مقایسه سرعت ویواز و امنیا اچدی :
افتخار و اقتداری دیگر برای دارندگان این گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
مقایسه سرعت ویواز و امنیا اچدی :
افتخار و اقتداری دیگر برای دارندگان این گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینکه میگین بعد از یه مدت از کار میوفته یعنی چی میشه؟
نسخه نهاییش نیومد؟
8 گیگ گارانتی اصلی 550 تومن
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
چطوری میشه دانلود کرد؟
و چطوری میشه فلش کرد؟
Last edited by Shadow Wolf; 02-05-2010 at 13:16.
سلام
دوست عزیز این برنامه تریال هست و بعد از مثلا 2 هفته از کار میوفته و نسخه فول یا کرک شده نیست.من که هنوز نسخه کاملشو ندیدم بیاد.
ممنون.
من منظورم این بود که وقتی از کار میوفته واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد؟
نزدیک به 1500 ویدئو مربوط به omnia 8910 hd که مراحل مختلف رو در بر میگیره از اپدیت تا مقایسه صفحه نمایش و دوربین و ...
و اجرای 62 برنامه بصورت همزمان بر روی 8910 اچ دی ...که مثل اینکه با این فریمور انجام شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HX-V4-Speed-SE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 02-05-2010 at 15:15.
سلام
نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط برنامه دیگه کار نمیکنه.
این برنامه ای که میگید از کار می افته همچین برنامه جالبی هم نبود 2 روز استفاده کردم دیگه پاکش کردم . یه خورده گرافیکی باحاله .
این ورژن HX-V4-Speed-SE کسی نصب کرده خوبه یا نه ؟ امکانات سه بعدی رو داره ؟ لینک دانلود چی کسی داره ؟!
سلام دوستان بالاخره کسی این ورزن HX-V4 رو نصب کرد مصرف باتری تغییر کرده یا نه سرعت گالری چطور؟
دوستانی که i8910 دارن میشه با برنامه n82smartیه تست از پردازش سی پی یو بگیرن تو تاپیک ویواز یک دوستی تست کرده واسه سی پی یو نوشته بود 833 mhz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه امکان داره شما هم به تست کنین و عکسشو اینجا بزارین ------- در آخر هم وقتی شتاب دهندهی گرافیگی ساتیو و امینا اچ دی و ویواز یکی هست پس بر روی چه مبنایی میگن مثلا ویواز بهتره یا امینا اچ دی --- حالا واقعی کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)