کسی جواب مارو ندادا.همه با ما سر جنگ دارن.هرکی میدونه جواب سوال منو بده:
من پیش ریاضی ام
میخواستم بدونم تو کنکور تمام درسام رو حداقل درصدی که باید بزنم چقدره تا پیام نور رشته حسابداری دربیام؟
کسی جواب مارو ندادا.همه با ما سر جنگ دارن.هرکی میدونه جواب سوال منو بده:
من پیش ریاضی ام
میخواستم بدونم تو کنکور تمام درسام رو حداقل درصدی که باید بزنم چقدره تا پیام نور رشته حسابداری دربیام؟
جناب اقای hp722نظر شما درباره عده محدودی از دانشجویان درست است ولی اینکه ان را به همه دانشجویان تعمیم داد درست نیست این قضیه مختلط بودن را خودم مطرح کردم ولی من مشکلی با جدا بودن یانبودن کلاسا ندارم مشکل من اینه که اولا با این کار مشکلات زیادی نظیر تداخل کلاسا و ساعت بدکلاسا که بعضی کلاسا صبح ساعت 7.30 شروع میشه وبعضی کلاسا ساعت 8.30 شب تموم میشه به وجود امده دوما این شکل جداکردن یه نوع توهین به دانشجوهاست سوما چرا این اتفاق بایدفقط درپیام نور و ان هم فقط در تهران مرکز وان هم تنها دربعضی رشته ها بیفتد.
جناب اقای senaps این نوع قضاوت شما درباره بسیجی ها دقیقا عین همون قضاوتیه که اقای hp 772 انجام دادن ایا شما تمام کسانی که درکشور کارت بسیج دارن میشناسید که یک نظرکلی درباره ان ها میدهید فکر میکنم تمام مردم ایران ارزششان بیشتر از این باشد که ان ها را محتاج به یک ساندیس خطاب کنیم .
از همه دوستان تقاضا دارم که این بحث رو ادامه ندن وبه همدیگر توهین نکنند درضمن از اینکه این قضیه را مطرح کردم وباعث تنش شدم عذر خواهی میکنم
من دزفولی نیسم و فک کنم تفاوت دزفولی بودن و ساکن دزفول بودن رو بدونید !خانم محترم دزفولی،
عجب ! حرفاتون که چیز دیگه ای میگفت !،من بفکر خودمم نه دخترهای دیگه
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
25 تا 45 درصد ، هر واحد با واحد دیگه ای فرق داره البته !من پیش ریاضی ام
نظر یه نفر اینه که هر کسی از خونه بیرون اومد،باید کشتش!! ایا میشه به این نظر احترام گذاشت؟!خواهشا بجای توهین به همدیگه،به عقاید همدیگه احترام بذاریم
نظرات تا وقتی که برای دیگارن ایجاد مشکل نکنن باید بهشون احترام گذاشته بشه!!
من متاسفانه خیلی بسیجی مسیجی میشناسم،و همه ی اونهایی رو که دیدم،از این سه گروهی ک عرض کردم،خارج نبودن...!!جناب اقای senaps این نوع قضاوت شما درباره بسیجی ها دقیقا عین همون قضاوتیه که اقای hp 772 انجام دادن ایا شما تمام کسانی که درکشور کارت بسیج دارن میشناسید که یک نظرکلی درباره ان ها میدهید فکر میکنم تمام مردم ایران ارزششان بیشتر از این باشد که ان ها را محتاج به یک ساندیس خطاب کنیم .
------------
رفقا،میشه از شهریه ی کامیپوتر و کاردانی این دانشگاه بگین،و اینکه ایا ازمون ورودیش سخته یا نه؟!
من دو ترم نرم افزار خوندم،و حالا میخوام برم پیام نور یا شاید ازاد!!
ازاد که شهریش برا من دانشجو و بیکار خیلی خیلی بالاست.....حالا،می ارزه که بیام پیام نور؟
وضعیت درس دادن و گرفتن و اعتبار و اینا چجوریه؟!
Last edited by senaps; 03-03-2011 at 23:47.
فقط دوست دارم بدونم چه جوری اینقدر مطمئنی که بقیه چیکار میکنن و فکر میکنی ملت اینقدر غرق در خوشی و لذت هستن و از شدت بیکاری دیگه تمام تمرکزشون روی دختر بازیه !!! فکر کنم فقط خدا از اسرار و اخبار اطلاع داشته باشه..مگر اینکه شما دعوی خدایی هم داشته باشی و بگی همه رو میشناسی و پسرها هم فقط تمام هدفشون تو زندگی دختربازیه !!!! ...هنوز نمیدونم چه طور اینقدر مطمئن و محکم حکم میدی برای بقیه..موافقم که بقیه آزاد هستن و تفکر هرکسی محترم هست و باید آزادی بیان و عقیده باشه..ولی این آزادی نباید آزادی و رفاه منطقی دیگران رو سلب بکنه...چنین رفتاری رو هیچکدام از پیامبران دینی هم نداشتن...و البته یک اصل مهمی در دین اصلیه این کشور هست که هیچگاه اجرا نشده..لا اکراه فی الدین..فکر کنم ساده باشه فهمیدنش..به هرحال امیدوارم نگاه دقیقتری به بقیه و تفکرشون و همچنین خودت بندازی...همه رو با یک چوب روندن خیلی جالب نیست..موفق باشی..
...........................................
من مرخصی گرفتم و پول ندادم هنوز..یعنی مرخصی رد نمیکنن؟.
میشه همون آخرهاش تسویه حساب کرد؟ چون فکر میکنم شهریورماه بخوام از دانشگاه بیام بیرون !
برادر عزیز بنده، من نظرمو گفتم.من تو مسند قدرت ننشستم و هر تصمیم و حرفی که بزنم عملی بشه.اظهار عقیده آزاده.من که آزادی کسی رو سلب نکردم.فقط نظرمو گفتم همین.مثل بقیه شماها که نظرتونو میگید
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
به شمام جوابی رو میدم که دقیقا به دوست عزیز،prince of persia دادم:
برادر عزیز بنده، من نظرمو گفتم.من تو مسند قدرت ننشستم و هر تصمیم و حرفی که بزنم عملی بشه.اظهار عقیده آزاده.من که آزادی کسی رو سلب نکردم.فقط نظرمو گفتم همین.مثل بقیه شماها که نظرتونو میگید
درضمن من برای کسی ایجاد مشکل نکردم و مثل شما نظرمو گفتم.همین
دوستان میشه همزمان با خدمت توی دانشگاه پیام نور درس خوند؟!
برادرم الان خدمته فوق دیپلم الکترونیک هست
سلام
ساعت 1:44 دقیقه بامداد روز 15 اسفندماه 1389
سایت هنوز بسته است![]()
حذف کردن و اضافه کردن دروس در حذف و اضافه بدون محدودیت می باشد
حذف و اضافه به صورت زمان بندی شده می باشد و هر دانشجو باید در زمان مخصوص اعلام شده خود اقدام به حذف و اضافه نماید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه هم میتونه معافیت تحصیلی بگیره هم میتونه هم زمان درس بخونه و خدمت کنه که منوط به همکاری ارگان خدمتش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)