در مودمهای لینکسیس پورت 23 که مربوط به تلنت هست رو بستند.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
در مودمهای لینکسیس پورت 23 که مربوط به تلنت هست رو بستند.
دوستان فکر نکنم برای دانلود شبانه نیاز به این همه کار باشه
من خودم مودم رو طوری تنظیم کردم که اگه 15 دقیقه send و recieveنداشت خودش دیسکانکت شه(همه مودمها این خاصیت رو دارن)
ضمنا کانکشن هم pppoeهست
مثلا ساعت 10 شب لینکها رو به idm میدم و توی نرم افزار autopower&shutdown تنظیم میکنم که ساعت 1:03 لپ تاپ رو روشن کنه و ساعت 7:05 دقیقه سیستم رو شات داون کنه به همین راحتی
ضمنا اگه تو ویندوز زیر connection وایرلس تیک اتوماتیک کانکشن رو بزارید میتونید با این روش دانلود شبانه رو بوسیله وایرلس انجام بدی
نیازی به بیدار موندن و ریست کردن مودم نیست چون خود مودم 15 دقیقه بعد از hibernateکانکشن رو دیسکانکت میکنه
الان 6 ماهه استفاده میکنم و تا حالا هم الحمدلله مشکلی نبوده
پس چه جوری باید یک مگ گرفت؟
ی جواز مغازه دارم می تونم اونو بدم برای خونه؟
Last edited by casper66m; 02-12-2010 at 19:45.
سلام داداش گلم
ایشالا هر جا که هستی شاد و سرزنده باشی
حقیقتش ما هم با این ترافیکی که آسیا میده مشکل داریم
خیلی سریع ته میکشه
هر کدوم از این isp ها رو که بررسی کنی یه جای کارشون میلنگه،آسیا هم همینطور....
سرویس 1 مگ رو تو تعرفه هاشون آوردن ولی فعلا ارائه نمیدن چه با جواز چی بی جواز !
آها ، نمی دونستم
وحید جان ، یه بار بدون پورت بزن ، ببین چی می شه .
بزن : telnet 192.168.1.1
من بدون پورت یه برا زدم ، کار کرد ، حالا یه تستی بکن ، ببین چی می شه .
اگه کلا با تلنت نشد ، می شه از توی تنظیمات ریست کنی ، و با استفاده از ماکرو اکسپرس ، بذاری خودش ریست کنه ، این آخرین و بدترین راهه ، اما بهتر از اینه که 1 نصفه شب بد خواب شی
مخلصیم
آره این لعنتی ، زود ته می کشه ، ما هم زیادیمتو سه تا یوزر هست تو خونه که هر چی می گم کمتر یوز کنن ، به گوششون بدهکار نیست
حالا باید یه راهی پیدا کنم . این جوری نمی شه .
مخلصیم
یا حق
Last edited by akhoond; 03-12-2010 at 12:50.
دوستان یه اتقفاقی برام افتاده
پنج شنبه دقیقا ساعت 1.5 دقیقه شب کانکشن رو یه بار قطع و وصل کردم و شروع کردم به دانلود رایگان سیستمم رو گزاشتم تا 6.58دقیقه دانلود کنه
صبح که بلد شدم خوشحال که یه گیگ دانلود کرده وقتی که باقیمانده حسابم رو چک کردم دیدم 112مگ برام باقی مونده یه گیگ از شارزم پرید (ساعت شروع روبرام زده بود 12.5 دقیقه )
چی کار کنم می تونم شارزم رو پس بگیرم من خودم کانکشن رو قطع و وصل کردم ولی از حسابم کم کرده
ساعت سیستمت جلوتر از ساعت سیستم آسیاتک بوده
دقیق نبودن زمان این مورد رو پیش میاره
آخه جالب این جاس ساعت قطع شدن دقیقا با ساعت سیستمم یکی بوده درست شب بعد با همون تنظیمات دنلود کردم مشکلی نداشت
حالا به نظر شما ممکنه شارز رو پس بدن یا باید ترافیک بخرم
امکانش کمه
ولی شما زنگتو بزن و براشون توضیح بده که چه زمانی کانکت شدی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)