سلام.
اگه میشه در مورد مودم بیلیون اطلاعات کاملی بهم بدید.متشکرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
اگه میشه در مورد مودم بیلیون اطلاعات کاملی بهم بدید.متشکرم
مارک مودمی که خود شاتل میده بیلیون هست که قیمتشم 59 تومانه البته خودشون میدن 59 تومن بیرون ارزونتره فکر کنم مودم خیلی خوبیه فکر کنم هم lan داره و هم پورت usb ولی با این همه تفاسیر پیشنهاد میشه شما asus 602 بخرید به قیمت حدود 45 هزار تومان اون هم usb و lan رو داره و مزیتش اینه که همه شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی قبولش دارن و باهاش در سازگاری کامل به سر میبرند![]()
سلام به همه اساتید
می گم چه جوری میشه از وضعیت سفارش شاتلم مطلع بشم
user و pass اش چیه؟
user همون شناسه کاربریه اما pass چیه؟
با سلام ...
من دو تا مشکل دارم بروبکس ...
یکی اینکه هنوز نمی دونم چجوری باید پرداخت اینترنت کنم ؟؟ تو صفحه ام هم چیزی نیومده ...
دو اینکه شما ها با این ساعت 1-7 مشکل ندارین ؟؟ منظورم اینه که چجوری از این مدت استفاده می کنید ؟؟ تا 1 بیدار می مونید ؟؟ این نرم افزارهای روشن خاموش اتوماتیک خوب عمل نمی کنه ... تازه اگه عمل کنه وقتی اتوماتیک روشن شد خود idm یا یه نرم افزار p2p خودش فعال میشه ؟؟ اگر من از 12:30 شروع کنم وقتی ساعت 1 بشه خودش اتوماتیک جزء دانلود رایگان حساب میشه یا باید حتماً سر 1 شروع کرد ؟؟ یکم بهم توضیح میدین ؟؟
پسورد میشه شماره تلفنتون
با سلام ...
من دو تا مشکل دارم بروبکس ...
تو قسمت آخرین فاکتور یه لینک هست برای پرداخت الکترونیکییکی اینکه هنوز نمی دونم چجوری باید پرداخت اینترنت کنم ؟؟ تو صفحه ام هم چیزی نیومده ...
دو اینکه شما ها با این ساعت 1-7 مشکل ندارین ؟؟ منظورم اینه که چجوری از این مدت استفاده می کنید ؟؟ تا 1 بیدار می مونید ؟؟ این نرم افزارهای روشن خاموش اتوماتیک خوب عمل نمی کنه ... تازه اگه عمل کنه وقتی اتوماتیک روشن شد خود idm یا یه نرم افزار p2p خودش فعال میشه ؟؟ اگر من از 12:30 شروع کنم وقتی ساعت 1 بشه خودش اتوماتیک جزء دانلود رایگان حساب میشه یا باید حتماً سر 1 شروع کرد ؟؟ یکم بهم توضیح میدین ؟؟
من مشکلی ندارم
اول اینکه مودم را روی حالت PPPoE گذاشتم(پس مشکل کانکت شدن ندارم)
ثانیا برای روشن شدن کامپیوتر از خود بایوس سیستم استفاده میکنم(آموزش تو تاپیکها هست سرچ بفرمایید)
ثالثا برای دانلود در زمان مقرر از IDM و برای خاموش شدن سیستم هم باز از خود IDM کمک میگیرم
هیچ مشکلی هم از این بابت نداشتم و خیلی راحت هستم
سلام دوست عزیز
نام کاربری شما شماره اشتراک شماست
و کلمه عبور شماره تلفنی که دادی adsl بیاد روش.
سلام دوستان من می خوام ماله ماه بعدمم با اینترنت پرداخت کنم.
اما وقتی می زنم پرداخت الکترونیکی مبلغ هزارو خورده ای میاد. ؟ قضیه چیه؟
توی قسمت آخرین فاکتور یه لینک ماله بانک ملی فقط هست ... اونه ؟؟ تازه اون هم لینکش باز نمیشه ... مشکل داره ...
آموزش روشن کردن از طریق بایوس کجاست ؟؟ یعنی کدوم قسمت ؟؟ تو همین بخش اینترنت و شبکه است ؟؟ یه اشاره می کنی ؟؟ وگرنه مجبورم کل سایت رو زیر و رو کنم ...![]()
IDM رو اگر اون گزینۀ turn off computer when done رو بزنم و زمان بدم که مثلاً 7:00 am خاموش کنه حله ؟؟![]()
1. اول بانک رو انتخاب میکنی(پارسیان، ملی، سامان و..) بعد میزنی پرداخت هیچ مشکلی هم نداره
2. داخل یکی ازتاپیکای همین اینترت و شبکه توضیح داده شده(آموزش روشن شدن، دانلود کردنو خاموش شدن کامپیوتر سر ساعت خاص.....)
3.بله حل است
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی ساعت 1 میشه اتوماتیک رایگان حساب میشه و نیازی به دی سی شدن و کانکت شدن مجدد نیست.
نه دوست عزیز، سرعت خیلی خوبه. اگر از سیم کشی و مودم و اسپلیتر و ویندوزتون مطمئنی که سالمه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید.
برای شارژ هم این تخفیف اعمال میشه یا فقط برای خرید سرویس؟ یعنی وقتی میخوام 3ماه شارژ کنم بجای 30 تومن 25 تومن ازم میگیرن؟!
خوب چون شما تازه سرویس گرفتید هنوز فاکتوره دوره بعد را صادر نشده معمولا فاکتور دوره بعد اواسط دوره صادر میشه...
نه دیگه برای اولین بار که میخواید سرویس بگیرید...
اگه اونجور بود که خوب بود..
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)