سلام
من گوشیمو دیروز با برنامه ی خود نوکیا آپدیت کردم از نسخه 20 به 21 . اما حالا دیگه وقتی روشن میشه فقط صفحه ی اولش که لوگوی نوکیا هست رو نشون میده. چیکار کنم دارم دیوونه میشم
سلام
من گوشیمو دیروز با برنامه ی خود نوکیا آپدیت کردم از نسخه 20 به 21 . اما حالا دیگه وقتی روشن میشه فقط صفحه ی اولش که لوگوی نوکیا هست رو نشون میده. چیکار کنم دارم دیوونه میشم
پس کارت سوزوندن ال سی دیه. جایی خوندم که قیمت ال سی دی تقریباً یک/سوم قیمت خود گوشیه. اگه تهران بودی می تونستم بگم بری میدون محسنی که اونجا نوکیا تعمیرگاه داره، یا میدون ونک که لوازم جانبی گوشیهای نوکیا و این طور چیزا رو می فروشن. اما کرمانشاه ... ؟؟
![]()
سلام
خوب دیگه این از اون کارهای نادریه که خیلی کم اتفاق میافته.بده یه فلش بزنن درست میشه , 4_5 تومن افتادی تو خرج![]()
سلام
دوستان برای دانگرید کردن به ورژن 21 می تونید کمکم کنید؟
ورژن 30 رو گرفتم چند روز پیش اما مشکلاتش و مصرف زیاد باتریش اذیت می کنه...
ممنون
خیلی با مرامین . کسی نبود به ما کمک کنه؟
داداش سایت رو بیخیال شو مستقیم برو پیش تعمیر کار!!!
معلوم نیست توی سایتا چه جنسی بهت بدن اما برو مغازه های مختلف قیمت بگیر تا اینکه یه جارو انتخاب کنی...!!!
سبز باشی...!!!![]()
5800 دار هایی که گارانتی اتصالات دارند نظر بدن
سلام به همه شما
من از شمایی که 5800 با گارانتی اتصالات داری چند تا سوال دارم :
1.گوشی رو شما کی و چند قیمت خریدید ؟
2.محتویات جعبه چی بود ؟
3.گوشی شما چه رنگی هست ؟
4.گوشی شما ورژنش چنده ؟
5.مزایای گوشی شما چیست ؟
6.معایب گوشی شما چیست ؟
7.قبل از خرید چه کارهایی کردید ؟
8.بعد از خرید چه کار هایی با گوشی کردید (آپدیت ، نصب نرم افزار خاص ، نصب تم و ...) ؟
9.الآن چند وقت استفاده می کنید و چه مشکلاتی براتون تو این موقع استفاده پیش اومده ؟
10.به نظر شما ، الآن این گوشی رو من تو چه رنج قیمت و با گارانتی چه شرکتی و ساخت چه کشوری بخرم ؟
ممنون
میگن مشکل سوختن ال سی دی در نمونه های جدید دیگه رفع شده (بوجود نمیاد)
میخواستم ببینم دوستان این قضیه رو کاملاً تایید می کنن ؟
1. من با یکی عوض کردم، الان میگن حدود 260 تومن هست.من از شمایی که 5800 با گارانتی اتصالات داری چند تا سوال دارم :
1.گوشی رو شما کی و چند قیمت خریدید ؟
2.محتویات جعبه چی بود ؟
3.گوشی شما چه رنگی هست ؟
4.گوشی شما ورژنش چنده ؟
5.مزایای گوشی شما چیست ؟
6.معایب گوشی شما چیست ؟
7.قبل از خرید چه کارهایی کردید ؟
8.بعد از خرید چه کار هایی با گوشی کردید (آپدیت ، نصب نرم افزار خاص ، نصب تم و ...) ؟
9.الآن چند وقت استفاده می کنید و چه مشکلاتی براتون تو این موقع استفاده پیش اومده ؟
10.به نظر شما ، الآن این گوشی رو من تو چه رنج قیمت و با گارانتی چه شرکتی و ساخت چه کشوری بخرم ؟
2. گوشی (!) - باطری - کیف - بند و مضراب - قلم اضافی - شارژر - کابل MicroUSB - کابل TV - مموری کارت 8GB - پایه یا همون Stand
3. قرمز
4. 30.0
5. لمسی بودن(!) - سرعت خوب - LCD بزرگ و کیفیت عالی - کیفیت و بلندی صدای خیلی خوب - شتابسنج(!)
6. دوربین چرند
7. تصمیم گرفتیم که بخریم!
8. هک - نصب همه جور نرم افزار - کلی تم - تازگی هم آپدیت با وایرلس
9. تقریبا 1 ماه و نیم، فقط دو بار سیستمم خیلی ناجور ویرویسی بود، منم گوشی رو در حالت Mass Storage وصل کردم به PC ، و بعد از قطع کردن، سریع رفتم توی منو و ... که باعث اتفاقات عجیبی شد!
10. بین 250 تا 270، بدون گارانتی، چین تحت لیسانس (چون غیر از این نیست!)، البت توی سری های جدید کیف، قلم اضافه و پایه رو برمیدارن!
سلام
با گارنتی نوکیا بگیر یا اتصالات(هر دو اصلند)(فقط اتصالات رو حواست باشه روی لوگوش i2 نوشته شده باشه نه i5
چون دومی تقلبیه!!!!)
البته بزار ماه رمضان بگیر الان کشیده بالا
من هفته ی پیش قیمت کردم 290 تومن بود ولی اگه صبر کنی دوباره به حدود 250 تا 260 تومن برمی گرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)