دوستان واسه فیزیک1 و 2، مباحث نور و فشار گرما مبتکران(اندیشه سازان) رو بگیرم یا فیزیک 1 و 2 تالیف محمود زاده مبتکران؟
دوستان واسه فیزیک1 و 2، مباحث نور و فشار گرما مبتکران(اندیشه سازان) رو بگیرم یا فیزیک 1 و 2 تالیف محمود زاده مبتکران؟
کتاب از دبیرستان تا دانشگاه عباس فرزام برای کنکور زبان فوق العاده است.
خود سازمان سنجش هم برای کنکور منحصراً زبان کتاب معرفی می کنه.
آره من دیدم قیمتش هم فکر کنم 8900 بود ولی به خاطر اینکه عجله داشتم به مطالبش نگاه نکردممیگم دوستان من الآن سایت رمزینه رو دیدم لیست کتاب هاش رو نوشته بود.
نوشته بود کتاب تست ریاضیات گسسته وجبر تالیف کاک سوندی چاپ شده والآن در بازار موجود است.خواستم ببینم واقعا این کتاب در بازار هست؟
کسی دیده این کتاب رو؟
دوست عزیز لیست کتابا یی که گفتی فقط باعث می شن کنکور رو رد کنی مثل خودت. ای کاش اول نظرات قبلی بچه های اینجا رو می دیدی که در چه سطحی هستند بعد پیشنهاد می دادی.![]()
بله این کتاب الان تو بازار هست و من دارم
ولی خیلی سخته
یعنی به جرات میتونم بگم از خوشخوان 20تا 30 درصد سخت تره
کتاب هندسه اش هم میخواد بیاد بیرون(تست تحلیل و پایه)(اونم خیلی سخته)
Last edited by Ali-ch; 03-12-2009 at 19:12.
اشتباه میکنی دوست عزیز،خیلی از کتابهایی که معرفی کردن از بهترین نمونه ها هست
ایا شما برای شیمی پیش کتابهایی بهتر از کتابهای بازرگان که ایشون معرفی کردن میشناسی؟
دیفرانسیل و ادبیات و .....
بهتر بود شما این لیست رو با نظرات مطابقت میدادین میدین که خیلی شباهت بینشون هست
؟!فقط باعث می شن کنکور رو رد کنی مثل خودت![]()
بله درسته،منم کنار کتاب دیفرانسل از کتاب خوش خوان استفاده میکنم اولش اخه توضیحات داره
و گرنه بله،نمیشه تست ها رو زد
این کتاب خوش خوان رو چک کنید البته اگه کتاب تست دیگه ای ندارید![]()
بسته به هدفتون داره
اگه هدف کنکوره اندیشه سازان بگیرین اگه هدف شما امتحان تشریحیه که محمود زاده بهترینه.
همونطور که تبسم خانم گفتن سینا هستم . اگه میخوای توی فیزیک پیش تسلط کامل پیدا کنی فقط تست یا تمرین زیاد حل کن چون کتاب درسی عالی توضیح داد مثالاشم نکته داره (مثالای خود کتاب درسی) حتما حلشون کن
نظرتون درمورد اون کتابهای شهاب اناری که برای کنکور زبان تخصصی نوشته چیست ؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)