لومینا مومییات خیلی باحال شده. اسمشو چی گذاشتی؟؟![]()
لومینا مومییات خیلی باحال شده. اسمشو چی گذاشتی؟؟![]()
میگم بچه ها راهی نیستش منم بتونم اینکارا رو بکنم؟
مثلا برم مصر یا چین یا فرانسه و اینا!
چون سیمز من این جاها رو نداره
در این پک سیم شما طبق عکس های به دست آمده میتونه 3 تا چیز بشه
1-مومیایی که عکسش رو لومینا گذاشت
2-ازراعیل که عکسشو خودم گذاشته بودم
3-استاد هنر های رزمی که خوب همون آدمه
اینارو میتونه بشه البته بیشتر شبیه فرضیه هست اما طبق عکسایی هست که خود ea از خودش در وکرده
علیرضا جان فیلسوف عزیز شما باید بازیرو بخری البته اگه دوست داشته باشی میتونی 3 گیگ بازی رو دانلود کنی:خخخخ
قضیه این عزرائیل چیه؟؟؟من تاحالا ندیدم![]()
نه به خدا خودم درستش كردم! رو تابوته يه گزينه اومد اونو كه زدم درو باز كرد يه چند تا چيز نوراني پرت كرد توش! بعدم موميايي اومد بيرون!
خودش يه اسم عجيب قريبي داشت! ولي شانسم بعد كه يه چند ساعت خوابيد تو تابوت شد اين
تجربه ي شماها بشه كه نزاريد بخوابه جون به خواب نياز نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم راستش 1 بار بيشتر نديدم! اونم تولد سيمزم بود دوستم زياد پير بود يهو اومد بردش!
اينم عكس سيمزم! اينجوري نگاهش نكنيد! كمربند سياه هنراي رزمي داره لاجيك و باغبوني و قدرت بدنيش و اسكيل نكتار سازيش 10 هست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم اون يكي سيمزم!( تازه ساختم! )
Last edited by loomina; 05-12-2009 at 11:55.
خوش به حالت ما که هر کار میکنیم -------- میشیم 3 بارم سیو کردیم بازم سیمم پرید خونش به جا مونده ......
اینم سیمز دم بخت منه!!!
لول 7 هنرهای رزمی...100 تا مرد رو حریفه
بقیه هم عکس سیمزاشون رو بزارنراستی لومینا یکی از اون جووناتو بده به این ارزو به دل نمونه
کنار دریا دلش یه دفعه هوس مصر کرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لومينا جان ميشه بگي تابوتو از كجا آوردي ؟
عزيزاني كه عكس ميزارن لطفا سايزشو كوچيك كنن چون پدر ما كه اينترنتمون كم سرعته درمياد تا يه عكس كامل باز شه بتونيم ببينيم![]()
شما باید the sims 3 - world adventure رو نصب کنی تا اینجاها اضافه بشه .
اینم لینک سفارش بازی از همین سایت (اگر تو مغازه ها پیدا نکردی) :
سلام علیکم!
خوبید شما؟
مدتی بود که اصلا آنلاین نمی شدم،یکمی عقب موندم از دوره زمونه!
من تا جایی که یادمه(حدود 3 ماه پیش)،سایتی برای دانلود آیتم برای sims3 نبود،حالا مثل اینکه اومده،سایت خودش که پولیه!جای دیگه ای پیدا شده آیا؟؟
_
من این پک جدید بازی رو از پی سی سفارشیدم،من ورژن سیمزم اولین ورژنش هست،مشکلی ایجاد خواهد شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)