چه طوری می تونم یه ترکیب خوب بچینم؟؟؟؟
چه طوری می تونم یه ترکیب خوب بچینم؟؟؟؟
متشکر از راهنماییتون ولی این برنامه چیه و از کجا باید بگیرمش؟؟؟؟؟![]()
بیا اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می گم این چجوری کار میکنه
آقایون یکی کتاب الکترونیکی از فیفا 09 داره
من قبلا فوتبالیست ها بازی میکردم حالا به فیفا ایمن آوردیم آخر بازیه هی بازی میکنم و میبازم اولای کارم دیگه ولی بخدا خیلی حال میده به این میگن یک فوتبال قبلا طرفدار سر سخت پی اس بودم ولی حالا دیگه فیفا هستم پی اس خیلی هاشو هوش داره
اجرا کنی خودت ادامه اش رو می فهمی خیلی پیچیده نیست یه ابزار هست که دارای ورودی و خروجی هست توی وردی شده مپ می کنی دکمه ها رو و توی خروجی 6 نوع کد می ده که یکی از اون 6 تا کد درست جواب خواهند داد. دونه دونه باس امتحان کنی
کتاب رو می خوای چیکار داخل بازی خودش توی قسمت اجرای تکنیک ها اموزش تصویری و نوشتاری گذاشته دیگه
[quote=krauser;4213685]اجرا کنی خودت ادامه اش رو می فهمی خیلی پیچیده نیست یه ابزار هست که دارای ورودی و خروجی هست توی وردی شده مپ می کنی دکمه ها رو و توی خروجی 6 نوع کد می ده که یکی از اون 6 تا کد درست جواب خواهند داد. دونه دونه باس امتحان کنی
سلام
من دانلود کردم ولی مثل برنامهای نصبی نیست که بشه نصبش کرد روش که کلیک میکنم پیغام open Wait ldni چطوری باید نصبش کرد
[quote=sabar;4214066]ای بابا نصب چیه این یه فایل Excel هست اجرا می کنی خودت می فهمی چیه Office نصب نیست رو سیستمت؟ باید Excel نصب باشه اگه نداری آفیس 2003 رو گیر بیار استفاده کن
سلام
اینک دانلود این بازی رو می خواستم
خیلی ممنون
يه سوال دارم
من اتفاقي گذرم به اين تاپيك افتاد خواستم يه چيزي بپرسم!!!
اين فيفا09 رو كه من گرفتم( همون اولايي كه اومد)ديدم فقط با موس ميشه بازي كرد!!
چرا اين اينجوري بود؟
يعني همه ي شما با موس بازي ميكنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)