من دیشب زنگیدم دوباره پشتیبانیو گفتم مشتریاتوون میپرندو پارس سرعتش شبا بالاستو..... اونم گفت نه ما رو نباید با پارس مقایسه کنید میخواستم بگم ببخشید باید با شیر پگاه مقایستون کنم دیدم سه داره گفتم چرا نباید مقایسه شه ؟گفت چون هر شرکتی سیاستی داره همون جور که صبانت سرعت شبانش از 3 شب و 1 ساعت 1 بار قطع میشه و سرعتش 2 کیلوبایته ما هم سرعتو کم نکردیم به واقعی تبدیل کردیم چون بعضیا هرشب نشسته بودند پا دانلود یا به قولی خوره دانلود بودند بعد باعث میشد شبا اینترنت بعضیا قطع بشه یا 50 مگابایتم نتونند دانلود کنند منم گفتم ولی من نزدیکه 1 گیگ دانلود میکردم گفت خوب از خوش شانسیه شما بوده و یه ساعت بحث دیگه-اون خوبه بود که سر فرصت میشینه بحث میکنه
منم گفتم مشتریاتون میپرند این جوری گفت نه نمیپرند گفتم چرا من میپرم یه مکثی کرد فکر کنم تو دلش گفت به .... بعد گفت نه این جوری شما مجبور میشید سرویس های بالاتر بگیرید شما 512 بگیر راحت 1 گیگ دانلود میکنی
دیشبو الانم زنگیدم پشتیبانی پارس آنلاین واییییییییییییییییییییییی یی که چه قدر قشنگ حرف میزنند فوق العاده تووپ نمیدونم شایدم چون دیدن مشترک نیستم این جوری حرفیدن
پرسیدم گفت پورت خالی تا 1 هفته دیگه داریم گفتم دفتر سپاهان شهر میگه نداریم گفت چرا داریم شما بیا فرم پر کن 7 روز کاری وصله فقط قبلش در خواست جمع آوری باید بدی به پیشی
فقط یه علامت سواله بزرگ تو مغزم پرید اونم اینکه توی تاپیک پارس که میری همه میگند ما با 128 شبا 1 گیگ حتی 2.5 گیگم دانلود میکنند اما من که پرسیدم پشتیبانیش گفت نه سرعتا به واقعی برمیگردند شبا و 512 سرعت 50 میشه(یعنی زیر واقعی)پس کی راست میگه ؟پشتیبانی یا بچه ها پارس ؟پشتیبانی که مرض نداره بد خودشو بگه کاربرانم که مرض ندارند بیاند دروغ بگند -پس ماجرا چیه ؟