داداش میشه این متنتو واسه ما سیکلی ها هم ترجمه کنی بفهمیم که چی نوشتی؟
من که هرچی میخونم منظورتو نمیفهمم
شاید من مشکل دارم
داداش میشه این متنتو واسه ما سیکلی ها هم ترجمه کنی بفهمیم که چی نوشتی؟
من که هرچی میخونم منظورتو نمیفهمم
شاید من مشکل دارم
سلام به همگی...
من بیشتر از کی سالی میشد که از سپنتا سرویس می گرفتم، 128 و 256 داشتم توی این مدت و خیلی راضی بودم. مهمترین علتی که از سپنتا می گرفتم نا محدود بودنش در دانلود بود.
اما چند وقت پیش تهران نبودم و حدود 3-4 ماهی شارژ نکردم. حدود ماه دوم بود که با من تماس گرفتن و گفتن اگر شارژ نکنم پورتم جمع میشه. من هم چون زمان برگشتم به تهران معلوم نبود مخالفتی نکردم تا اینکه....
چند روز پیش زنگ زدم و درخواست مجدد راه اندازی adsl ام رو کردم. سر موعد وصلش که رسید زنگ زدم و مسول بخش پشتیبانی گفت که مرکز پیام نور (پونک) به ما اعلام کرده که فعلا پورت خالی ندارن
حالا موندم تو نوبت تا معلوم نیست کی؟ یه پورت خالی پیدا بشه.
میخواستم بدونم هیچ راهی نیست برای اینکه یه پورت خالی بشه ردیف کرد؟؟!!!
اگر نه، توی این مدت که یه پورت خالی بشه، گفتم روی خط دیگه ای که دارم 128 بدون محدودیت بگیرم، چون واقعا از سپنتا راضی بودم و نمی خوام که اوزش کنم. به پارس آنلاین زنگ زدم گفت که پورت خالی دارن ولی با محدودیتش حال نمی کنم. شما چه پیشنهادی برای 128 بدون محدودیت برام فعلا دارین؟
ممنون.
سلام .
پارس آنلاین دقیقا چقدر طول میکشه خط رو رانژه کنه ؟کسی داره؟
واسه یه نفر با پیش شماره 2252 داتک و پارس آنلاین و ندا رایانه اینترنت میدن.
داتک که میگن یه ماه طول میکشه.
پارس آنلاین چطوره؟ فوری میخاد.
مرسی
خوب معلومه دیگه فک میکنم فقط داتک هست که نامحدود اینترنت میده
داش وحید کی گفته داتک یک ماه طول میکشه؟
والا واسه من که سر 10 روز اماده شد.فک نمیکنم شرکتی باشه که زیر دو هفته اینترنت بده
من شاتل برام 4 روزه وصل شد...
قبلا هم که سپنتا داشتم 4-5 روزه وصل شد....
ولی داتک چند نفری میشناسم که خیلی طول کشیده وصل شدنشون....(البته عمومیت نداره فقط چند نفر بودن که این وضعیت رو داشتن....)
نه ای پی چین نمیده...
خوب پس چرا من با اون مشکل ندارم؟!
سلام دوستان من الان سرویس نامحدود سپنتا دارم
اگه بخوام سرویس حجمی 256 رو بکیرم باید 30 تومن هم ودیعه بدم یا فقط همون 10 تومنی که میگیرن؟گیگ های ترنسفر شدرم ماه بعد میگیرن؟
اگه از سپنتایی ها یکی توضیح کامل به من بده ممنون میشم
اگه توی تاپیک سپنتا بزنید زودتر نتیجه میگیرید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آسیاتک خودم هم یه هفته ا=تا 10 روز طول کشید. تازه خورده بود به 14 و 15 خرداد و ...
شرکتها به نظرتون راستش رو میگن که چقدر طول میکشه وصل شدنش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)