تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 334 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر.
    درسته دیگه با این افزایش قیمت دیگه نمی ارزه....

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ببخشید یه سوال برام پیش اومده.خب اگه قیمت کارخونه کمتره چرا مردم نمیرن از نمایندگی یا کار خونه بخرن؟!خیلی تفاوت داره قیمت بازار آزاد با قیمت نمایندگی ها!

خریدن از نمایندگی ها مشکل هست؟
    خیر ، تحویل دادن نمایندگی ها طولانی هست و بروز نیست

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر.
    بعضی حرفاتون به عنوان کسی که هر دو خودرو پراید 131 که شما دارید و تیبا رو سوار شدم قبول ندارم. اینکه صدای موتورش در داخل خودرو زیاد نیست و در حد پراید و ریو هست.(احتمالا اون که شما سوار شدید به خاطر کارکرد زیاد و عدم توجه به روغن موتور مناسب و ... هست) و دوم اینکه انصافا صندلیهاش راحته و با پراید قابل قیاس نیست.جنس داشبوردش هم در حد پرایده و این ظاهرا برای ارزان سازی هست (داشبورد رانا ایران خودرو رو از نردیک دیدید؟)

اما دیده شدن اگزوز و زاپاس عقب و ... را قبول دارم که باید روش کار کنند. در کل تیبا نسبت به اوایلی که عرضه شده بود خیلی از مشکلاتش رفع شده به جز همین مشکلات طراحی و ...

فعلا با وضع فعلی خودرو ها به نظر هیچ ماشینی به قیمتش نمیارزه !

4. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من همین الان عضو شدم . خوشحالم به جمع شما عزیزان ، تیبا سواران و دوستداران تیبا پیوستم
    راستی من هم تا چند روز دیگه احتمالا تیبام میاد
    میخواستم بدونم موقع تحویل به چه چیزهایی باید دقت کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

كيست مرا ياري كند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من همین الان عضو شدم . خوشحالم به جمع شما عزیزان ، تیبا سواران و دوستداران تیبا پیوستم
    راستی من هم تا چند روز دیگه احتمالا تیبام میاد
    میخواستم بدونم موقع تحویل به چه چیزهایی باید دقت کنم
    سلام دوست من. از این تاپیک استفاده کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا دمت گرم استفاده كرديم
    راستي ماشينمو تحويل گرفتم
    ترمزش مشكل داشت كه بعد 150 تا كاركردن درست نشد بردم كلا بوتسترشو عوض كردم
    در كل ماشين بدي به نظر نميرسه
    ولي نامردا ضبطش رو فلش خور نذاشتن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

يه سوال
    دزدگير پي ال سي تصويري براش گذاشتم
    چجوريه . بدرد بخور هست
    فروشنده ميگفت الانم ماجيكار بدردبخور نيست و چيني شده كره ايش پيدا نميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

يه سوال
    دزدگير پي ال سي تصويري براش گذاشتم
    چجوريه . بدرد بخور هست
    فروشنده ميگفت الانم ماجيكار بدردبخور نيست و چيني شده كره ايش پيدا نميشه
    دیگه الان همه چیز چینی هست. دزدگیر های دیگه هم خوب هستند و به قیمتشون و اختلاف قیمتش نسبت به مجیکار می ارزه.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

با آغاز عرضه تیبا در اوکراین
    واکنش رسانه‌های اوکراین به حضور تیبا در این کشور

عصرخودرو: تیبا سال گذشته در نمایشگاه خودرو اوکراین ( SIA) در کنار سایپا 111 به نمایش در آمد و از ابتدای سال جاری به دنبال گذراندن استاندارد یورو 4 بود تا سرانجام جواز ورود به بازار اوکراین را دریافت کند .

به گزارش «عصرخودرو» هفته گذشته سایپا اعلام کرد که بعد از استقبال مردم اوکراین از تیبا در نمایشگاه SIA ، اولین محموله این خودرو به اوکراین ارسال شد . سایپا در گذشته نمایندگی‌هایش را در شهر‌های خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راه‌اندازی کرده بود . در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند و این شرکت امیدوار است با گسترش فعالیت‌هایش در اوکراین بتواند با تیبا روز‌های خوبی را پیش رو داشته باشد . در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند و خودروسازن بزرگی همچون شورولت و کیا که سایپا از آن‌ها به عنوان اصلی‌ترین رقبایشان نام برده‌اند نتوانسته‌اند در این بازار به جایگاه خوبی دست پیدا کنند . همچنین وسایل نقلیه عمومی گسترده در شهر‌های بزرگ اوکراین و سهولت در رفت و آمد یکی دیگر از دلایلی است که تمایل مردم اوکراین را نسبت به خرید خودرو کاهش می‌دهد .
    تیبا با قیمت پایه 6999 دلار در اوکراین
    بر اساس اعلام پایگاه خبری Newsru.ua اوکراین ، مدل کلاسیک یا پایه تیبا 6999 دلار و نسخه Comfort این خودرو نیز 7499 دلار قیمت‌گذاری شده است . یکی از مواردی که در متن این خبر بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت 5.1 لیتری جاده و 7.1 لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو ، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب خشنودی خبرگزاری‌های اوکراین شده و با طراوت خاصی از عرضه این آپشن‌ها روی تیبا صحبت می‌کنند . این خبرگزاری همچنین افزوده است که در حال حاضر تیبا تنها در دو شهر خارکف و کیف به بازار عرضه می‌شود اما به زودی در شبکه‌های دیگر فروش سایپا نیز عرضه خواهد شد .این خبرگزاری همچنین در ادامه به این نکته اشاره می‌کند که هم‌اکنون کیا ریو ، هیوندای اکسنت و فولکس‌واگن پولو حکمرانان بازار در کلاس تیبا هستند و سیتروئن نیز قصد دارد مدل جدید Elyséeرا به زودی در این کشور عرضه کند .
    ما یک‌چهارم ایران خودرو تولید می‌کنیم !
    یکی از وب‌سایت‌های تخصصی حوزه خودرو در اوکراین( tuning-store.com.ua ) در واکنش به پررنگ شدن حضور خودرو‌سازان ایرانی در این کشور مقاله‌ای تحلیل از وضعیت صنعت خودرو ایران نوشته است . در این مقاله آمده که تولیدات سالیانه خودرو سواری در اوکراین به 200 هزار دستگاه در سال می‌رسد که حدود یک‌چهارم تولیدات خودرو در ایران است. این مقاله در ادامه می‌افزاید که می‌توانیم از صنعت خودرو‌سازی ایران به عنوان الگو ، بهره بگیریم . این مقاله با مقدمه‌ای در مورد پیکان و ریشه این خودرو در انگلستان آغاز شده و در ادامه ضمن بررسی تیراژ تولید انواع خودرو در ایران و رشد سالیانه این صنعت به بررسی بازار‌های خارجی ایران و در نهایت ایران‌خودرو در بازار اوکراین پرداخته است.
    آپشن ها؛ تیبا را از خودروهای روسی جدا می کند
    وب‌سایت معتبر خبری-تحلیلی gazeta.ua اوکراین در مقاله‌ای تحلیلی ضمن بررسی حضور سایپا در نمایشگاه SIA سال گذشته این موضوع را در قالب گزارشی کامل منتشر کرده است . در مقدمه این مطلب تحلیل gazeta می‌نویسد : سایپا خودرو‌هایی را در نمایشگاه سیا 2011 به نمایش گذاشت که در نگاه نخست بر خلاف طراحی‌ قدیمی و کسل‌کننده ؛ این خودرو‌ها به آپشن‌های خوبی همچون شیشه‌های برقی مجهز ، ترمز ABS و کیسه هوا مجهز است. این وب سایت در بخش دیگری از گزارش خود آورده است یکی از خودرو‌های تاریخی اوکراینی‌ها و روس‌ها در کلاس تیبا Moskvitch 412 است که تولید آن از سال 1967 تا 1982 ادامه داشته است . این خودرو در کلاس سدان‌های جمع‌و‌جور مانند تیبا به تولید می‌رسید و از پیشرانه‌ای 1.5 لیتری بهره می‌برد و همچنان در خیابان‌های کشور‌های مشتری روسیه به چشم می‌خورد . وب‌سایت gazeta اولین مواجهه با موتور تیبا را همانند باز کردن درب کاپوت Moskvitch 412 توصیف می‌کند و سپس در ادامه به انعکاس صحبت‌های غرفه‌دار ایرانی سایپا در این نمایشگاه که یک خانم با نام زهره اسد بوده می‌پردازد : خانم زهره اسد ، نماینده 26 ساله سایپا در معرفی سایپا 111 به زبان روسی به ما گفت که این خودرو بسیار اقتصادی است و با مصرف ترکیبی حدود 7 لیتر طرفداران زیادی در ایران دارد . او همچنین به ما گفت که این خودرو در ایران با قیمت 9 هزار دلار به فروش می‌رسد. وقتی نوبت به اعلام نتایج بررسی خبرنگار این وب‌سایت در مورد سایپا 111 می‌رسد یکی از خبرنگاران ابتدا از مزیت‌های سایپا 111 سخن می‌گوید : «طراحی کلی خودرو نسبتا خوب است . سپر‌های گوشه تیز ندارند و این نکته‌ای است که در سایپا 111 آن را به خودرویی نسبتا به روز شبیه می‌سازد . امکاناتی همچون سیستم ترمز ضد قفل ، فرمان هیدرولیک ، سیستم تهویه مطبوع و مه‌شکن‌ها آن را از خودرو‌های روس کاملا جدا می‌کنند .» و در ادامه می‌افزاید: « آینه‌های جانبی کوچک هستند ، صندلی قابلیت تنظیم ارتفاع را ندارد »

چهارشنبه 24 آبان 1391

12. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •