافورد شکلش عوض شده اما اینا اینقد گشااااااااااااااااااااااا اادن که اونم تغییر نمیدن.باقی اشکالات گندش که بماند
    نمیدونم تو ایکس باکس هم اینقد چرت هست یا نه
    خدایی تو pc یه بازی فوتبال درست نداریم
    pes رو هم که خدا زده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

آقا دمت گرم
    این عملیات هم انجام شد و اسمش رو از کنترل پنل کپی کردم و اونم صفر کردم
    ولی انگار نه انگار
    باید دسته گرفت
    مردشور این بازی رو ببرن که من از سال 94 دارم بازی میکنم اینو از سگا تا الان
    اما 4 ساله ورزشگاه اولترافورد شکلش عوض شده اما اینا اینقد گشااااااااااااااااااااااا اادن که اونم تغییر نمیدن.باقی اشکالات گندش که بماند
    نمیدونم تو ایکس باکس هم اینقد چرت هست یا نه
    خدایی تو pc یه بازی فوتبال درست نداریم
    pes رو هم که خدا زده!
    نه دیگه تو کنسول نصب کن بازی کنه
    به قول دوستان بازی (مخصوصاً ورزشی) رو PC مرد
    ----------------------------------------------------------------
    اینجام جا داره از دوست خوبمون 4039 (اگه اشتباه نکنم حسین آقا ) تشکر کنم، چون همیشه با متانت و بیطرفی نقد ها رو پیگیری کرده من همیشه پست هاتونو دنبال میکنم. شرمنده که چیزی نمینویسم دلیلش رو بارها تو نت به همه گفتم، مجبورم با موس تایپ کنم سخته

15. 2 کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

البته دوست من , تجربه منم توی فیفا نکست همچین کم هم نیستا ! دست کم دو شماره آخر رو کم بازی نکردم و کلا 23-24 ساله که دارم فوتبال کامپیوتری بازی میکنم ( از زمان دستگاه آتاری ) و سیر تکاملی فوتبال رو کاملا لمس کردم .
    من فکر میکنم اگه با تعصب به بازیها نگاه نکنیم مطمئنا دیدمون واقع گرایانه تر خواهد شد . من بین سالهای 96 تا 2003 شدیدا به فیفا تعصب داشتم و بازیهای دیگه رو مثل فوتبال کینگ یا همین فوتبال کونامی رو اصلا بازی حساب نمیکردم این تعصب شدید سبب شده بود که واقعیتها رو نبینم و اصلا طرفشون نرم تا اینکه بصورت اتفاقی یکی از بجه ها نسخه 3 pes رو به من داد و من با اکراه نصبش کردم و تازه اونجا بود که با زوایای جدید گیم پلی یک فوتبال آشنا شدم و از اون زمان متوجه شدم تعصب روی یک مساله سبب میشه آدم حقایق رو نبینه .
    ea توی سری نکست واقعا عالی عمل کرده من وقتی یکی از نسخه های این نسلو بازی میکنم بعضی وقتا حین بازی شدیدا محو ظرافتها و ریزکاریهای گیم پلی این نسل میشم فقط این جمله رو بگم که حقیقتا خیلی روی این گیم پلی کار شده واقعا روش زحمت کشیدن من شک ندارم حداقل چند سال قبل از عرضه سری نکست این بازی روی گیم پلی این بازی برنامه ریزی کردن تا این محصول ساخته شده از این بابت من به مدیران ea و سازندگان این بازی خصوصا لوتر تبریک عرض میکنم . من الان نزدیک به 5 ماه میشه هر روز یکی دو ساعت دارم روی جزئیات گیم پلی pes کار میکنم و میفهمم که بالانس کردن گیم پلی چقدر کار مشکل و سختیه .
    اما دوست عزیز هر بازی کامپیوتری نقصهایی هم درش وجود داره این که میگید طبیعی ترین گیم پلی ممکن یا گفته آرمین عزیز که این بازیو خارق العاده و در حد معجزه میدونه ( البته منظور ایشون نسبیه و شرایط زمانی و محدودیتها رو در نظر میگیره ) حرف درستی نیست . همین گیم پلی فیفا 10 که جدیدترین بازی سری نکست به حساب میاد بازم کم ایراد نداره بعنوان نمونه ایراد بزرگی که در قدرت بدنی بازیکنان وجود داره که بالا بهش اشاره کردم یا شوتهای بازیکنان که اصلا واقعی نیست از فواصل بسیار دور با یک شوت بسیار سنگین ( بچه های سایت رسمی فیفا به گلوله تعبیر کردن ) دروازه بهترین دروازه بانها رو میشه باز کرد و یا ضعف دروازه بانها در تک به تک ها و یا هوش پایین مدافعین نقص های کوچیکی نیستن که بشه به راحتی از کنارشون گذشت .
    علاوه بر اینها اصلا توی این بازی مساله ای بنام individuality وجود نداره بطوریکه تفاوت بازیکنان فقط در چند فاکتور قدرت و سرعت و تا حدودی چالاکی و پرش خلاصه میشه در صورتیکه در دنیای واقعی فوتبال رفتارهای هر بازیکن منحصر به فرده مثلا پیرلو در یک بازی از سانتر در جریان بازی زیاد استفاده میکنه یا مثلا رونالدینیو از پاس در حالت سکون زیاد بهره میبره و یا مسی زیاد اقدام به دریبل زنی میکنه و یا ژاوی از پاسهای تودر و دقیق زیاد استفاده میکنه و همینطور اتوئو از شوتها و یا تورس و اینزاگی دائما مترصد فرار از کند مدافعین هستن و یا آلوز از حرکت اورلپ زیاد استفاده میکنه و یا لوسیو حرکات عمقی و رو به جلو زیاد داره و یا حرکات تیمی بر اساس حرکت رو به جلوی بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا پایه ریزی میشه و یا جرارد از شوتهای راه دور زیاد استفاده میکنه و یا دریبلهای منحصر به فرد هر بازیکن مثلا دریبل زیدانی و دریبلهای رونالدینیو و یا اوکوچا و جنگندگی بازیکنانی مثل گتوزو و درگیرشدن شدید این بازیکنان در طی 90 دقیقه و یا کات پاسهای بازیکنانی مثل آنری که به تو میزنن و با یک پاس عرضی مهاجمو صاحب توپ میکنن و یا حرکات دامی رانر بازیکنانی مثل تورس که باعث جلب توجه مدافعین میشند تا فضا برای بقیه بازیکنان مهیا بشه و یا پرتابهای بلند اوت که منحصر به تعدادی از بازیکنانه و یا تکلهای کشیده و همینطور قدرت تمام کنندگی در تک به تکها که تمام مهاجمین در این زمینه دارای مهارت یکسانی نیستن و ...... اما توی این بازی همه مثل هم هستن و این اصلا طبیعی نیست .
    همینطور مساله کالسیون سیستم هنوزم که هنوزه توی این بازی وجود داره بطوریکه دست پای بازیکنان دائم توی هم میره و این مساله بعضی از جاها مثلا توی محوطه جریمه در نتیجه بازی تاثیر گذاره مثلا توپ از ساق پای دروازه بان رد میشه .
    علاوه بر اینها تاکتیکهای موجود در این بازی زیاد متنوع نیست و در این زمینه هم این بازی ضعفهایی داره و نقایص و ایرادات ریزو درشت دیگه که من باید یک روز سر فرصت بطور کامل با توضیح و عکس و ویدئو تمامشو توی تاپیک قرار بدم .
    دوست عزیز سر این مساله یه اشتباهی برای شما پیش اومده و این مساله اینه که به نظر شما من واقعا روی FIFA تعصب دارم ؟!
    مطمئنا هرگز این حرف رو قبول نمی کنم.چون دیدم به هر چیزی تعصبی باشه به یک شبیه ساز فوتبال تعصبی نیست.و البته خیلی وقت پیش تعصباتی که روی بعضی چیزها رو داشتم فراموش کردم اما هیچ وقت روی بازی های PES یا FIFA تعصب نداشتم.من فقط به طرف فوتبالی رفتم که زیبا تر بوده.
    تنها دلیل این پست من این بود نظرم نباید در خوب بودن یا بد بودن گیم پلی بازی بزرگ نمایی کنیم.من گفتم که FIFA بهترین گیم پلی رو داره و هنوز هم سر حرف خودم هستم.به نظر من گیم پلی این بازی فوق العادس ! واقعا متحییر کنندس که من چه جوری حوصله کردم 3 تا منیجر مود رو فق با FIFA 10 تمومم کنم با احتساب این همه بازی تکراری و بازی هایی که هیچ انگیزه ای برای من در برنداشته..و الان هم دارم برای بار چهارم ادامه میدم(در FIFA 09 یک بار رو هم به زور تموم کردم).اما زیبایی گیم پلی FIFA منو به جلو می بره.در FIFA 09 بعد از حداکثر 15 بازی جذابیت بازی از دست می رفت.اما نوع گیم پلی FIFA 10 بدون اغراق 100 ها پله از نسخه ی فاصله گرفته.نوع بازی تیم ها کاملا حرفه ای و تاکتیکیه.شما هرگز نمی تونید بازی رو دست کم بگیرید حتی بازی با تیم ضعیف.در FIFA 09 بعد از 15 بازی امکان نداشت که نتونم حریفام رو شکست بدم.این جز اصول حرفه ای فوتباله.نوع حرکت بازیکنها نوع پاس دادن و یا استیل خاصی که می گیرند واقعا عالیه.من به شخصه در نوع حرکت بازیکنها و عمل کردنشون هیچ گونه حالت تصنعی رو نمی بینم.در FIFA 10 بازی کن ها با یک سری عروسک خیمه شب بازی که فقط جلو و عقب برن فرق می کنن.و اتفاقات غیر قابل پیش بینی رو بعد از این همه ماه بازی کردن هنوزم به چشم می بینم.این ها همه و همه یک چیز رو می رسونه اگر در سال 2009 نسخه قبلی FIFA یعنی FIFA 09 بهترین گیم پلی رو داشت الان با یک گیم پلی با پیشرفت 100 پله ای روبرو هستیم.
    درباره ی حرکات خاص بازیکنا هم باید بگم واقعا انتظارات رو براورده کرده FIFA . به نظرم پیشرفت یک گیم تا اینجا هم خودش کار خیلی بزرگیه.حرکات سریع Cristiano Ronaldo و نوع تننیک نرمی که اجرا می کنه.البته لازم به ذکره حرکات رونالدو به عنوان یک مثال سریع و متناسب با واقعیت هست و به صورت تصنعی و دور از واقعیت اتفاق نمیفته .این به راحتی قابل مشاهدس.تغییر پست های موقتی بازیکنان به عنوان مثال Jhon Terry در تیم CHELSEA که هنگام زدن ضربه ی کرنر جلو میاد و چندین بار با هد موفق به گلزنی شدم.من با شناختی که از EA درام مطمئنا تا چند سال آینده این مواردی رو که شما عرض کردید به بازی اضافه خواهد کرد فقط زمان می خواد
    درباره ی عبور توپ از ساق پای دروازبان هم رو راست میگم به هیچ عنوان تا الان چنین چیزی رو ندیدم.
    به هر حال باید تاکید کنم من هیچ گونه تعصبی ندارم
    مطمئن باشید اگه فردا Konami بتونه نسخه ی بهتری رو ارائه بده من میام و PES رو بهترین شبیه ساز فوتبال معرفی می کنم.من فقط بهترین بازی رو می خوام.
    در هر حال من قبول دارم که هر بازی ایراداتی داره و در همین FIFA 10 یزرگترین مشکلی که دیدم اینه که اگه ضربه ی آزاد گیر تیم حریف شما بیاد شک نکنید که گل می خورید.حتی اگه یه تیم دسته 1 باشه !
    در آخر هم باز هم میگم نظر هر کسی قابل احترامه.من به نظر شما احترام می ذارم
    موفق باشید

17. 6 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •