سلام
یعنی برای نصب یه بازی در ngage باید این همه زحمت کشید.
اگر میشه من را یه زره راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
یعنی برای نصب یه بازی در ngage باید این همه زحمت کشید.
اگر میشه من را یه زره راهنمایی کنید.
ممنون
تو تاپيك خودش مطرح ميكردي شاید دوستان میتونستن کمکت کنند.hellox 1.3 نصب میشه اما اونجایی که میخواد apply patches کنه همونجا فریز میشه و تکون نمیخوره .... شاید نزدیک به نیم ساعت همینوجوری گذاشتم بمونه گفتم شاید طول بکشه ولی آخرش نشد .....
چون این مشکله عجیبی نیست...معمولا" با یه کنسل و ریست کردن و دوباره انجام دادن حل میشه...یا حتی با یه آپدیت...
چون معمولا" وقتی قبلش با روش های دیگه هک کرده باشی جواب نمیده...باید مستر یا هارد ریست کنی...
راهنمایی تو پست اول هست....قدم به قدم اونا رو انجام بده...مشکل داشتی تو این تاپیک بگو:
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.یونس جان من دیشب با راهنمائی که کردی تونستم کلانیت N-GAGE را نصب کنم اما وقتی بازی ها را نصب میکنه در بار اول اخطار شماره 1 را میده و دفعه بعدی اخطار دومی را میده و برنامه قفل میشه و مجبور میشم که ازش خارج بشم.
asphalt 3 - street rules closed;kern-exec3 _1
unablr to start game (error_6) _2
در ضمن پچ N-Gage.Patch_UnPatch_v1.10.1345.sis را هم نصب کردم.
شما میگید چی کار کنم؟
این فایل رو در حالت هک به
c:\private\10202be9
منتقل کنید:
و بعد ،از حالت هک دربیاریر و گوشی رو ریست کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله این روشی که یونس جان گفتن عملی هست .... منم همین ارورها رو روی e66 موقع اجرای بازیها میگرفتم با اضافه کردن این فایل مشکل ارور بازیها حل شد .....
سلام.گوشی من n79 است.قبلا کلاینت ان گیگ روش نصب بود.من helloox و پچ رو نصب کردم تمام کارایی که گفته بودین انجام دادم.نسخه کرک resident evil رو نصب کردم علامت trail دیگه نبود.فکر کردم تمومه ولی بعد این که یه مرحله رفتم گفت باید بازی رو بخرید.مشکل چیه دوستان؟؟؟
بیشتر بازیهای کرک شده روی گوشیهای FP2 (ان85-ان79-ان96 و ........ ) به صورت تریال اجرا میشن ...... البته شما میتونید از این طریق فقط بازیه رزیدنت اویل رو به صورت فول اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اونایی که فول اجرا می شن رو می شه بگین؟؟؟مرسی
از این طریق هم میتونید بدون هک کردن گوشیتون چند تا دیگه از بازیها رو به صورت فول اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)